boligindretning forandringer Hjem Inspiration Kreativt mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Bordeaux på min væg…. Fantastisk ny vægfarve i stuen….

3. september 2016

IMG_9197

Efteråret har så småt sendt kølige strejf rundt i haven, fugten ligger meget længere i græsset og små gule blade er begyndt at blæse ind gennem min havedør…. Jeg mærker og nyder også de smukke sensommerdage som både august, og tilsyneladende også september har at byde på. Men vinden og duften snyder mig ikke, jeg kan sagtens mærke, at efteråret er på vej….

Med efteråret og de langsomt flere og flere indendørstimer vi har, så kommer også min enorme forvandlingstrang krybende igen. Over de sidste uger har vores køkken fået en ret stor, omend billig overhaling, begge pigernes værelser er faktisk tæt på at være færdige…  Men ikke helt præsentationsklar endnu…. og forleden sad jeg så og fik lyst til også at gøre noget i stuen. Jeg elsker de hvide vægge og roen det giver…. Men jeg elsker også den ekstreme forvandling man kan lave blot ved at male en væg….

Så igår eftermiddags var jeg en tur forbi vores lokale farvehandler efter den seneste farve til vores væg i stuen. Bordeaux er den simpelthen blevet…. Jeg har konfereret lidt stylist Pia Olsen fra @Livingstories . Hun har før været mig ret behjælpelig med at vælge farver, og hun ved præcis hvad jeg tænker, når jeg siger det IKKE må være PÆNT…. Jeg havde den også selv i tankerne, og da hun nævnte det samme, der tænkte jeg, at “JA” selvfølglige skal den prøves.

Da jeg kiggede ned i spanden, og farven bare skreg lilla bordel op i hovedet på mig, der var jeg en anelse nervøs, men den farve den er tørret op til, den er helt vanvittig smuk. Den skaber så meget ro og boheme til rummet, jeg er vild med det. Total hulestemning i stuen nu…..

Dermed har jeg ikke sagt, at den ikke er hvid igen om en måned, eller at jeg måske faktisk begynder at grave ind til hvad væggen gemmer på aller bagerst…. Det ved man aldrig. Men lige nu, der er den bordeaux, og det er skide flot….

Billedet på min væg er af kunsteren Jenny, som også er en af de mest kreative bloggere jeg “kender”. Hendes univers er helt VILDT og fantastisk…. Hendes Fotokunst kan du finde lige HER. Og lampen i loftet, ja det er selvfølgelig den smukke sag som jeg hentede i Interiør forleden…

Aller nederst har jeg taget et billede af farvekoden, bare hvis du skulle få lyst til at kaste dig ud i det samme.

IMG_9194

IMG_9195

IMG_9196

IMG_9193

 • Reply
  carla
  3. september 2016 at 14:41

  Årh hvor er det en fin stue!

  • Reply
   Louise
   4. september 2016 at 19:36

   tusind tusind tak 🙂

 • Reply
  Marie
  3. september 2016 at 16:25

  jeg er også blevet hooked på den farve, og overvejede faktisk puder til soveværelset i den farve.
  Jeg synes den passer så godt ind med lampen med messing, dine træmøbler og din sofafarve. Helt perfekt efterårsfarve. Om den er god til foråret og sommer, må vi se 🙂

  • Reply
   Louise
   4. september 2016 at 19:36

   Et par puder kan du jo prøve først, og se om farven vinder ind på dig 🙂

 • Reply
  Julie
  3. september 2016 at 17:18

  Hold kæft Louise, hvor er det bare perfekt!! Bordeaux er jo pt min yndlingsfarve. VILD MED DET!

  • Reply
   Louise
   4. september 2016 at 19:35

   Jamen mon ikke du så bare skulle få malet en væg i den farve…. ha ha

 • Reply
  Gitte
  3. september 2016 at 20:30

  Det ER altså også en lækker farve!

  • Reply
   Louise
   4. september 2016 at 19:35

   Tak Gitte

   Jeg er også ret glad for den her til efteråret

 • Reply
  Rikke
  4. september 2016 at 13:45

  Er fuldstændig VILD med farven. Den er så fed. Hvis nu jeg skulle male 2 vægge, hvoraf den ene er den bordeaux, hvilken kunne så passe fint sammen med?
  Og kan du gi en ca pris på en spand maling? Hvor mange liter ca til den væg du har malet?
  Kh Rikke – og TAK for altid fantastisk inspiration😘

  • Reply
   Louise
   4. september 2016 at 19:32

   Hudfarve ville matche den ret godt, den havde jeg meget selv i tankerne… Tror dog det bliver oven på istedet, altså på 1. salen. Jeg har brugt lidt over 2 liter maling på min væg, den røde kræver et ekstra lag før den dækker helt op.

 • Reply
  Rikke
  4. september 2016 at 23:03

  Tak igen.

 • Reply
  Pia
  5. september 2016 at 9:08

  Kære Louise, resultatet er blevet helt fantastisk smukt, og jeg glæder mig meget til at se væggen og resten af dine forandringer live snart 🙂 Knus Pia

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar