Merle MIG Mine piger Neel tanker

Mine piger på de sociale medier

18. april 2019
Her er pigerne i et samarbejde med H&M

Et meget omtalt og nogen gange også udskældt emne. Der er meget delte meninger om det, hvor lidt eller hvor meget man bør dele sine børn på de sociale medier. Om man har deres samtykke og i hvilke situationer man overhovedet finde det okay at have børnene med på sine forskellige kanaler. Idag har jeg endda delt min historie i en avis.

Nu så jeg for nylig et TV program, hvor der var en mor der blev mødt med stor storm omkring hende og hendes barns medvirken. Den her situation, skal jeg på ingen måde gøre mig til herre over, og jeg har egentlig heller ikke tænkt mig, at give min egen mening omkring hende til udtryk. For jeg formoder det er et valg de har taget på deres datters vegne, og så er det sådan de gør hos dem.

For nylig blev jeg kontaktet af BT, med henblik på en artikel, som handler om det her med, at jeg er gået fuld tid som influencer, at man ser det som et stigende tendens, da det her job, faktisk er meget familie venligt, og samtidig blev jeg spurgt til det her med, at vores piger også figurerer på mine sociale medier.

Artiklen, den linker jeg til i slutningen af indlægget her. Men inden I måske hopper over, så ville jeg gerne også sætte ord på her i mit eget univers. Hvordan jeg ser på det, og hvordan vi som familie helt automatisk bare har tilpasset det hele, således det primært er mig i fokus, men at vi alle 4 indgår i pakken, når det er noget vi alle kan stå inde for.

Det er klart, da jeg startede bloggen for 8 år siden, der havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, hvor det skulle bære mig hen af. Ej havde heller jeg taget stilling til, hvor lidt eller meget pigerne skulle indgå i det hele.

I starten handlede det jo også mest om baby relaterede ting, i kraft af, at Neel kun var 6 måneder gammel, jeg kan huske at jeg skrev om de gange hun fx var blevet vaccineret, og jeg har da også lagt billeder op, hvor de har snot næser, for helt ærlig, det er faktisk ikke ret tit, de ikke har det i børnehave alderen.

Men i kraft af, at de sociale medier tog mere og mere over, og man blev mere og mere bevidst om, at det faktisk er noget som ligger “der ude” forever, at ens børn kan søge sig selv op til evig tid, så blev jeg natuligvis også meget bevidst om, i hvilken sammenhæng de er med.

Jeg synes jeg med sikkerhed i hjertet, kan stå 100% indenfor den måde jeg har pigerne med i mit univers, at de fra tid til anden indgår i kampagner, hvor det faktisk er dem der er lidt på “arbejde”. De har aldrig prøvet ikke at være en del af det, så for dem er det meget naturligt, at jeg ofte har et “kamera” ved hånden, og foreviger de fleste stunder. Og ligeledes er de faktisk ret stolte over, at være en del af mit arbejde.

Det er også i takt med, at de er blevet større, særligt Merle har fået øjnene op for hvad instagram er, hun har endda selv en profil, den handler udelukkende om gymnastik, den er lukket, og det er mig der styrer den. Men hun er der, og hun følger naturligvis mig, og ser alt hvad jeg ligger op.

Jeg spørger også altid, om de har lyst til at lave de opgaver som de er en del af, og jeg har ALDRIG fået et nej, tvært imod er de altid spændte på at se billederne bagefter.

Det er klart, når vi siger ja til et ambassadør samarbejde der løber over et år, så kan det være svært for dem at forholde sig til, hvor meget det indebærer. Men altså, når der kommer nyt playmobil de har skullet lege med, så har de næsten ikke kunne komme hurtigt nok hjem, for at åbne de nye kasser.

Lige ledes er vi pave stolte af at være en del af H&M, og snart skal vi afsted med Visit Sweden igen, som jo kun føles som en gave for os, at vi alle 4 kommer afsted og oplever verden sammen, hvor jeg så er “en smule” på job under undervejs. For nyligt er der også opstået et samarbejde i kraft af Merles gymnastik, hvor hun med en veninde skal på spring camp på Flemming efterskole til sommer. Det synes jeg simpelthen er SÅ fantastisk, for det betyder, at vi kan skabe troværdighed omkring hvem vi er, hvad vi gør, hvor vi er i livet lige nu, og så sætte rammerne for de samarbejder der opstår pga af det.

Mine piger er en del af MortilMerNee, det siger sig selv, i og med navnet er halvt dem…. Måske ændrer det sig med tiden, ligesom fokus er flyttet fra babysvømning til gymnastik, og lige pludselig handler det om teenagere og inden jeg får set mig om, så er universet måske flyttet helt væk fra børnene, fordi de er flyttet hjemme fra, og har fået deres helt eget liv….

Det er sådan det gør det her medie, det flytter sig hele tiden, men jeg vil til en hver tid have mine børn med – så længe de gider – , fordi jeg er pavestolt af dem, og fordi jeg synes det gir mening, når man skriver om livsstil, familie oplevelser og børneværelser, at de selvfølgelig også indgår i det hele.

Og jeg håber virkelig, at man også som modtager, synes man ser en side af os, af pigerne, som man finder fin, ærlig og værdig på alle måder.

Skulle I have lyst til at læse artiklen i BT, så er den lige HER, der er også nogle sjove undersøgelser med, som jeg synes er interessante.

GO aften til jer

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar