Ambassadørskab familie Køkken mortilmernee.dk Rabatkoder sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Vores hverdagsredning, kan også blive din.

23. april 2019

Annonce for Kokkens hverdagsmad

Et kig ned i sidste uges kasse 🙂

I februar måned skrev jeg mit første indlæg om kokkens hverdagsmad, om hvordan det i sandhed har været vores redning i et meget hektisk år.

Med det program vi kører i hverdagen, der ville jeg ærlig talt ha svært ved at trække vejret hvis jeg også skulle finde på mad og stå længe i et køkken, for at være ude af døren igen omkring kl. 17. Der til er vores familie tid simpelthen for værdifuld, til at jeg vil bruge den på det.

I starten af efteråret sidste år bestilte vi vores første kasse, det gjorde vi fordi, jeg havde fundet en rabatkode, som jeg kunne bruge, og på den måde, så var det en lidt billigere måde at prøve det af på, så vi i hvert fald lige kunne se det an. Og nu, 8 måneder senere, får vi det altså stadig.

En sådan rabatkode har jeg også til jer idag. Koden i skal bruge hedder Mor50, og den giver 50% rabat på den første kasse

Koden kan bruges en gang, og glæder kun for nye kunder. Koden gælder frem til d. 31 juli 2019.

I sidste uge så vores madkasse sådan her, disse 4 retter lå i, lige klar til at forberede. Alle retter lige i skabet for pigerne, hvilket de stort set altid gør.

Her er en af retterne fra sidste uge 🙂

Men det smarte ved Kokkens Hverdagsmad er også, at man hver uge, inden onsdag kl. 24.00, har mulighed for at skifte 3 retter ud, der er hver uge 3 andre retter man kan skifte dem ud med, og ligeledes også justerer op og ned i antal, hvis man ved at man nogen dage kun er fx 2 eller 3 deltagene til det pågældende måltid. Den fleksibilitet er vi enormt glade for.

Hvis jeg kan se, at der kommer en ret, som jeg tænker pigerne måske vil være mindre begejstrede for, så går jeg ganske enkelt lige hurtigt forbi de 3 valgmuligheder, og laver om til en af dem. Det synes jeg er vildt smart. Nogen gange, når jeg ved der kommer noget vi alle er helt vilde med, så justerer jeg faktisk også lidt op i antal, fordi jeg ved, at så bliver der nok spist lidt ekstra.

På den måde, så synes jeg bare det her hverdagsræs er meget mere afslappet omkring måltiderne, vi er aldrig stressede omkring hvad vi nu skal finde på, for det ved vi hver eneste mandag – torsdag. Og det er fantastisk.

I den her uge ser vores 4 retter således ud, de er netop ankommet idag. Pga påsken er det først kommet idag tirsdag, men så har vi mad frem til fredag istedet, og det er også ganske dejligt.

Hop forbi hos Kokkens Hverdagsmad, og tjek det ud, se om ikke de lækre retter også kunne gøre noget godt for din hverdag, og husk så at brug rabatkoden MOR50 .Så får I altså 50% rabat på den første kasse.

Vi får selv deres måltidskasser, fordi vi synes det passer bedst til os, men de har også en kasse der hedder Sund Balance. Den kasse er til dig der ønsker flere grøntsager i hverdagen. Sund Balance er Kokkens Hverdagsmads grønne måltidskasse, hvor der er lagt vægt på grøntsagerne og de gode fibre, samtidig med at der er skruet ned for kalorierne, stivelsen og sukkeret.

Måltidskassen er varieret sammensat og kan spises af hele familien. Menuerne er sammensat med en god balance mellem vegetabilske og animalske produkter. Hver uge er der en kødløs dag. Deres kokke har sørget for, at maden er tilberedt, så du med en minimal indsats kan få et sundt og nærende aftensmåltid på bordet.

Der er for os også rigtig meget grønt i måltidskasserne, men vi var virkelig heller ikke så godt til det grønne før, så det var på alle måder en kæmpe opgradering i vores hverdagsmåltider. Men som sagt, sund balance kassen er for dem, der gerne vil tilføje endnu mere grønt til sine måltider.

Jeg håber I har lyst til at tjekke det ud, jeg lover jer, det er virkelig godt det der kommer fra Kokkens Hverdagsmad 🙂

De 4 retter fra Kokkens hverdagsmad i uge 17

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar