Ambassadørskab andre bloggere Blomster boligindretning familie ferie haven Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration MIG mortilmernee.dk naturen steder jeg anbefaler tanker

Glimt og tanker….

13. maj 2018

Så gik der sgu feriestemning i den, man er jo helt i sommerstemning i disse dage… Med alle dørene åbne, is i haven, børn der sover længe og sol der bare ligger sig om en som et dejlig varmt tæppe, den slags bliver jeg hurtigt dybt afhængig af.

Vi har haft en del på programmet, onsdag var jeg som nævnt i København, en helt vidunderlig dag. København myldrede af liv, som små myretuer der havde travlt med at nyde det gode vejr. Jeg tilbragte hele min formiddag med søde Trine, Dorte og Mille. Vi fik lækker morgenmad, og snakken gik der ud af, vi gik langs søerne, vi havde gode blogger moments som skabte latter helt ned i maven. Jeg nød det til fulde, vi fik vendt nogle af de der ting, som jeg ofte sidder alene med, og hvor er det dejligt at gøre det i selskab med piger, som bare ved hvad man snakker om.

Ved 1 tiden drog jeg mod Nyhavn for at tilbringe min eftermiddag sammen med Celine. Først en lille stund i hendes vilde lejlighed, for herefter at drage ud i København. Celine viste mig et par perler jeg ikke før havde besøgt, blomsterbutikken Tableau og interiørshoppen Studio X som virkelig var lækker, jeg var også forbi søde Sarah i General Store, hendes nye butik på Østerbro er SÅ SÅ fin, for til sidst at slutte af med den smukkeste mors dags buket fra Poppykalas. (den på øverste foto)

Celine sendte mig hjem med toget sidst på eftermiddagen, min sunhedsapp viste små 13 km i benene, og det kunne jeg godt mærke. Jeg havde gået og gået, snakket og snakket. Dagen fløj simpelthen så hurtigt. Hvilket jo kun betyder, at den gik godt 🙂 Flere af dem tak….. Jeg må snart afsted igen.

Vel hjemme i Hedensted var rapsmarkerne nu i fuldt flor, de varme og solrige dage har gjort at alt bare er eksploderet, og jeg måtte traditionen tro, naturligvis lige ud og få gule næsetippe, af at snuse helt ned i marken. Det er noget helt helt særligt at gå ture lige nu, at nyde de vilde farver der møder en mark efter mark. Det helt skønne var, at vi lige den her morgen, faktisk mødte både rådyr og små harer der hoppede rundt. Det sker faktisk ofte at vi møder harer på vores ture, men rådyr ikke helt så tit. Men at møde Bambi, sådan en solrig morgen ude i rapsen, det er altså lidt eventyrligt…. Så kan man elske København nok så meget, men den slags oplevelser, dem kan vi altså mestre her i lille Hedensted.

Min stakkels mand er gået i gang med det sindssyge projekt ude i haven, kan I huske da jeg skrev om det HER, at vi er blevet påduttet at adskille spildevand og regnvand. Enten ved faskine i haven eller ved at få hele grunden gravet op og blive tilsluttet Hedensted spildevand. Vi har valgt faskine løsningen, fordi den økonomisk var den vi bedst kunne overskue, men det betyder, at der skal graves og graves og knokles som en sindssyg…. Så den proces er vi startet på her hjemme. Og der må jeg bare tilstå, at mine armekræfter IKKE rækker…. Oven i det, så valgte han sgu lige at løbe sit første halv marathon lørdag eftermiddag, så ham jeg har her hjemme, han er virkelig øm i kroppen idag… Men shit så sej han er…. Jeg ved godt jeg er heldig med ham, men for pokker hvor er jeg også stolt af ham….

Krukkerne i haven er fyldt op og drivhuset har fået sine obligatoriske tomat og agurkeplanter.

Idag har vi fejret mors dag, stort tillykke også til alle jer andre søde og dejlige mødre der ude, jeg håber I har haft en skøn dag med jeres børn og mødre.

Jeg har fået den fineste buket af mine piger, de har helt selv været henne og købe den, og så har jeg fået tegninger og kort som bragte tårer i mine øjne. Min egen mor og far var også på besøg, så vi kunne fejre mødrene i vores lille familie.

Eftermiddagen er sluttet med gymnastik træning og klargøring til ugen der starter…. Imorgen har vi langt arrangement på mit arbejde, så jeg er sent hjemme…. Men pyt, de lover at solen holder mindst til onsdag, så jeg er ikke færdig med den endnu….

Rigtig smuk søndag aften til jer alle.

Pigernes smukke kjoler er fra Christina Rohde og de fine sandaler fra Bisgaard som jeg er ambassadør for. Hvis I ikke har styr på sandalerne endnu, så kig lige forbi deres udvalg. Det er bare så lækkert 🙂

 

 

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar