boligindretning Hjem Køkken mortilmernee.dk

Bedre lys i køkkenet…

22. maj 2019

Sådan ret impulsivt købte jeg en ny lampe til over vores køkkenbord igår, det er nemlig sådan, at vi om ganske få uger, får hele 2 boligreportager på besøg, så de der småting, som jeg har gået og rumsteret lidt med, dem skal jeg gerne have til at falde på plads inden ret længe.

Vores smukke flos pendel hang over det gamle køkkenbord, og vi havde egentlig bare ladet den hænge, men den hang sådan lidt underligt i rummet efter vi har flyttet øen, og selve lyset var ikke helt optimalt, i forhold til den måde vores køkken er på nu. Men i de her lyse timer, hvor det kun bliver længere og længere lyst – i hvert fald en måneds tid endnu – så er det kun på de grå dage eller sen aften, at den lampe overhovedet er tændt, og så er jeg kommet lidt fra det igen.

Igår sidder jeg så, som jeg gør hver dag, og scroller igennem instagram, jeg falder over et par smukke lamper hos hos Monika, som er at finde på denne smukke profil, hun har de fineste lamper hængende over spisebordet, som jeg synes virkede bekendt, men jeg kunne ikke lige huske hvor fra.

Monika oplyser mig de er fra Nordlux, og pludselig er der en “lampe der lyser” haha – sikke en metafor – Jeg blir straks ført tilbage til det Nordlux event jeg deltog i i København for 2 år siden, hvor selv samme lampe blev præsenteret, jeg har endda blogget om den lige HER. Lampen er virkelig pæn, og jeg fik simpelthen lyst til at shoppe den igår.

Den er ikke så dyr, 2200 for den største str. på 40 cm i dia, som er den vi har købt, og nu hænger den altså her.

Den giver sådan et fint hvidt lys, som jeg har savnet i vores køkken, alt er i meget varme nuancer, men når der skal laves mad, så har man alligevel brug for en ordentlig lyskilde.

Jeg synes også den er så lækker, fordi den er så flad, jeg kan læse i mit gamle indlæg, at jeg også blev betaget af det for 2 år siden. For selvom det er en stor lampe i diameter, så ser man den næsten ikke, fordi den er så tynd.

Selv min mand – der ikke er fan at at skifte lamper her i huset…. Måtte alligevel sidst på aftenen sige, det var altså et godt køb skat, sikke et fint lys vi har nu….. Det er ikke ret tit han har en mening om den slags, så jeg tror virkelig den er en go lyskilde…. ha ha 🙂


  • Reply
    Venterpaavinblog
    22. maj 2019 at 19:46

    Hvor skønt, jeg fik to nye stuelamper til min fødselsdag i oktober og nøj, man bliver glad for bedre belysning og et nyt look 😀

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar