Hjem Mit liv

Kom så 2022, du kan godt!!!

29. december 2021

Sidder her og trykker på tasterne, bedst som mit TV fortæller mig, at der venter endnu et pressemøde kl. 15.00 i eftermiddag…. Som vi har set det så ofte, så tænker jeg, at statsministeren går på dagen efter, og det bliver ikke for at ønske os godt nytår. Jeg tror hun trækker en lang dyne ned over fjæset på os alle…..

Men… Inden jeg tager sorgerne alt for meget på forskud, så vil jeg lige berette lidt, om vores meget lille, men meget fine juleferie. De 3 dage efter jul, gik vi totalt i familie hi. Julepynten blev pakket væk, “store” tomme rum kom til syne, det føles som altid, lidt som at få en nyt tomt lærred at male på. Jeg har dimset rundt, og hygget mig lidt med det, mens min mand samlede puslespil, Merle strikkede og Neel samlede sin kæmpe store lego pakke, som hun fik i julegave.

Mellem alle vores “gøremål”, har vi gået mange lange ture i det vanvittigt smukke vintervejr, kælket på de små bakker, bygget snemænd i haven og spist rester af julemaden.

Jeg tror, de flestes juledage, minder om dem, som vi havde. Alt var lige som det skulle være. Ville bare ønske, at de havde varet lidt længere. Men sådan blev det ikke i år. I dagene her er Jesper på arbejde igen, jeg er bag tasterne, og pigerne er et par dage hos mine forældre. Og ja, på mandag, starter hjemmeskolen op igen…. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg den kommer til at fortsætte mere end de 2 dage, som pt er bestemt.

Og når jeg i aften trykker udgiv på det her indlæg, så kan det være, at jeg er klogere på dette….

I forhold til min overskrift, så tror jeg altså mere på 2022, det er jeg nødt til. For ellers, så ved jeg snart ikke, hvordan man skal hive sig selv op af corona hullet gang på gang. Hvis vi skal til at rive et helt forår ud af kalenderen igen. Det kan simpelthen ikke passe….. Når man åbner nyhederne, så modsiger den ene overskrift den anden, og så sent som igår, blev der sagt, at vacciner faktisk ikke virker mod smittespredning, men udelukkende er passeret på mildere forløb….. BUT WHY, er det så, at vores børn skal betale så høj en pris for det her cirkus. Det begynder efterhånden at blive svært for mig at forstå.

Jeg håber, at man vil tage børnene tarv først i denne omgang….. De skal ikke blive hjemme hvis de ikke bliver vaccineret. De skal have lov til at leve deres liv, uden en eller anden form for pres fra omverdenen. Andet kan vi simpelthen ikke være bekendt.

Når det er sagt, så har både Jesper og jeg fået 3. stik her i juleferien, Merle er færdig vaccineret (men skal nok have 3. stik også inden så længe) og Neel mangler kun at få nr. 2. Vi gør vores, og vi er heldige, for vi har ingen bivirkninger af dem overhovedet. Men jeg tænker da over det hver gang, og jeg er også begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, om jeg vil tage stik nr 4 og 5 og 6 hvis vi kommer der til….. Det må vi tage med tiden. Dog synes jeg, at det hele begynder at blive lidt frustrerende, jeg føler vi har en regering der fægter lidt i blinde. Og det begynder for mig, at smuldre i forståelsen for, at det hele giver mening…… Alle de penge der bliver brugt på test og test og test, synes jeg personligt, var bedre givet ud til vores sundhedsvæsen.

2022 tror jeg på. Det må være året, hvor vi for alvor formår at leve med den her forbandede virus i verden, og at den ikke længere bliver årsagen til, at vi skal leve med begrænsninger og manglende nærvær. At vi kan få lov til at leve vores liv, præcis som vi ønsker det hver især.

Så mens varmen igen presser sig på, snemændende smelter i haven og de sidste dage af 2021 rinder ud, vil jeg i aften være i tosomhed med min mand, skåle i et ekstra glas vin. Og se positivt ind i det nye år. Som vi skal fejre med vores dejlige venner…… Ikke noget vildt, men masser af go mad, snakke og måske en lille dans.

Rigtig godt nytår til jer alle….

Og heldigvis….. går jeg rolig i seng…. der er pt ikke meldt nye restriktioner ud, og ikke noget nyt pressemøde i morgen…. Så måske, formår vi at gå ind i det nye år, med håb om, at hverdagen alligevel kan vende tilbage i starten af det nye år….

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar