Hjem Malede vægge

Maling der gik fra loft til væg….

31. marts 2020

Annonce for Røverkøb

Nå, lad mig starte med at sige, at det ikke er vores stueloft jeg skal vise frem, vi startede, og jeg ku mærke ret hurtigt, at jeg alligevel ikke var klar til malede lofter. Jeg tror det handler om, at vi simpelthen ikke har højt nok, og at det derfor føles meget meget tungt, så snart der kommer en farve på. Plus, når lyset ikke rammer loftet, så syner farven endnu mørkere, end den måske endda er…. Derfor, måtte jeg hurtigt sadle om. Vi malede loftet hvidt igen. Det trængte alligevel pga. brændeovnen…. Ha ha…. Og den store væg ude i vores gang, har nu fået den smukke farve, som jeg havde tiltænkt loftet.

Malingen er DENNE, den hedder Silver 5, den er tonet i Shadow 5B og er miljømærket. Den er mærket med EU- blomsten, Indeklimamærket og Svanemærket. Røverkøb har iøvrigt 25 års jubilæum, så hvis man har et lille maler projekt til den kommende påskeferie, så tjek deres farvekort ud lige HER, jeg ved der er 50% på rigtig mange af deres malinger pga. jubilæet.

Jeg kan se væggen både fra stue og fra køkken, og det er den første man møder når man går ned fra 1. salen, så selvom det ikke er en væg, i et af de rum vi opholder os mest, så er den alligevel med til at skabe fornyelse, og et nyt udtryk her i vores små rammer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker forandring, og det var ved at være meget længe siden, jeg sidst havde malet en væg, så jeg har faktisk bare ret meget optur over den her proces, og det færdige resultat.

Så here you go, billeder af vores nymalede væg 🙂 Må I alle få en vidunderlig aften.

Efter første lag, Balou synes det er ret spændende…
 • Reply
  Maria
  1. april 2020 at 6:24

  Smukt som altid ?. Men spejlet ?..hvor er det fra? God dag. Vh. Maria

  • Reply
   Mernee
   1. april 2020 at 8:39

   Tusind tusind tak, spejlet er fra magis official 🙂

 • Reply
  Charlotte
  1. september 2022 at 21:46

  Hejsa – ved det er et ældre indlæg – mon malingen findes stadig? Linket er vist dødt og kan ikke finde noget frem hos Røverkøb. Men farven er fantastisk.
  På forhånd tak – Charlotte

  • Reply
   Mernee
   7. november 2022 at 9:29

   Det skal du nok desværre høre røverkøb om 🙂

 • Reply
  Charlotte
  3. september 2022 at 8:56

  Hejsa – kan du henvise til farven på denne her? Jeg får bare et dødt link, når jeg klikker mig videre. Tak.

  • Reply
   Mernee
   7. november 2022 at 9:29

   Du skal nok høre hos røverkøb om den stadig findes. Men mon ikke den kan laves

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar