Uncategorized

Stille…

20. november 2011

Det er stille på bloggen… I hvert fald mere end der plejer.

Jeg har ikke så meget energi til det for tiden. Og det jeg har, det bruger jeg på familien.

I vil nok opleve der blir meget få indlæg i en periode. Jeg må ind og mærke lidt efter. Skal finde ud af om jeg fortsat har lysten til at blogge, eller om det måske var det.

Der er kun små 6 uger til arbejdslivet banker på, og jeg føler det fylder alle mine tanker. Jeg har svært ved at overskue ret meget.

Så også derfor jeg ikke lige nu, har ret meget krudt at dele ud af.

Måske ses vi lige om lidt igen, måske går der længere tid.

Tak for de søde og dejlige bekendskaber jeg har fået, jeg håber i holder ved, også bag om bloggen.

Jeg ønsker jer alle en dejlig søndag

Kærlig hilsen Louise

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  20. november 2011 at 15:24

  Hej Louise.
  Jeg håber sandelig, at du kan finde energien frem igen snart. Det er vist ret naturligt, at man i perioder ikke lige springer rundt og fikser alting – især i disse mørke tider. Men jeg ville godt nok blive trist, hvis du beslutter dig for at stopper. Nyder at kigge ind hos dig, som en del af min hverdag 🙂

  KH Anna

 • Reply
  Malene
  20. november 2011 at 15:30

  Tror vi alle har det lidt sådan i perioder og det skal der også være plads til. Og jeg har det personligt sådan, at jeg stadig synes at få indlæg end slet ingen. Jeg ville i hvert fald også være ærgerlig over, hvis du stopper, men mærk efter og gør hvad du føler mest for:)

 • Reply
  betine
  20. november 2011 at 15:31

  Nårh Louise… Tænker på dig og håber også du vender tilbage igen når energien og lysten forhåbentlig vender tilbage igen… Jeg kan godt forstå det fylder det med barselsslut og at du snart skal tilbage på arbejde… Jeg havde det forfærdeligt, da jeg skulle tilbage sidste år – så jeg føler virkelig med dig…

  KNUS fra mig!

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  20. november 2011 at 17:09

  Øv, at høre, men ja når tiden nærmer sig arbejdslivet igen er det vigtigt at mærke efter om bloggen gi'r eller tager energien… Håber du finder det, der giver dig energi og får en god opstart når den til kommer (og af egoistiske grunde håber jeg da ikke at du stopper helt ;o) – så hellere længere mellem dine indlæg).

  Et stort kram til dig fra mig :o)

 • Reply
  Julie
  20. november 2011 at 17:40

  Årh krammer! Du skal nok finde energien igen. Det håber jeg i hvert fald, for vil ikke undvære dine skønne indlæg. Du er jo min store inspirationskilde!

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  20. november 2011 at 18:19

  Hej Louise.
  Kan sagtens følge dig.
  Det er en hård tid, når man skal til at igang igen.
  Men jeg håber du får bare lidt overskud til at dele alle dine dejlige ideer og billeder med os bare engang imellem.
  Det kan vi da ikke bare sådan undvære:-)

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

 • Reply
  Fiskegudens datter
  20. november 2011 at 19:11

  Åh nej håber ikke du vælger at stoppe med at blogge. Jeg ELSKER at følge din blog – du er virkelig en inspiration. Så jeg håber du vælger at fortsætte – også selvom det måske ikke bliver så meget.
  Hilsen en trofast læser
  Fiskegudens datter / Sanne

 • Reply
  Karina
  20. november 2011 at 19:39

  Først vil jeg sige, at jeg nyder at følge din blog – og jeg har ikke tænkt over, at her har været stille.. synes jeg har læst indlæg næsten dagligt den seneste tid 🙂 Kan godt forstå du lige vil mærke efter og se hvordan det hele bliver efter endt barsel, det kan være hårdt at komme i gang igen. Tror absolut ikke dine læsere falder væk fordi der bliver lidt længere mellem indlæggene 🙂

 • Reply
  sannepkunst
  20. november 2011 at 20:22

  Jeg går ingen steder bliver lige her. Håber det hele kommer til, at gå dig godt. Sådan kører energien op og ned, det er åbenbart en del af livet, ikke at det er noget jeg jubler over.
  Men tag dig nu den tid det tager.

  Varme tanker

  Sanne

 • Reply
  Michelle Faber
  20. november 2011 at 20:52

  Kære Louise.
  Er ked af at høre at energien ikk er som den plejer.
  Det er altid lidt hårdt og trist at skulle i gang igen efter en dejlig barsel-også fordi en skøn tid er forbi og man ved den aldrig kommer igen.
  Jeg håber dog meget at du fortsat vil blogge-jeg har nydt din blog og suget til mig af ideer og sjove påfund. Det ville være trist at undvære et "farvefyldt-humør-kick" fra dig.
  Alt det bedste, Michelle

 • Reply
  Helle Jakobsen
  20. november 2011 at 22:07

  Hej Louise, rigtig flot at du stopper op og mærker efter. Når du kører på nedsat blus er det jo netop vigtigt at din energi går til familien. Vær god ved dig selv og tag en dag ad gsngen. Håber du vender tilbage når du har tanket op, for din blog er virkelig dejlig at følge. Kh Helle

 • Reply
  Louise
  21. november 2011 at 8:59

  Tak for jeres rigtig søde ord.

  Jeg håber også jeg finder energien og lysten frem igen… Lige nu er der bare ikke så meget kaffe på kanden…

  Jeg lover dog, at når julepynten er kommet op, så poster jeg et indlæg med det 🙂

  Ha en dejlig uge og igen, TAK

  KH Louise

 • Reply
  FamilienG
  21. november 2011 at 9:05

  Det er ikke KVANTITET, men KVALITET der tæller og derfor håber jeg inderligt ikke, at du forsvinder for altid da :o(

  Lidt har også ret, sålænge lysten er med som du selv skriver…
  Jeg har nydt alle dine indlæg!!!!!

  Men hatten af for din (og den eneste rigtige) prioritering = FAMILIEN.

  Forhåbentlig på gensyn Louise :o)

  Kh Tina

 • Reply
  christina
  21. november 2011 at 9:53

  Du kan slet ikke undvære os – høhø 😉
  Nej, godt at mærke efter hvad du har brug for og så ser du videre derfra – og sådan noget kan tage tid… Du finder den rette vej!!!
  KH Christina – dejligheder

 • Reply
  Anonym
  21. november 2011 at 13:18

  Jeg er rimelig ny læser af din blog, men har været her hver dag siden jeg "fandt dig"….og det har været meget inspirerende! Er vild med dine farver – og skæve vinkler;o) Jeg håber virkelig for dig, at du finder dig selv…og bruger tiden med din familie!!….og at vi kommer til at høre lidt fra dig ind imellem!
  Hilsen Alice

 • Reply
  Auvills univers
  21. november 2011 at 13:51

  Kære Louise
  Jeg håber også, du finder lysten til fortsat at blogge. Men som flere af de andre siger, så vil et indlæg i ny og næ være bedre end ingenting. Og så har vi andre lidt at glæde os til:-)
  Jeg kan sagtens følge dig i alle de tanker der følger med i enden af en barsel. Selv om jeg stadig skal gå hjemme til starten af marts, kan jeg allerede nu mærke, at det kommer tættere og tættere på og frygter allerede de sidste uger op til. Også fordi det er den aller-aller sidste barsel.
  Håber du får fyldt på kaffekanden igen og så nyd din familie de sidste par uger til hverdagen rammer for alvor!
  Kram Stine

 • Reply
  Marolle
  21. november 2011 at 20:55

  Ej LOuise, du må ikke forlade os!! jeg elsker din blog, og jeg kan godt forstå hvis du ikke helt kan overskue det når du starter på arbejde igen. Men måske vender dit overskud og energi, så jeg håber ikke du lukker helt ned.
  Elsker at se billeder af dit hjem, det er så inspirerende 🙂

 • Reply
  Mette/DigogMig
  22. november 2011 at 9:31

  Hej Louise
  Jeg kan sagtens følge dig. Jeg skrev selv en masse på min blog i sommerfrerien, men da arbejdet så startede igen, blev det altså lidt småt med indlæg. Jeg føler nemlig heller ikke, at jeg har tiden til det. Der er meget at se til med to små børn, hus og arbejde… Derfor kommer der heller ikke indlæg fra mig hver dag, men kun engang imellem når jeg har overskud til det. Håber meget på stadig at høre fra dig engang imellem. Din blog er altså så hyggelig 🙂
  Kh Mette

 • Reply
  Mette Kathrine
  22. november 2011 at 22:22

  nej nej nej Louise, så først dit indlæg nu!! Du må endelig ikke stoppe, eller dvs. jeg håber ikke du stopper med at blogge. Jeg gik også fra barsel til arbejde, men synes stadig jeg finder tid til at blogge, selvom jeg arbejder fuld tid og skal hjem til 2 små børn. Jeg prioriterer det rigtig højt, fordi det giver mig rigtig meget energi og overskud, at give og få her i blogland! Jeg håber du fortsætter, for jeg synes jo det er så dejligt at få lov at kigge ind i dit smukke hjem, fyldt med alle dine gode ideer ;D

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar