boligindretning Hjem Inspiration kunst mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Opdateret galleri i hytten.

5. marts 2019

Annonce for Desenio


Som I har fulgt med i over lidt tid, så er billederne virkelig retur i vores hjem, jeg kan faktiske ikke helt få nok af dem i øjeblikket, og er derfor også særlig begejstret for, at jeg nu kan dele en rabatkode (sidst i indlægget) med jer, således I måske også kan få taget rigtigt hul på det der med billeder i farver til hjemme.

Jeg hører jer tit, at I roser vores tilgang til farver i vores hjem, om det være sig møbler, billeder på væggen, keramik, sengetøj eller noget helt andet. Jeg bliver altid så glad når min passion for netop farverne, giver noget glæde helt ud på den anden side af skærmen.

I stuen har vi to malede vægge, en i beige og en i gul, nogen gange holder jeg af dem helt rå og tomme, og nogen gange elsker jeg bare når der står en mængde billeder, som ligesom kører deres eget show.

Jeg har et par søm hist og her, som jeg altid kan skifte rundt imellem, og så kan jeg ret godt li, at stille noget på skænken.

Vores nye billedflok fra Desenio er en blanding af fotokunst, illustrationer, statements og grafisk print. En i sort/hvid, nogle i pasteller og nogle i skarpere farver.

rammerne er også forskellige, både i størrelser og farver og alt har derfor sit helt eget udtryk.Om de får lov til at bo i stuen, og gå lidt på skift på de sporadiske søm vi har, eller om de måske får lov til at mænge sig med billedevæggen i gangen, det har jeg ikke helt besluttet endnu, men jeg har også forsøgt at sætte dem der op, for lige at se hvordan jeg synes de passede ind.

Og det er her jeg gerne vil slå et slag for, at man simpelthen skal købe det man bare forelsker sig i. Jeg havde ALDRIG tænkt i en samlet helhed, da jeg begyndt at købe billeder, jeg køber med hjertet, ‘en efter ‘en. Det samme gjorde jeg på min sidste bestilling hos Desenio. Jeg lagde bare i kurv, efterhånden som mit hjerte bankede ekstra hårdt. Og til slut endte min kurv med at indeholde følgende fine værker.

Pink Anemone Flower Plakat

War Is Over Plakat

The Message Plakat

Commom Milkwort Plakat

Mikado Plakat

Little Kitten Plakat

Og det kan godt være, man ikke lige synes de passer sammen, men så alligevel, så synes jeg bare de har et ret lækkert udtryk, både sammen og enkeltvis.

I de næste par dage, helt præcist fra dagsdato, til og med d. 7 marts, der har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer.

Koden giver 25 % hos Desenio

KODEN ER MORTILMERNEE_25

( Koden gælder ikke “Handpicked & Collaboration” Plakater og rammer )

Jeg vil naturligvis også lige vise jer samspillet af de nye plakater sammen med billedvæggen, jeg har ikke hængt dem op endnu, for jeg skal som sagt lige rumstere lidt over, hvor de skal bo. Men jeg er ret vild med, hvordan de helt uden at tænke over det, bare passer ind…. Eller måske er det bare mig der synes det, fordi jeg kan li dem alle hver og ‘en, det skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige, men jeg håber håber, at I vælger jeres kunst med hjertet, og tro, mig så skal helheden nok fungere alligevel.

(Billederne på billedvæggen er ikke fra Desenio)

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar