Uncategorized

Godt nytår….. & køkken”farver”..

31. december 2011

Lidt billeder fra køkkenet, så fint og roligt som det er nu:-) Jeg elsker det… Det virker slet ikke så rodet, hverken i huset eller mit hoved mere, og alle de fine ting, de kommer meget mere til sin ret.
Et godt nytår skal lyde her fra bloggen, vores aften blir meget stille og rolig. Pigerne er hos mine forældre, så manden og jeg skåler det nye år velkommen helt alene. Det gør vi tit, og vi elsker det. Lækker mad, go vin og en lang rolig aften, vi glæder os.
Må jeres aften blive lige som i ønsker det.
Godt nyår
 • Reply
  various kinds
  31. december 2011 at 13:31

  Happy New Year!

 • Reply
  Helle
  31. december 2011 at 13:41

  tak og godt nytår til dig og din familie 🙂

 • Reply
  fieve
  31. december 2011 at 13:51

  Een hele gezellige jaarwisseling!Ik wens jouw ook een super gelukkig, gezond, vrolijk en mooi jaar vol inspiratie en creatieve uitspattingen!!!

 • Reply
  Dolls and Darlings
  31. december 2011 at 13:51

  Fint er det blevet – dejlig roligt som du siger.

  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  Kh Louise

 • Reply
  Mia
  31. december 2011 at 15:23

  Godt nytår til dig og manden Louise. Vi skal også have en rolig aften herhjemme, bare os og børnene (og katten..det er for hans skyld vi bare er hjemme i år).
  KH Mia

 • Reply
  Uglemors verden
  31. december 2011 at 16:59

  Rigtig godt nytår til dig og din familie 🙂

  – Jeg er vild med dit nye rolige hjem, meget mere dig (og mig), som dig, har jeg nemlig også brug for ro og orden til øjnene når jeg er hjemme – elsker farver, men får hurtigt for meget af dem, hvis jeg skal se på det hele tiden 😉
  Det hører med til at være et skønt sensitivt menneske – vi bliver fyldt op lidt hurtigere end de fleste andre 😉

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  31. december 2011 at 18:30

  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Vi skal også sidde alene.
  Vores den yngste på 14 år skal for første gang til fest Nytår´s Aften.
  Så jeg ligger nok vågen indtil han er hjemme igen…smiler.
  Han må ikke drikke, så jeg håber det går stille og roligt og at han har styr på fyrværkeriet.
  Hader det skidt:-(

  Lige nu venter jeg på forretten "grillet hummer"
  Så det skal nok blive en hyggelig aften.

  Glæder mig til vi "ses" i 2012.

  Ønsker jer alle et Rigtig Godt Nytår.

  Knus Susi

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  1. januar 2012 at 7:58

  Også godt nytår til dig:-) Kan sagtens følge dig mht farver. Jeg elsker dem, men med måde. Er også ved at prøve at sortere ud i både ting og farver, og er nok kommer frem til at jeg er mere til pasteller end retrofarver…

 • Reply
  Wilhelmine
  1. januar 2012 at 12:29

  Hei på deg, jeg koser meg alltid når jeg er inne og leser bloggen din;) Så mye fine farger og bra inspirasjon. Ha et riktig Godt nytt år, skal bli fint å følge bloggen din videre, klemmer fra Wilhelmine i Norge

 • Reply
  Louise
  1. januar 2012 at 12:49

  tak for jeres søde ord. Håber i alle havde et rigtig godt nytår. Lige som i ønskede.

  Og ja, de der pasteller, de er vidst kommet for at blive… Jeg føler ikke jeg er på vej tilbage til hvidt og slidt… For mange af de slidt møbler, dem har jeg lyst til at male hvide, det ser lidt mere rent og ordentligt ud …. Men nu må vi se. Lige nu er jeg bare godt tilfreds med den vej hjemmet er ved at bevæge sig. Jeg kan li det, og det er det vigtigste.

  RIgtig go søndag til jer

  PS – Susi, jeg håber du fik en go nat, og at sønnike opførste sig ordentligt og kom tidligt hjem:-)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar