boligindretning forandringer Hjem Inspiration sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Velour drøm i stuen….

21. februar 2019

Annonce Sofakompagniet

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, Sofakompagniet er kommet os til undsætning…. Tusind tak for det.

Sagen er nemlig den, at vi havde bestilt en sofa, har ventet pænt længe på den, og havde fået at vide den ville blive leveret i lørdags. Jeg sælger derfor vores gamle i fredags.

Desværre bliver vi så efterfølgende oplyst, at der er gået kuk i produktionen, og at den sofa vi skulle ha, pt skal undersøges inden de lige sætter gang i den igen. Lidt sen melding at komme med 🙁

Det var naturligvis lidt ærgerligt at stå der i weekenden uden sofa…. Helt ærlig, vi tilbringer ret mange timer i den. Og den er så markant i ens rum, både i indretningen men også i sin tilstedeværelse.

Mens vi så befinder os i den her lidt triste situation, kommer Sofakompagniet os til undsætning.

Og igår landede så denne fine DANE model, som er i Velour. Sofaen er ret lækker, den kan bygges præcis som man vil, da den er sammensat af flere moduler. Den kan både bliver kortere, længere, være med puf med chaiselong osv osv. Man kan også sætte den sammen i flere forskellige slags stof hvis man har lyst til det.

Jeg har altid drømt om en velour sofa, jeg synes de har noget helt særligt boheme agtigt over sig, og come on, den her, den indbyder virkelig til at ligge og flyde….. Jeg er vild med, at jeg nu får fornemmelsen af, hvordan det lige er at få sådan en drøm ind i stuen. Og særligt nu, hvor vi måske helt skal til at tænke om, og tænker i helt andre sofaplaner.

Farven vi har her hedder Amber. Den er sådan meget gylden i udtrykket, kæmper lidt med den smukke gule stol om opmærksomheden, men så alligevel, fungerer de måske meget godt sammen.

I hvert fald ser her sådan ud lige nu, og på ubestemt tid, så må vi se hvad det hele ender med.

Men for nu, der er vi faktisk ret godt tilfreds med at ha DANE stående i stuen, den er også 50 cm længere end vores gamle sofa, så vi kan virkelig være her alle mand, og det er slet ikke så ringe endda. Måske vi endda ender med at beholde den. Det må tiden vise…. Kvalitet og looket er det i hvert fald ikke noget i vejen med. Den er virkelig lækker.

Hvad synes I, fungerer den måske faktisk ok her i stuen? det kunne være sjovt at høre 🙂
 • Reply
  Kristine
  21. februar 2019 at 15:26

  Synes den er helt vildt skøn og elsker både farven, at det er velour og det at den ikke har ben men alligevel ser let ud trods det at det er en rigtig flyder?

  • Reply
   Mortilmernee
   21. februar 2019 at 21:24

   Jeg er fuldstændig enig, den er nemlig ret lækker i udtrykket, med det her med den går næsten til gulv 🙂

 • Reply
  Mette
  6. maj 2021 at 6:42

  Er du stadig glad for den? Jeg har selv forelsket mig i den, men hører gerne om det er et godt køb stadig 🙂

  • Reply
   Mernee
   6. maj 2021 at 13:32

   Sofaen? Den har vi ikke haft meget længe, den blev vi aldrig rigtig glade for, så den måtte videre. Jeg kender dog flere som har været meget tilfredse, så jeg tror det er en smagssag 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar