familie ferie Hjem Inspiration Kreativt sponsorerede indlæg

Fastelavn er mit navn….

18. februar 2019

Annonce Flying Tiger Copenhagen


“Boller vil jeg have….. Hvis jeg ingen boller får så laver jeg ballade….”

Fastelavn står får døren, og vanen tro, går der helst ikke en højtid forbi, uden vi lige gør lidt larm ud af det :-).

Der er fastelavnsfester både på skolen, til fødselsdagene lige nu og i SFO’en, så det kræver et fint kostume eller to til sådan en sæson, jeg ved ikke med jeres børn, men vores gror altså som ukrudt til tider, så det er meget sjældent, at noget kan genbruges året efter. De bruger også tit fastelavnstøj og halloween udklædning til sjov og spas i årets løb, så de ligner ofte heller ikke helt sit selv når årstiden rammer igen.

I år har vi været i Flying Tiger Copenhagen og købe ind, deres kostumer ligger til en ret overkommelig pris på 60 kr. De er onesize og kan derfor tilpasse flere str.

Neel faldt pladask for noget havfrue og Merle ville i år være Hawaii pige… Vi havde Jesper med, som så ville være klovn. Jeg er faktisk ikke sikker på der bliver fastelavns fest med forældre i år, men min mand, han går altså ikke i vejen for en festlig eftermiddag 🙂

Pigerne gik op i det med liv og sjæl, vi havde også indkøbt ansigtsmaling, som de insisterede på selv at prøve, jeg fangede en stund af begge mine smukke unge damer på badeværelset, det var altså et syn jeg var vild med… Kæft hvor var de bare søde….

Ansigtsmalingen findes i alverdens farver, og skal nok også have lidt mere gas den dag der er rigtig fastelavn på skolen, men idag, hvor vi egentlig bare skulle pynte op, der fik de altså lov til at gå all ind selv 🙂


På væggen har vi også pyntet med alverdens fine fastelavns figurer, nogle af dem er af ældre dato og nogle af dem er nye fra i år. Man kan sagtens se forskellen, og det er det der er så hyggeligt. Hvordan deres finish og perfektion pludselig kommer til udtryk år efter år. Nogle er også gået i stykker, så det kræver altid nogle ekstra når vi hvert år pynter op.

På bordet har vi også et lille fastelavnsris med pynt kreeret af pigerne, og så har vi i loftet pinatas hængende som forestiller en måne og en planet. Begge er fra Flying Tiger Copenhagen, ligesom alt papir, glimmer og alverdens krea på bordet er her fra. Der findes papir og karton i alle afskygninger for tiden, glimmer, guld, sølv, glimmermaling, perle klistermærker….. alt hvad et lille krea-hjerte begærder.

Pinatas synes jeg fungerer rigtig fint som oppyntning, egentlig burde det jo være en tønde man ligesom havde hængende, i hvert fald hvis man selv skulle holde fastelavn, men det skal vi jo ikke, også synes jeg bare de to her var ret flotte over bordet.

Så nu kan den der fastelavn ellers bare komme an, vi er i hvert fald klar, både med kostumerne og med oppyntningen 🙂


    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar