Ikke-kategoriseret mit outfit sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Basis toppe og forårsjeans

17. februar 2019

Annonce Ellos


Yes….. Weekenden bød på 10 grader og solskin udenfor mine vinduer, jeg fandt en lækrog på terrassen og jeg fik endda en smule røde kinder og sol på næsen. Det er guld for sjælen når foråret så småt begynder at vise sig, når det spirer ude i jorden og små farver pibler frem der nede blandt de visne blade.

Når den her tid kommer, så higer jeg ofte nye farver til garderoben, efter bløde toppe og t-shirts, der kan pifte hverdagen lidt op, og samtidig til en pris, der gør, at jeg kan købe i mange forskellige farver.

Ellos har i disse dage fokus på Toppe og Jeans, og jeg har været forbi. Jeg har investeret i flere forskellige toppe, en lækker orange/gul langærmer og lyse jeans. Jeg kan sætte alle toppene til jeans, og ligeledes kan man sætte stort set alle jeans til toppene. Jeg er vild med at have den slags basis i min garderobe, som alligevel har masser af kulør på.

Hvis I har det ligesom mig, så synes jeg I skal hoppe forbi Ellos lige nu, der er så mange fine farver og lækre jeans til den kommende sæson.

Klik HER for at komme til Ellos


    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar