boligindretning forandringer Inspiration MIG mortilmernee.dk tanker

Mentalt Meltdown…..

25. juni 2018

Min hjerne minder tilnærmelsesvis lidt om de halvslatne bonderoser i buketten her på bordet. Jeg er simpelthen så frustreret. Jeg går rundt om mig selv, og min hjerne kværner rundt.

Jeg befinder mig et underligt sted…. Jeg er træt af stort set ALT i vores hjem. Pigernes værelser, køkkenet, stuen, indretningen generelt…. Alt keder mig, og jeg har ekstrem lyst og behov for at sadle fuldstændig om…. MEN….. Det er her den der meltdown funktion træder ind, for jeg kan simpelthen ikke hitte ud af hvilken retning jeg skal bevæge mig….

Jeg har gået og murret længe efterhånden…. Uden jeg sådan rigtigt kunne sætte ord på, men igår åbnede jeg langsomt munden overfor Jesper, og så væltede det bare ud….

Jeg har sådan lyst til at fjerne ALT, male fuldstændigt på ny, og så starte forfra…. Det gad jeg virkelig godt…. Faktisk gad jeg det godt i et helt andet hus, men det kommer så ikke til at ske, for vi er jo ret glade for det her sted vi har fundet os, så her bliver vi nok lidt endnu….

Men jeg har lyst til noget andet, jeg har lyst til nye farver på væggene, en ny sofa, rene nymalede vægge uden alt for meget. Et andet spisebord, andre lamper…. Og mest af alt et nyt køkken….. Pigerne har det lidt ligesom mig, måske så man også, at jeg i disse dage har sat pigernes reoler til salg, det er fordi vi langsomt er ved at starte der oppe….. Men uden heller at have en retning at køre efter…. Så pt er vi kun i udsalgs perioden…. Men samtidig skal jeg også passe på, at jeg ikke får solgt for meget, uden at have en plan, og dermed ender med at fortryde….

Jeg har prøvet at være her før…. Men det er virkelig træls, det er nedbrydende for mit hoved, fordi jeg ikke “bare” kan nøjes med at flytte en lampe eller købe en vase… Der skal mere til lige nu, og det er det der er frustrerende, fordi jeg ikke helt kan finde retningen at køre efter.

Jeg er vild med 4-5 forskellige stilarter…. Nogen gange er I så søde at rose mig, fordi I synes jeg formår at få flere stilarter til at møde hinanden, og på den måde skabe mit eget. Og det er jeg selvfølgelig helt vildt glad for at høre…. Men når man sådan er i det her lille hus, så “larmer” det meget hurtigt, når jeg får fyldt for meget ind, og det er der vi er nu…..

Samtidig drages jeg simpelthen så meget af lyse sommerhus stemninger, vel vidende, at vi smutter på ferie lige om lidt, og vender hjem til mere mørke farver og masser af efterårs indspark, så jeg skal passe på, ikke at ryge i den der alt for lyse fælde…. For den ved jeg, ikke er holdbar overhovedet…..

Jeg er vild med folk der bor rodet på den fede måde, I ved sådan kunstnerisk, men samtidig er jeg også vild med en stue med beige farvede vægge, en sofa og en enkelt vase med korn i….. Hvordan hulen får man lige det til at harmonere.

Så er jeg vild med farver, det lyserøde skal for alt i verden have en plads, men det må ikke tage over…. Som det lidt har lige nu….

Åh for f…… Og når ja, så har vi også lejet huset ud til endnu et photoshoot i slutningen af august, så i virkeligheden må jeg ikke forandre for meget, uden lige at konferere af med “kunden”….. Nu tror jeg de har ok tillid til det jeg gør, men alligevel, så ville de godt lige spørges, inden jeg gik for meget amok….

Og jeg kan mærke, at jeg skal gå amok…. Der skal virkelig ske noget…. SNART……

Er jeg den eneste der nogen gange får det sådan, hvor inspirationen bare føles blokkeret, at man bare ser det samme og det samme, og man har brug for noget nyt at køre sin røde tråd efter….????

Egentlig plejer jeg slet ikke at gå så meget op i det indendørs på den her tid af året, men det handler også om, at jeg har mange af mine “kontor” timer her i hytten efterhånden, så jeg bliver automatisk hurtigere træt af tingene, fordi jeg bare ER i det så meget….

Sååååå hold øje med min salgsprofil, der kommer nok mere over den nærmeste tid…. ha ha…. Og så håber jeg bare snart, at der kommer en eller anden form for åbenbaring  !!!

 • Reply
  Fie
  25. juni 2018 at 20:29

  Kender det alt for godt… hvert 2. år er jeg i samme mood og så bliver der lavet et eller andet

  • Reply
   Mortilmernee
   27. juni 2018 at 9:42

   Kære Fie

   Det er frustrerende… Når det starter…. Men så fedt når man kommer frem til hvilken retning man skal køre… Jeg glæder mig til jeg lige rammer den….

 • Reply
  Camilla
  25. juni 2018 at 20:31

  Åh jeg kender det! Især efter tre år uden et lærred at gøre det på ? Jeg glæder mig over jeg om lidt har 100 kvm stue /køkken at boltre mig på, men samtidig er det grænseoverskridende og jeg tør næsten ikke starte ? suk! First World problems… men stadig… ægte ?

  • Reply
   Mortilmernee
   27. juni 2018 at 9:41

   Kære Camilla

   Det lyder fantastisk….. slå dig løs 🙂 Jeg håber det blir SÅ GODT….

 • Reply
  Matia
  25. juni 2018 at 23:56

  Hvor befriende, rent faktisk at få sat ord på de følelser, jeg i perioder kæmper med.. Her er det mere reglen end undtagelsen, at der pludselig skal ske store forandringer, men jeg ender altid med at være splittet mellem flere forskellige stilarter – og have rigtig svært ved at finde ro med noget..
  Jec har desværre ikke løsningen, men jeg garanterer dig – du er IKKE den eneste med de følelser.. <3

  • Reply
   Mortilmernee
   27. juni 2018 at 9:41

   Kære maria

   Det var da godt jeg kunne hjælpe, i hvert fald med at få sat ord på…. det er svært for omverdenen at forstå, man ikke sådan kan slutte fred med sin indretning, i hvert fald ikke ret længe af gangen….

 • Reply
  Mette Kirstine
  26. juni 2018 at 8:17

  Af samme grund har vi sat vores hus til salg. Mit hjem skal inspirere mig og give mig energi. Vi har boet her i 9 år nu, og jeg kan ikke suge mere energi ud af det hus, uanset hvor meget jeg maler eller flytter rundt. Folk kan ikke forstå, at vi virkelig har sat vores dejlige hus til salg. Men jeg tænker det fortjener nogle nye ejere, der sætter mere pris på det end jeg gør. Så måske det er en flytning der skal til???
  Kh MK

  • Reply
   Mortilmernee
   27. juni 2018 at 9:40

   Hej MK

   Sjovt, min mand spurgte faktisk igår…. Ku du tænke dig at vi flyttede…. og ja, helt ærlig, det ku jeg nok godt. men vi finder aldrig noget i den stil her, til det beløb vi må købe for…. Så det blir nok alligevel svært at tage den beslutning….

 • Reply
  Katrineibsgaard
  26. juni 2018 at 8:31

  Hej søde du – det er bestemt ikke kun dig. Det sker for mig en gang om året. Alt ud (sælges) og nyt købes ind. Elsker det! Synes bestemt ikke at du skal have nogle negative tanker omkring det. Det er en stor del af dit kreative dig, at indrette og udforske og udholde dig på boligfronten. Og du gør et sindssygt flot stykke arbejde. Jeg kan selvfølgelig godt se dilemmaet med hvilken stilart man så lige skal gå efter.
  Jeg indretter efter mit sind, og det kan ændre sig mange gange på et år. Men nu feks har jeg lige lavet vores soveværelse om og givet det en mere sommerhus stemning. Jeg har rigtig meget om ørene for tiden og derfor vælger jeg noget som er roligt for øjet. ? Du ved at du vil komme til at lave det hele om igen på et tidspunkt når du har lavet et nyt univers. Og det synes jeg du skal omfavne. But pick one og sig til dig selv at du kan prøve en af de andre stilarter en anden gang.

  • Reply
   Mortilmernee
   27. juni 2018 at 9:39

   Hej Katrine

   Det var rart at høre… omend det er pænt stressende at være i…. Jeg glæder mig virkelig til ferie, og til at komme væk, så jeg bliver tvungen til at holde pause fra det… fra at være i det…. Men langsomt med sikkert begynder der at komme en snor at køre efter.. i hvert fald oppe hos pigerne…. Stuen, den er jeg ikke afklaret med endnu….. ej heller resten. Men det skal nok komme….

 • Reply
  Rita Lavin
  26. juni 2018 at 15:57

  Du er frustrert. Skjønner det. Men så er du også i en utrolig privilegert ‘luksus’ situasjon. Fint blir det sikkert uansett hva du ender opp med.

  • Reply
   Mortilmernee
   27. juni 2018 at 9:37

   Tusind tak, jeg glæder mig til at finde den der røde snor at køre efter 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar