Ikke-kategoriseret

MortilMerNee i nye klær…….

3. januar 2018

RIGTIG GODT NYTÅR……. Og Velkommen til mit “nye” univers….

Idag vil ikke være fyldt med ord, da jeg bare håber, I har lyst til at kigge lidt rundt, og se de ny rammer som Mortilmernee kommer til at bevæge sig under.

Bloggen er flyttet, mest fordi, jeg bare gerne ville prøve noget andet…. Jeg har været super glad for at ligge hos Bloggers Delight, de har skabt masser af spændende kampagner og nye blogfællesskaber for mig, men som det ofte er her i vores lille niche, så skal man nogen gange prøve noget nyt.

Jeg har derfor fået en helt ny platform at bevæge mig på, jeg er SÅ dårlig rent teknisk, så det har jeg naturligvis fået hjælp til, hos Buzzanova hvor jeg nu er at finde. Her har deres it kyndige Dexter hjulpet mig i mange sene timer. Ideer og ønsker er mine, alt sammen kreeret af ham…. Og som nu endelig kan præsenteres.

Rammerne er nye, men som jeg har sagt flere gange, så er indholdet helt det samme…. Det vil fortsat være mig, min familie, vores gøren og laden med et twist af confetti og masser af rejser….. Jeg glæder mig virkelig meget til at tage rigtigt hul på 2018, til at samarbejde med en masse spændende mennesker og virksomheder, i det hele taget bare til at fortsætte hvor jeg slap i 2017.

Man har altid mange gode ideer og ting man vil forandre når man sådan tager hul på et nyt år, sådan har jeg det naturligvis også… Men mest af alt, så ønsker jeg egentlig bare, at I stadig gider hænge ved, at jeg kan finde på en masse nye spændende projekter, som det er værd at blive hængende efter. Og måske endda byde nye til ….

I hvert fald skal der lyde et stort VELKOMMEN…. Jeg GLÆDER mig til at høre hvad I synes om det 🙂

 

 • Reply
  Rina
  3. januar 2018 at 21:16

  Sååå fint!! Tillykke med den❤️❤️✨

  • Reply
   Mortilmernee
   7. januar 2018 at 14:15

   tusind tak søde ven 🙂

 • Reply
  Ditte
  4. januar 2018 at 19:04

  Så fint her er blevet Louise og hvor er det hyggeligt at du også er kommet til Buzza 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   7. januar 2018 at 14:14

   Tusind tak Ditte, jeg glæder mig til at være her, og til at møde dig snart…..

 • Reply
  Kristina
  6. januar 2018 at 10:36

  Det ser super fint ud! Tillykke med dit helt nye look ✨

  • Reply
   Mortilmernee
   7. januar 2018 at 14:14

   tusind tusind tak, jeg er også vildt glad for det 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar