Uncategorized

Vis mig din gang….

15. juli 2011

Forleden hvor jeg forelskede mig i bloggen Fjeldborg fik jeg også lyst til at vise min lille gang frem, kan faktisk ikke huske om den er med i den tidligere rundtur i hytten, men ellers er den i hvert fald her.

Jeg var jo i netto forleden, hvor jeg gjorde mig de fine køb her. Og jeg har nu gået rundt et par dage for at finde det helt rigtig sted til de skønne rispapirslamper… Det blev så i gangen. Det er ikke fordi de gir vanvittig meget lys, jeg synes faktisk det skal være kulsort før man skimter lyset, men for øjet, der er de ganske enkelt fantastiske. Og så til 15 kr. 🙂 Min kære mand siger “helt ærlig, det er altså en tosset og underlig ide det her”. Men samtidig kravler han op på skamlen og ber om en tegnestift til at hænge dem op… Han ved godt, når jeg har sat min noget for, så blir det nok sådan alligevel, i hvert fald hvad boligindretning gælder 🙂

Her er så vores lille gang, ret hyggelig synes jeg, jeg lægger nu op til at i andre også viser jeres 🙂

GO weekend

 • Reply
  Maiken
  15. juli 2011 at 12:14

  Ingrid fra Fjeldborg har nemlig den skønneste stil. Bliver altså også meget imponeret over hvor god indretningssans nogle har. 🙂

  Det er nogle fine detaljer I har i gangen med det lille træ, skobakken mv. Har også i flere år sukket lidt over Eames knagerækken for den er simpelthen så fin.

 • Reply
  Louise
  15. juli 2011 at 12:50

  Hej Maiken

  Ja der er egentlig mange hyggelige detaljer der i gangen, der er sjovt som billeder pludselig viser det.

  Nu skal jeg skynde mig at skrive, at denne knagerække IKKE er Eames, men en kopi, det har jeg lavet en indlæg om tidligere…. Men den ligner så godt, at jeg godt kunne nøjes 🙂 Har desværre heller ikke råd til den ægte vare:-)

 • Reply
  Ævlebævle
  15. juli 2011 at 12:50

  Så hyggelig der er i jeres gang, jeg skal nok tage udforetringen op skal bare lige….. hænge nogle billeder op, men måske det her kan være det sidste skub til at få det gjort. Jeg har givet dig en award, du kan kigge ind på min blog hvis du har lyst til at modtage den.

 • Reply
  Binemor
  15. juli 2011 at 20:14

  Jeg kunne også godt fristes til at vise min gang frem….eller vi kalder det jo faktisk for vores hall 🙂 Det lyder fint, men det er skam bare fordi den er så stor… Jeg vil lige rydde lidt op og pudse det store vindue, så knipser jeg lidt billeder 🙂
  Super go ide´!!!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar