Ambassadørskab Kreativt kunst Mine piger mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Pigerne har tegnet til den nyeste kollektion fra BOBO Choses…

15. maj 2018

Okay…. Idag er jeg stolt og glad og ligeså er mine piger…. I sommerferien sidste år, blev de nemlig stillet en lille opgave af BOBO Choses, de skulle tegne nogle tegninger ud fra nogle forskellige spørgsmål jeg gav dem. Opgaven satte fokus på dyr, på dyrevelfærd i hele verden. Som en familie med meget stor kærlighed til dyr, der kunne det her match næsten ikke findes bedre.

W.I.M.A.M.P hedder den her kampagne, og den sætter på fornemste vis fokus på dyr i verden. Nedenstående kan I læse BOBO’s manifest for W.I.M.A.M.P.

“Animals cannot spell the alphabet but they can feel joy or sadness and everything between. We, the kids of the world, would like them to feel very good, for whatever happens to our fellow animals also happens to us. Our brother dog, our sister chimpanzee, our cousin the giraffe. All connected and belonging to Earth. Awake to the animals. We are W.I.M.A.M.P. We are an elephant.”

Neel har bla. tegnet ASTA the tiger på sweatshirten her, Merle har tegnet hunden og skrevet teksten på blusen her, og Neel har også tegnet giraffen på den her t-shirt. De har lavet flere tegninger, som først vises ved næste launch. Men idag, der kom de her 3 styles ud i offentligheden, og hvor synes vi bare det er helt fantastisk.

På fredag kan jeg også vise en lille video, som mine piger har lavet i forbindelse med kampagnen.

Vi har ikke selv fået tøjet endnu, men jeg tror da pigerne synes det blir lidt sejt, at få iført sig et stykke tøj, hvor de helt selv har tegnet printet 🙂

Hvad siger I, synes I ikke de er fine???

 • Reply
  Sarah
  16. maj 2018 at 15:22

  Ej, nej nej – den nederste!! Den må jeg simpelthen have fingrene i! Hvor er de fine! 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   17. maj 2018 at 13:11

   Tak sødeste…. Det vil pigerne være stolte over 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar