Fotografi fotoshoot Mine piger mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Når stjerneøjeblikke foreviges….

27. juni 2018

Tænk sig, allerede 3 år er der gået siden vi fik taget de her billeder, jeg forstår det slet slet ikke. Jeg husker det SÅ tydeligt. Tøjet var særligt udvalgt fra dygtige Christina Rohde, som siden er blevet en af mine absolutte favorit mærker til børn…. Vi havde glædet os længe, og pigerne var top klar.

Vi mødtes med fotografen Sisse inde i Vejle, og så lod jeg ellers bare hende om at gøre hendes arbejde. Det var tydeligt at Sisse havde styr på det der med at få glimtet frem hos pigerne, det tog hende ingen tid at vinde deres tillid. Merle var den gang 6 år, og Neel 4…. Suk… Jeg kan huske Sisse spurgte om de havde nogen kærester, Merle blev helt skør og fjollet, Neel konstaterede køligt, det har jeg, hun hedder Agnete….

Åh altså, små uskyldige børneøjeblikke, som jeg er noget så lykkelig over at have foreviget. Min mor fik siden hen lavet den skønne bog med de bedste fotos fra dagen, og jeg bladrer ofte i den. Vi fik også fremkaldt nogle stykker, som hænger i rammer rundt omkring samt naturligvis hos mine forældre.

3 år er gået, idag er de begge skolebørn, Merle er blevet en vild gymnast og Neel sidder pludselig og læser højt i bøger og læser alt hvad vi møder på vores vej …. Over aftensmaden sidder vi nu over og snakker skoledage, opgaver, legeaftaler, problemer, udfordringer, sorger og glæder….

Snart har vi booket tid ved Sisse igen, og det var egentlig det, som dagens indlæg skulle handle om. Jeg glæder mig allerede helt vildt.

Merle var faktisk så heldig, da hun lavede fotoshoot for Sandness Garn sidste forår, der var det også Sisse der var bag kameraet, men Neel har ikke været det siden, så det glæder jeg mig virkelig til.

Lokation bliver også en anden denne gang, hvor ved jeg ikke helt endnu, men rammerne bliver anderledes, tøjet naturligvis noget andet og pigerne….. 3 år ældre….

Jeg vil så gerne formidle Sisses dygtige arbejde med jer, og derfor kan jeg her i indlægget, oplyse jer hvornår Sisse kommer forbi i din nærhed, og fotograferer.

Det kommer til at foregår i følgende byer :

Odense torsdag den 28/6 – 
Vejle fredag den 29/6 – 
Vejle lørdag den 30/6 –
København lørdag den 7/7 – 
København søndag den 8/7 – 
Klampenborg søndag den 29/7 – 
København søndag den 5/8 –
Odense lørdag den 11/8 – 
Odense søndag den 12/8 – 
Aarhus fredag den 24/8 – 
Aarhus lørdag den 25/8 – 
København lørdag den 1/9 – 
Et foto event foregår således, at I mødes med Sisse på en fed lokation, som hun har udvalgt. Der vil IKKE være andre familier til stede i det 45 min. som sådan et shoot ca. tager.
Alt foregår som jeg har nævnt, i leg og snak i børnenes niveau, så de er helt trygge underveje, og dermed giver det bedste glimt til billederne.
Som familie får man 150 rå billeder i høj opløsning tilsendt, så udvælger man sine 15 favoritter, som Sisse herefter redigerer. Billederne vil være klar 3 uger efter fotografering.
Pris og ledige tider får man ved at sende en mail til Sisse på info@imagesbylangfeldt.dk
Hvis I har lyst til at se nærmere på Sisses arbejde, så kan man hoppe over på instagram og følge hende HER, og hendes hjemmeside finder I her.
 • Reply
  Camille
  1. juli 2018 at 1:40

  Kan også varmt anbefale Sisse! Vi har nu været forbi hendes linse tre gange, og det er alle pengene værd! Er simpelthen så glad for de billeder, og top-imponeret over kvaliteten af de billeder man får. Sisse kan noget som jeg endnu ikke har set andre børne-fotografer kunne. Billederne er bare anderledes og kan noget mere, uden at jeg helt kan forklare hvad det er.

  Kan ganske enkelt ikke anbefale hende nok!

  • Reply
   Mortilmernee
   3. juli 2018 at 7:08

   Hvor dejligt at høre, vi er også helt vildt glade for de billeder Sisse har taget af vores piger, og naturligvis også derfor, at vi vælger at gøre det igen… Det er bare noget helt andet, end den gængse børne fotografering på sort baggrund, og det er det jeg elsker 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar