Uncategorized

Mødte en fantastisk keramiker på min vej

24. juni 2011

På en lille tur til lillebitte Lønstrup stødte jeg på en keramiker. Kari hed hun, og var fra Norge. Jeg spottede først hendes butik gennem bilruden, og eftersom jeg havde efterladt en stor åndeplet på ruden, så kunne min mand godt konstatere at der MÅTTE jeg ind. Jeg kiggede og kiggede i lange minutter, og kunne godt se familien begyndte at trippe lidt. Så jeg måtte pænt følge med ud igen.

Hendes hjemmeside kan i se her

Men dagen efter måtte jeg tilbage, og denne gang med et kamera ved hånden, jeg fik lov at tage nogle fine billeder der inde, for jeg må da helt klart eje flere af hendes smukke ting. Denne gang blev det dog kun til to små krus. Priserne for håndlavet keramik er jo heller ikke billigt, så det er noget man er nødt til at samle hen af vejen.

Men her er lidt billeder fra hendes butik og alle de smukke ting.

Jeg må simpelthen eje en af hendes vaser på et tidspunkt, hold op de var flotte. Men i denne omgang blev det til to små krus som jeg fik af min far 🙂 Og dem er jeg også ganske glad for i denne omgang, de kan nemlig både bruges som krus, til sukker og marmelade og til alle Merles små skønne sommerbuketter. Dem skal jeg nok få masser af glæde af 🙂

her var så mine to smukke krus, men bemærk også lige de smukke pæoner i vasen som er fra haven, og den lille hyggelige buket som også er en af min datters 🙂 Den er faktisk endda hjembragt helt fra sommerhuset.

 • Reply
  Ida
  24. juni 2011 at 22:59

  Det er sjovt, da jeg så billedet af de gule krus, tænkte jeg at det da MÅTTE være et af dem, du havde valgt! Især det med de lidt større prikker er super fint, synes jeg.

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  24. juni 2011 at 23:08

  I bund og grund er jeg ikke specielt vild med keramik, MEN(!) ind imellem ser jeg nogle ting, som jeg alligevel synes rigtig godt om… som f.eks. de 2 små fine krus, du har købt. Gul og rosa… farver som klæder hinanden SÅ fint denne sommer! 🙂

  Skuffegrebene (knopper) er også super søde og unikke!

  *SMIL* fra Lisbet

 • Reply
  Louise
  24. juni 2011 at 23:15

  Det var SÅ fine alle hendes ting, jeg tog evigheder om at vælge præcis de to jeg kunne vælge denne dag… og det var svært. jeg havde dem ude og stå sammen på 117 forskellige farvekombinationer. Men valget faldt på netop de to, og jeg er ganske godt tilfreds. De er bare så fine her i mit hjem.

  Og Lisbeth, de greb var bare ekstremt sjove, lidt store synes jeg, mend super fed detaljer sådan lige i et par kæmpe skuffer i et hjørne…

 • Reply
  Pi Andrea
  25. juni 2011 at 19:36

  Jeg er normalt heller ikke til keramik, men hende her har da rigtig mange fine ting… Jeg er også vild med de to krus som du købte… :o)

 • Reply
  stampe
  26. juni 2011 at 0:47

  Var selv i Lønstrup i uge 25, det blev til en urtepotteskuler i bryllupsdagsgave fra mine forældre, 2 krus og 2 små skåle!!

  Det er altså MEGET svært at begrænse sig inde i denne butik ;o))

  Blev rigtig glad da jeg så dette indlæg, da jeg straks var tilbage i ferie mood fra skønne skønne Lønstrup.

 • Reply
  Louise
  26. juni 2011 at 10:28

  Pi: Jeg var også helt solgt over hendes ting, de var bare SÅ fine, totalt fantastisk sommerstemning man kunne bringe med hjem.

  Stampe: Ej hvor en skøn bryllupsgave, det kan jeg godt forstå i valgte, sådan nogle specielle håndmalede ting har bare så meget værdi for dem som virkelig sætter pris på det. Og tillykke med brylluppet 🙂

 • Reply
  Thehuset
  26. juni 2011 at 10:57

  For vores lille familie er det ikke rigtig sommer uden en uge i Lønstrup. Jeg er også inde hos denne fine butik hvert år.

  Det er bare så flotte ting! Men det gør ikke valget nemmere, når man skal have noget med hjem 🙂

  Du er nu sluppet godt fra det. Rigtig fine krus!

 • Reply
  Louise
  26. juni 2011 at 11:34

  Thehuset: ej er det rigtigt, er i i Lønstrup hvert år, det var bare SÅDAN en hyggelig lille by, desværre var vejret ikke helt i top da vi var der, men jeg forestiller mig sådan en varm sommerdag, så må der være helt fantastisk.

  Er også rigtig glad for mit lille køb, håber der kommer flere med tiden 🙂

 • Reply
  Thehuset
  28. juli 2011 at 22:37

  Hej Louise

  Jeg har linket til dig i mit indlæg i dag. Håber det er ok ellers sig til, så fjerner jeg det igen 🙂

  Mvh Laila

 • Reply
  Louise
  29. juli 2011 at 21:07

  Hej Laila

  Nej, tusind tak, det må du da meget gerne:-) Er glad for du kan bruge mit indlæg.

  Fantastisk by der oppe i Lønstrup 🙂 Så hyggelig her om sommeren.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar