Hjem Mit liv Søndagsreflektion

Hva’ så 2022, hvordan kom du så fra start…..

9. januar 2022

Lidt forvirrende synes jeg i hvert fald….. Hjemmeskolen startede i mandags, tirsdag blev Neel vaccineret, og har egentlig været lidt off i dagene efter. Hun reagerede ikke på den første overhovedet (udover lidt ømhed ved stikket). Men den her gang virkede hun lidt mere påvirket. Samtidig med, at skolen startede onsdag, hjemmetest blev kørt i stilling, gymnastikken startede også onsdag aften, og torsdag fik Merle lavet sit første hul i en tand, samtidig med, at Neel fyldte 11 år.

Fredag var kærkommen på alle måder. Døgnrytmen er en hård nyser at få vendt, vi har alle været fuldstændig underdrejet af træthed i aftentimerne, og ligeledes, så føltes den her “nye” hverdag, bare stadig ret forvirrende.

De fleste aftaler står i kalenderen i anførselstegn, for man ved jo ikke om noget som helst bliver gennemført. Pigerne har noget konkurrene d. 22 januar, den er vi stadig ret usikre på hvordan, eller om, den overhovedet bliver gennemført, og fra d. 5 februar skal deres opvisninger faktisk starte. Det tvivler jeg næsten endnu mere på. SÅ…. Jeg ved ikke helt 2022, om du sådan er kommet flyvende fra start. Jeg synes det ikke…..

Processed with VSCO with ss3 preset

Men tilbage til torsdag, hvor Neel fyldte 11. Det var en dejlig dag. Borset fra, at hun var en smule off, så havde hun alligevel en rigtig dejlig dag, de fleste ønsker blev pakket ud, yndlingslagkagen blev kreeret, flag konfetti og store balloner omfavnede vores hus, og den dejligste dag blev fejret. Præcis som hun ønskede det.

Jeg var, som altid, lidt nostalgisk omkring den her dag. Tænk, det er 11 år siden, at jeg fødte for sidste gang, og stadig, står de timer lysende klart. Hvordan jeg 2 dage før termin, sagde til Jesper – Det var ca. nu, at jeg begyndt at få veer da Merle kom til verden, og få timer senere, vågende jeg, med veer. Neel blev født, præcis som Merle, 2 dage før termin.

Jeg føler, at hvert år, lige får et nyk op af på speed kontoen, det hele går stærkere og stærkere. Det handler selvfølgelig om, at ens liv går stærkt i de her år. Pigerne får flere og flere gøremål, aftaler og ting de gerne vil, men har stadig en alder, hvor vi som forældre, stort set tager del i det meste, eller kører frem og tilbage. I årene, hvor de er små, foregår det meste i hjemmet, og tiden går, bare ikke helt så hurtigt, som den gør nu. Næste år…. FUCK…. Næste år, skal Merle konfirmeres, det fatter jeg ikke en bjælde af. Jeg fylder 43 år til sommer – det er vildt. Jeg er ikke alders forskrækket, men jeg har alligevel svært ved at omfavne tankerne om, at jeg højst sandsynligt har passeret halvdelen af mit liv.

Fredag landede vi i en roligere stemning – Neel samlede lego (som hun igen havde ønsket sig) og X-factor samlede os i sofaen….. Elsker den der stund, hvor vi samles om noget fælles, og skal følge det i ugerne der kommer. Særligt de første uger, er sjove, med alle de gode (og mindre gode) auditions…. Rester af lagkagen blev spist og kl. ikke særlig sent fandt vi alle under dynen.

Lørdag var uden planer. Det blev gået en lang tur, jeg fornemmede der var brug for at snakke ugen igennem – og det er altid verdens bedste udgangspunkt for at åbne lidt op. Senere blev julen og nytåret kørt på lossepladsen og ellers var der bare ren fordybelse i hver sit i nogle timer. Indtil Jesper bagte boller, som vi indtog som aftensmad, mens vi så Spiderman – Pigernes ønske (har en lidt med Tom Holland at gøre). Men det var helt perfekt…. Jeg lavede fastelavnsbolle creme, som vi spiste på bollerne som dessert 🙂

Søndag er rengørings dag, jeg er ikke fan af den her dag, før vi passerer middag, hvor vi er i mål med det meste. Jeg ved ikke hvad der er med støvsugning, det hader jeg bare. Men elsker når det er gjort, og når man som jeg, er støvallergiker, er det bare nødvendigt at komme til bunds et par gange om ugen. Køleskabet er fyldt, også det i kælderen – for det er virkelig ikke ret stort det vi har i køkkenet, og her til aften, sluttede dagen af med gymnastik og hjemmelavede pizzaer.

Der er ladet op på kontoen efter sådan en weekend, så nu er vi klar til endnu en uge, som jeg er spændt på hvad bringer…..

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar