Uncategorized

Lækker mad og skønne tøser…

22. oktober 2011

Nå, men nu gider jeg så ikke det hele skal gå op i bøvl og ballade med bloggen…. Jeg prøver at lave et helt alm. indlæg, og så er det bare ærgeligt det hele ser sådan lidt forkert ud rundt om!!!!

Men igår fik jeg min livret, skalddyrsalat hedder det. Egentlig er det en forret, men her laver vi den altid så stor, at den fungerer som hovedret, og så serverer vi flute til.

Sådan her ser det ud

Man laver det sådan her:
Du skal bruge
1/2 liter creme fraice 18 %
Mayonaise
Et blomkålshoved
Små hjertesalat
Tomater (blomme smager bedst)
1-2 dåser krabber
1 dåse rejer
En citron
Skær blomkål i små hoveder, og kog dem  en smule, der skal stadig være bid i dem. Sæt dem herefter til afkøling.
Du blander creme fraiche og mayonaise i en skål, og fylder hele bunden i fadet med det. Herefter lægges rejer og krabber oven på så hele blandingen er dækket. Pres det lidt ned i, uden af det kommer under.
Nu puttes alle de små blomkålshoveder oven på, og der stikkes små hjertesalat ned over det hele. Små blomme tomater fyldes på og friske citronskiver puttes også ned. Stil den i køleskabet en time og server.
Nogen sys måske ikke det ser vildt dekorativt ud…. MEN…. det smager himmelsk 🙂
———————————————————————————————————————–
Idag har manden været til bold, og jeg har været alene med pigerne. Neel kommer en del omkring nu, så jeg synes godt nok pludselig der er mange ting hun kan komme i…. Jeg havde en smule glemt den her fase…. 🙂 Heldigvis er Merle også glad for at lege med hende, så jeg fik somend også en rolig stund i ny og næ. Det lykkedes mig også at “fange” dem mens de sad og hyggede 🙂

?
 • Reply
  Pia (mum22boys)
  22. oktober 2011 at 21:46

  Der er intet som søskendekærlighed – og hvor er de store altså bare helte i de smås øjne (synes Neels blik til Merle ligner MEGET det blik Mads ofte får af Jacob).

  Det bliver kun værre, snart kan du ikke ha' det fine papir og tapet stående i baggrunden (sjovt som mit blik pt. fanger ting i Jacob-højde).

 • Reply
  Malene
  22. oktober 2011 at 22:42

  Hej 🙂

  Sikke et par fantastiske piger og det ser virkelig ud til at de hygger sig med hinanden. De bedste stunder herhjemme, er næsten når drengene bare hygger og leger og er så glade for hinanden -så smelter mit hjerte!

 • Reply
  Karina
  22. oktober 2011 at 23:35

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Reply
  Karina
  22. oktober 2011 at 23:37

  Hej Louise, kig lige forbi hyggetroldeogbulderbasser, hun har lavet et indlæg til dig.

  Får lige lyst til sådan en omgang lækker skaldyrssalat.. mums det ser lækkert ud 🙂

 • Reply
  Mai-Britt
  23. oktober 2011 at 8:44

  Skønne piger. Jeg har selv 2 på 4år og en på 20 mdr. Og den lille synes bare den store er en helt! Alt hvad den store gør, bliver efterlignet…
  Men du bliver lige nødtil at hjælpe mig lidt. Min store pige har det med at kigge med, når jeg kigger på din fine blog. Og nu har hun (og moren) forelsket sig i det sæt tøj, som din store pige har på i dit sidste indlæg….. Bukserne kan jeg se er fra krutter, men hvor er blusen fra? Håber du vil hjælpe.

  Venlig hilsen
  Mai-Britt

 • Reply
  Louise
  23. oktober 2011 at 19:43

  Pia – Vi kan også se at de får meget glæde af hinanden… Men Merle er også MEGET hurtig til at sige NEJ lillesøster, og det og det og det må hun ikke låne osv osv…. Heldigvis er der også stunder – som disse – hvor hun glemmer alt om dit og mit:-)

  Tapeten der i baggrunden står ude i vinterhaven, der er stort set aldrig åben her ud til, vi har ikke varme installeret, det er kun fordi vejret er så skønt disse dage, så blir der hurtigt varmt nok til at være der.

  Malene – lige præcis, det er derfor man får dem så tæt på hinanden… det er guld værd.

  Karina – tusind tak, jeg har været forbi, og har forsøgt at svare på det 🙂

  Majbritt – Tak for de søde ord, er glad for du synes der er fint her inde…. Her er blevet ldit mere enkelt, men nok også fordi jeg ikke gider bøvle med at skulle lave om hele tiden.

  Bukserne er fra krutter ja, og blusen er fra ej sikke lej. RIgtig flot sæt… Som IKKE kommer med i børnehaven 🙂 🙂

  KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar