Blomster boligindretning Hjem Inspiration mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Stuens nye yndlingsvinkel…

21. april 2019

Stuen har som bekendt, også undergået forandringer over de sidste uger, vi mangler stadig sofaen, så jeg har vævet lidt imellem, om jeg skulle vise frem nu, eller vente til jeg sådan føler den er helt hvor den skal være. Men jeg kunne altså ikke lade vær, også fordi, jeg egentlig er så vanvittig glad for den nye vinkel ude fra spisebordet, og jeg vil så gerne vise den frem.

Ikea skabet har pt fået lov til at blive stående, jeg har faktisk ledt efter en erstatning her til, men det er ikke helt lykkedes mig at finde alternativet, og da de nye ting begyndte at finde sin plads, så blev jeg faktisk ret positiv over, hvor fint det alligevel stadig fungerer. Jeg ved godt det er lidt udskældt efterhånden, fordi det simpelthen står over alt, men det gør det jo fordi det er så pokkers pænt, og det må man altså gi det, det kan noget.

Rent belysningsmæssigt har jeg dog været lidt udfordret af det, fordi mange lamper lyser for meget ned igennem det, og det har jeg ikke synes var så pænt, når mørket brød frem, og man så kunne se rodet der gemmer sig der inde. For når man går efter er “roligt” look, så er det lidt forstyrrende med alt for meget synligt igennem overfladerne.

Nu har jeg så købt en helt fantastisk ny lampe, som ikke giver et lys på samme måde ned igennem skabet, og så giver den udover et ret lækkert lys, også et ret fint udtryk på væggen.

Lampen har jeg også købt i den fine butik Les Coulisses i Århus, som jeg også omtalte her. Butikken har virkelig fået mit indretningshjerte til at banke, og det har været en sand glæde at sælge ud, for at køre her op og hente nyt….. Min gamle sager har fået nyt liv, og jeg har igen fundet lidt tilbage til et lysere look, men stadig med et twist af farver og lidt anderledes detaljer.

Jeg har bla. tilføjet et nyt lille tæppe i stuen, og også i soveværelset, jeg har fundet en fin hattehylde til entreen, de lækreste rejsebøger til nogle af de storbyer vi skal besøge i år og lidt andet fint nips.

Nogle af tingene venter jeg lidt med at vise, da jeg som sagt ikke er helt færdig endnu. Men her er i hvert fald min helt nye yndlingsvinkel igennem stuen.I spisestuen har jeg også igen været ude og erhverve mig min egen lille blomstereng. jeg er vild med at arrangere tidens blomster der i vinduet, det er lidt som at sidde udenfor.

Når sommeren er på sit aller højeste, så har de svært ved at leve der, fordi solen står ind af de vinduer meget længe, og det bryder de sig ikke altid om. Samtidig har vi så meget fint blomstring lige ude i haven, så her er det helt okay, ikke at have så meget indendørs. Men lige nu, hvor vi godt nok på magisk vis har 20 grader og solskin udendørs, alligevel befinder os in between season, og derfor nyder jeg stort, at have den her lille “eng” i vinduet.

Jesper grinte lidt da vi forleden holdt påskefrokost, for min mor sad med blomsterengen bag sig, men samtidig havde vi ret mange blomster på bordet, og Jesper, som sad overfor hende, synes min mors hoved nærmest sad der lige midt i sådan en stor buket. Det så ret komisk ud…..

Over spisebordet har jeg faktisk også skiftet globen ud med en akari pendel. Det føles på en eller anden måde som et bedre match i den retning vi er lige nu, og jeg ved den anden nu har fået et nyt dejligt hjem, og så går alt jo op 🙂

Men sådan er status altså nu, om 2 uger kommer sofaen, og det glæder jeg mig til. For selvom den er ganske fin, så er det alligevel et stort møbel at have stående, når man nu ved, at den anden ser helt anderledes ud.

Håber I alle nyder det fantastiske vejr og påskedagene, her er vi i hvert fald virkelig godt tilfreds, bortset fra, at det snart er slut, den skal jeg altså lige æde…..


 • Reply
  Signe
  21. april 2019 at 20:55

  Jeg er vild med det! Hvor er det bare blevet virkelig smukt. Lampen fra Valerie Objects har jeg også haft kig på længe efterhånden – og jeg glæder mig til at jeg får mulighed for at tilføje den i mit hjem 😉 Vil du mon fortælle hvad den grønne (“høje”) plante i midten samt den røde yderst er for nogle? Altså dem du har stående i jeres vindue. De kunne også være ret fine her hos os nemlig 😉 Rigtig god påske til dig og familien. Kh Signe

  • Reply
   Mortilmernee
   23. april 2019 at 21:20

   Kære Signe

   tusind tak for de søde ord, jeg er også virkelig glad for det hele…. 🙂

   Jeg kan desværre ikke helt hjælpe dig med planternes navne, da jeg udelukkende købte dem fordi de var pæne sammen, har simpelthen glemt deres navn 🙂

   Håber du finder lign. ude i et plantecenter.

   KH Louise

 • Reply
  Anja
  1. maj 2019 at 20:16

  Hej
  Jeg kan ikke finde vægfarven fra din smukke spisestue, kan du hjælpe mig med hvor jeg kan finde den ?

  Kh Anja

  • Reply
   Mortilmernee
   2. maj 2019 at 8:42

   du skal gå under fanen malede vægge 🙂

 • Reply
  Anna
  11. november 2019 at 13:53

  Hej Louise,
  Jeg er faldet pladask for dit lille blå-lige sofabord, og må på jagt efter et lignende. Ved du, hvad mærket er? 🙂
  Mvh Anna

  • Reply
   Mortilmernee
   13. november 2019 at 15:12

   Jeg kan desværre ikke huske mærket, med den er købt i Les Couliss i Århus, de forhandler dem 🙂

   KH

 • Reply
  Anna
  28. november 2019 at 20:53

  Sikke et dejligt hjem du har. Hvilken størrelse er din AKARI lampe? 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   2. december 2019 at 11:09

   den lille 🙂

 • Reply
  Paloma
  16. februar 2021 at 15:11

  Hej Louise,

  Hvor er det flotte runde spisebord fra?

  Mvh.
  Paloma

  • Reply
   Mernee
   21. februar 2021 at 11:20

   Hejsa

   Det er homemade. Bordpladen er noget skrammel, den anbefaler jeg ikke, og så har vi fået foden støbt af en smed 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar