andre bloggere boligindretning forandringer Hjem Inspiration mortilmernee.dk tendenser

Farvel IKEA skab, og goddag til et gammelt fransk :-)

1. juli 2019

I er så skarpe altså, jeg havde kun det gamle IKEA stockholm skab til salg i en halv times tid, og i den tid nåede jeg at få en del forespørgsler på, hvad der så skulle ske….

Og ja, selvfølgelig sker der noget, når jeg sælger så stort et skab….

IKEA skabet er flot, sindssygt flot, men jeg var bare mættet af det, apropos et indlæg jeg læste hos Trines Blend for noget tid siden, så er vi influencere, nogen gange selv med til at dræbe en trend. Bedst som man tror man har hittet noget unikt, så er det pludselig alle steder, og man føler ikke tingen så unik længere. Jeg mener sågar endda, at ikea skabet her, også har et par linjer i Trines indlæg.

Det er sådan en hårfin balance, når man som jeg ELSKER forandring, så er det egentlig ok, at sælge ud og investere i noget nyt, det er de samme penge der kører rundt, jeg er ikke bare sådan en forbruger, der smider ud og køber nyt. Jeg sørger altid for, at der er andre, som får glæde at mine ting, og jeg nyder at se, hvordan det får nyt liv andres fine hjem. Men balancen er hårfin i forhold til, om man egentlig holder lidt på det, i forhold til at eksponere, men samtidig så ELSKER jeg at dele, når jeg synes jeg har spottet noget fint, ligesom jeg selv virkelig ofte fristes, at spotte små fine fund og detaljer hos andre. Men Trine belyser emnet ganske fint, så det synes jeg I skal læse hvis I har lyst.

Og af samme årsag som ovenstående, så var jeg, som så mange andre, også lidt mættet af et ellers ualmindelig smukt skab, så selvom det gjorde lidt ondt at sende det ud af døren igår, så føles det noget så fedt, at se på det fine “nye” gamle skab, der har fundet vej til væggen istedet.

Anette fra Ezpace sms’ede mig lørdag formiddag, hun stod på et marked i Holland, og så det smukke skab, hun vidste jeg har været på udkig efter noget lign, og tænkte straks på mig. Jeg var hurtig, og hun hapsede det med hjem. Det hentede jeg så igår, og vinkede farvel til Stockholm sidst på eftermiddagen.

Nu hænger der så et gammelt fransk skab, som Anette mener er over 100 år gammelt. Jeg er vild med det. Efter en gang rengøring står det simpelthen bare SÅ flot…. Jeg var egentlig i tvivl, om det måske alligevel var for lille til den væg, men det synes jeg faktisk ikke, netop fordi, det har den lækre mørke farve.

Jeg har sat nogle af mine favoritter der ind, for jeg er med på, at det kræver sådan ok oprydning, når det sådan skal fungere lidt udstillingsagtigt. Lige præcis denne væg, er jo en af de meste fotograferede i vores hjem.

Jeg har et helt særligt ønske til min fødselsdag, som jeg drømmer om at placere lige her også, men nu må vi se 🙂

Ønsker jer alle en smuk mandag aften….. Og kryds så lige fingre for, at det smukke varme vejr snart er retur.

 • Reply
  Karina
  5. juli 2019 at 16:47

  Det er også et afsindig flot skab. <3

 • Reply
  Stephanie
  8. juli 2019 at 9:06

  What a beautiful cupboard from the Netherlands 🙂 I love it! Great style Louise

  kind regards,

  Stephanie ~ Coosje

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar