ferie Mit liv

Hvad dag er det nu??

6. juli 2020

Indeholder reklame

Ja overskriften er i virkeligheden meget rammende, for de her dage, går godt nok lidt op det uvisse. Vejret er næsten mere forvirret end jeg er.

Men det sjove var, da vi vågnede igår morges, og Merle kom ned til os, så siger hun “hvad dag er det idag?” Og det kan jeg virkelig godt forstå. Det er ærlig talt svært lige at hitte ud af hvad dag det er. Det er kun fordi Jesper er ude af døren mandag – fredag, at jeg har styr på de dage. Ellers havde jeg faktisk ikke.

Den sidste uge var travl for pigerne, de var skiftevis på camp og havde en super fed uge. Men de er også godt brugt når de kommer hjem fra sådan en omgang. Begge havde de lært nye spring, og hygget sig max med sine veninder. Det er en kæmpe lykke at hente dem hjem med sådan en go oplevelse i bagagen, og til at gå på sommerferie på. Lørdag var vi en tur i fineste Tivoli Friheden, vejret var ikke helt med os, det silede ned fra vi kom til vi gik, men alligevel var vi der i 6 timer. Haven er her i juli fyldt med de smukkeste blomster arrangementer og events, så der blev bla. kreeret de vidunderlige kranse de har på her på øverste billede.

Vejret er ærlig talt ikke værd at bruge ret meget krudt på i øjeblikket, jeg vågnede i nat ved at det blæste og regnede helt vildt, det høres ret voldsomt ude i vores soveværelse, fordi vi som bekendt sover i vinterhaven. Shit, det lød og føltes helt efterårsagtigt lige i øjeblikket. Og man tør ikke helt bevæge sig på for lange udflugtsture, for man ved aldrig hvornår den næste vilde byge træder ind.

Det er typisk Danmark, viser sig fra sin smukkeste side lige op til skolernes ferie, for så igen at brillere når de starter igen i midten af august…. perioden her imellem, den er bare altid ustabil og knap så kjole venlig.

Men det at pigerne sådan er her hjemme, betyder også, at særligt min arbejdsdag er halv forvirrende, jeg blir konstant afbrudt, og jeg føler også, at vi ligesom er nødt til at lave noget sammen om dagen. Det er nemmere for Jesper, da han kører om morgenen, og kommer hjem om eftermiddagen.

Her til formiddag brugte de dog en del timer i kælderen hvor de er igang med at samle et 1000 brikkers puslespil, så det gav mig lige en go lang periode til mails og arbejde. Men resten af dagen valgte vi simpelthen at trække stikket og se en go film. Vejret var alligevel ikke til andet. Vi håber dog, at der kommer lidt mere sol fra oven i næste uge, så vender vi simpelthen tilbage til Tivoli Friheden, og gir den gas i de forlystelser.

Om et par dage drager pigerne ind til mine forældre på mini ferie, der skal jeg gerne ha arbejdet mig godt i bund, således det også snart kan blive min tur til at trække i ægte feriemood. Fredag i næste uge peger vi snuden mod syd, og vi glæder os helt vildt.

Men indtil da, fortsætter vi i det her lidt forvirrede univers, hvor både vejr og dage ikke rigtig kan finde sin plads. Hvor man er halvt på arbejde, halvt på ferie…. Og det er vel egentlig også helt ok. Jeg tror også, at pga. corona, så føles det meget tæt på, at vi sidst havde det sådan her. Fordelen lige nu er naturligvis, at pigerne har ferie, jeg skal ikke også sørge for at der bliver lavet lektier, at de tjekker aula, er tilstede på google meet osv osv. Lige nu, der skal jeg kun sørge for at de hygger sig, at de får læst lidt og for lavet deres hjemmetræning i gymnastikken, så det går nok.

Hvad med jer andre, lyder det her lidt som tiden hjemme hos jer?

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar