Hjem Ikke-kategoriseret Køkken sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Laver i nogen gange Sten, Saks, Papir i jeres parforhold?

6. december 2018

Annonce for BOSCH

Jeg har handlet ind, som man selvfølgelig ofte gør. Jeg går gerne efter gode tilbud når de er der, men jeg er ikke fanatisk med at rende rundt for at spare 2 kr. hist og her. Der hvor det giver mening er dog på, om produkterne giver mening for os, om vores økonomi kan være med. Hvis jeg havde råd til det, så købte vi gerne 100% økologisk, fordi jeg gerne vil værne om vores natur, og i særdeleshed om vores dyr og deres velfærd. Men jeg er naturligvis også nødt til at være bevidst om, at vores lille familie skal kunne spise og leve for det budget, vi nu en gang har til rådighed. Derfor så køber jeg gerne ind, når der er gode tilbud på de ting som kan holde sig længe af økologi, men i vores helt naturlige hverdag, så køber vi det som vores pengepung nu en gang tillader.

Det er også en af grundene til, at jeg er så glad for vores nye køleskab, der har VitaFresh funktionen, tilegenet til at holde forskellige madformer, friske længere, hvilket er godt for både pengepung og madspild. Mere info findes HER.

Når jeg handler ind, handler det også om sundhed og energi, med børn der skal præstere så mange gange om ugen, og have hjernen frisk og klar hver morgen i skolen, der er det vigtigt, at deres krop får noget at arbejde med. Noget som giver energi til hjernen, og næring til kroppen. De måltidskasser vi modtager, som jeg nævnte i mit sidste indlæg, de er heller ikke økologiske, men de består af virkelig go mad. Sådan lidt mere af den gode gammeldags variant, og det vigtigste er, at det er noget børnene kan li. De opbevares fint i køleskabet, og man kan mixe rundt med dagene som man vil, og man kan også fryse noget af det ned, og gemme til senere, hvis der er behov for det.

Med det nye køleskab og den indbyggede fryser gør det bare hverdagen meget nemmere, at kunne fryse ned, og nemt optø det igen. Køleskabet har nemlig No Frost funktionen, så vi heller ikke skal bruge tid på at afrime. Læs mere lige HER.

Med købet af måltidskasser gør vi heller ikke storindkøb flere gange om ugen længere, nu gør vi det primært søndag, og så handler vi småt ind i løbet af ugen, hvis vi er løbet tør for noget til madpakkerne eller morgenmaden.

Når man sådan indkøbsmæssigt har struktureret sig som vi har, så giver det også mere overskud til at gøre lidt mere ud af selve bordopdækningen. Jeg gider godt lige at putte kartoflerne over i noget andet efter de er kogt, at putte de grønne hapseting på et fad. Vi bruger også altid vores yndlingstallerkener i hverdagen, i det hele taget, så gider jeg bare godt gøre lidt ud af bordet. Eller lave en dejlig brunch på en søndag.

Dermed ikke sagt, at der ikke må komme gryder på bordet. Det må der GERNE. Men jeg synes bare, når jeg ikke har brugt krudt og energi på at finde på maden og ej heller ret mange hjerneceller til at lave den, så gider jeg godt bruge noget på at gøre det mere indbydende. Og helt ærlig, så gider børnene også spise meget mere på den måde.

Vores nye køle/fryseskab fra BOSCH har givet os muligheden for at have rigtig go opbevaring af vores madvarer, og så er der det kæmpe store plus, at der er fryser i bunden. DET har vi savnet. I vores hus, som i grundplan ikke er særlig stort, så har vi aldrig haft plads til fryser her i køkkenniveauet. Den har derfor altid stået i fryseren. Det har gjort, at vi ofte ikke har gidet gå ned og hente de grøntsager vi nu måtte ønske som tilbehør, eller de frosne bær til smoothie, æbleskiver til impulsiv hygge osv. Ej nu sætter jeg det selvfølgelig lidt på spidsen. Men sandheden er, at Jesper og jeg virkelig tit har stået og lavet sten, saks, papir over hvem der skulle hente i fryseren. For der var bare besværligt langt der ned, når man nu stod og var igang i køkkenet.

Og det skal vi ikke mere…. HURRAAAAA…. Jeg elsker elsker elsker det her nye køleskab med indbygget fryser i bunden. Den dag hvor jeg handlede ind første gang, og købte hvidløgsflute, broccoli, æbleskiver…. I lange baner – det er vel jul…. Kyllingfilet til weekenden, håndværkere til Merle, HUN ELSKER håndværkere, så mærkelig, men stiller du hende et frit valg på hylderne spørgsmål i en bager, så vælger hun til enhver tid en knastør håndværker. Så det skulle vi selvfølgelig også ha fyldt i 🙂

Og selvom jeg faktisk er pisse go til Sten, saks, papir, så er jeg faktisk ret glad for, at vi ikke lige skal køre den over frysetingshentningen længere…. :-).

Hvis I vil læse mere om vores nye BOSCH køleskab, så kan I gøre det lige HER.

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar