Ambassadørskab boligindretning Børneværelser Hjem Inspiration Mine piger mortilmernee.dk Playmobil sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Farverigt legetøj KAN SAGTENS fungere i indretningen….

23. juni 2018

Sponsoreret af Playmobil

For ikke så længe siden modtog vi det seneste skud på stammen fra Playmobil, Sommerhus serien aka Holiday hedder serien. Og som ambassadør for verdens bedste legetøj, så er vi så heldige, at pigerne modtager det 🙂 Sommerhus serien emmer af spansk/italiensk villa kultur med store krukker med fine planter, varme mursten, pool og masser af lækre strand sager.

Personligt en af mine favoritter, jeg synes simpelthen det er virkelig fint. Poolen har sådan et brusebad, hvor man kan fylde ægte vand i, og med en pumpe kan man bruse sig når man har været i poolen, isbilen har de lækrste små vafler med store forskellige kugler. Der er den klassiske fine legeplads, som man finder syd på alle steder, og så er der strandstolen vandcykel, super hyggelig indretning, og en veranda som man selv godt gad stå op til om morgenen.

Jeg er fan, det mærker man tydeligt…. Men noget af det jeg er aller mest fan af, det er, at Playmobil har masser af spræl på farver og kreativitet, og jeg synes det fungerer rigtig godt både på børneværelset og i alle ens andre rum. Jeg har det sådan med playmobil, at det godt må være alle steder, for jeg synes det er så hyggeligt med den leg det skaber, og så kan jeg ret godt holde ud at kigge på det.

I denne uge, der har jeg været med til at snakke om præcis dette, det foregår ovre hos ALT.DK, og I kan læse om det lige HER.

Jeg vil ikke komme ind på alle mine tanker i indlægget her, for det hele står som sagt fint beskrevet ovre hos Alt.dk, men jeg ville alligevel lige ytre mig, og slå fast, at jeg er vild med Playmobil, dets farver og alle de lege det bringer med sig, fordi det simpelthen er legetøj man godt kan have i alle rum. Og så snakker jeg også lidt om indretning af børneværelser, håber I vil klikke over og læse med 🙂

Samtidig synes jeg faktisk også, at et stort hus, et piratskib eller hvad pokker man nu er faldet for, fungerer ret godt som en del af indretning, også når det ikke bliver leget med….

Nederst i indlægget her, der har jeg linket til alle de forskellige kasser i sommerhusserien, så hvis man er også er faldet pladask for det, så er der priser og links til alle:-)

Smuk weekend til jer alle.

Sommerhus serien består af følgende pakker :

Sommerhuset, som koster kr. 577,oo

Legepladsen, som koster kr. 269,00

Poolen, som koster kr. 284,00

Familiebilen, som koster kr. 269,00

Isbilen, som koster kr. 112,00

Strandteltet, som koster kr. 179,00

Standfolk, som koster kr. 48,00

Vandcyklen, som koster kr. 149,00

 

 

 

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar