boligindretning haven Hjem Inspiration sponsorerede indlæg

Levende lys gør bare noget særligt for stemningen.

17. april 2019

Annonce Stelton


Foråret har allerede været god ved os, som billedet så fint viser, har vi haft dage med terrassedøren åben og flagrende gardiner. Der var endda en weekend, hvor der nogle steder her i det jyske, viste omkring 20 grader. Med de fine symptomer på tiden der kommer, er mine tanker begyndt at kredse sig meget omkring ude miljøet, om de fine tiltage man kan begynde at lave udendørs, om lune aftenener, hvor der kan hygges på terrassen med et glas vin og levende lys.

Stelton har i samarbejde med Maria Berntsen designet de stilrene Hurricanes, der skaber en særlig atmosfære og kan bruges året rundt. Både til de lange sommeraftener og de mørke vinteraftener. I min optik kan de matches ind hvor som helst, om det være sig i det stilrene hjem eller det mere farverige miks af møbler og indretning.

De passer både til bloklys og fyrfadslys, de kan tåle at blive efterladt udendørs i frosten, og så sker der heller ikke noget ved, at det regner ned i dem, for der er små huller i bunden, der sørger for at lede regnen væk.På de før omtalte dejlige lune dage, har jeg haft dem med udenfor ved grillen, og i terrasse området. Her sad nemlig min far og min mand en dag og grillede noget kød, og alt imens de nød en øl, så synes jeg lige stemningen med lysene var så go. Men da det alligevel blev for koldt til at sidde ude, så tog jeg dem med ind.

Nogen gange kan jeg også finde på at tænde dem om morgenen. For de dage, hvor solen ikke skinner fra morgenstunden, der er det stadig stearinlys venligt, og så elsker jeg at tænde dem.

Pigerne er ret vilde med dem, så også for dem, tænder jeg gerne lidt hygge inden skoledagen starter.Den lille hurricane stage er 24,5 cm høj og koster 249 kr.

Den store hurricane stage er 29 cm høj og koster 299

Det er priser vi alle kan være med på, og så synes jeg bare de er så hyggelige her i den kommende tid, hvor vi forhåbentlig skal til at tilbringe flere og flere udetimer. Og når det så bliver tilpas køligt at være ude, så tag dem med ind, og brug dem til at skabe stemningen indenfor. Det er sådan vi allerede har gjort, og som jeg forudser vi kommer til at gøre mange gange.

I shelteret ser jeg også for mig, hvordan vi kan bruge dem der nede de aftener hvor bålet er igang….. Men der skal vi dog liiige ha gang i en større rengøring, inden vi tager det i brug.

Ukrudtet, det er en helt anden sag, jeg håber at påskedagene vil være god ved os, så man rigtig kan komme det til livs, inden det overtager det hele…. Men tiden her, hvor vi endelig trækker lidt i feriehi, og bare skal være sammen, den glæder jeg mig virkelig til…. Og så er stemningen fra stearinlys helt ok at tilføje både morgen og aften.

Håber I alle må få nogle forrygende påskedage 🙂    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar