Uncategorized

Nyt sengetøj fra mormor & en fugl i brændovnen!!!

15. august 2011

Nu har jeg…. Eller rettere mine piger har….. endelig fået sit længe ønskede sengetøj. Min mor har virkelig været igang, og hvor ER det bare blevet flot. Jeg er virkelig temlig forelsket i det. Den skønneste detalje er næsten det lille skilt der er syet på. Jeg ville gerne min mor ligesom fik sat sig aftryk på det, så hun gik på jagt på nettet, og kom frem til de små mærkater hvor der står M by M, made by mormor er vi enige om at det betyder. Så blev de lige en smule mere personlige:-)

Lille Neel er dog ikke kommet i juniordyne endnu, så hun må vente lidt med hendes, men det blir her i løbet af et par måneder:-)

Merle er her i weekenden kommet i større seng, vi blev enige om at det nok skulle prøves nu. Hun er meget bange for at sove lige for tiden, så vi ville prøve at lave noget nyt og spændende ved sengen. Det har ikke helt den ønskede effekt endnu, men vi håber.

Nu hvor sengen så er blevet trukket ud (hun har en gammel juno seng) Så er der kommet en lidt større og bar væg over hendes seng, og mor her er allerede gået i dekorationstanker. Vil gerne have en lille sættekasse hængende over, det duer nemlig ikke med et billede, for piller hun bare ned og leger med: En sættekasse blir hængende….. Lidt andet hygge kommer der sikkert også.

I weekenden var vi på besøg hos min svigerinde og hendes mand, de er flyttet i nyt hus, og sørme om ikke de er landet ved siden af en kræmmer… Jeg måtte straks ind forbi for at se hvad damen gemte på, og jeg må tilstå, en ny samleting er kommet ind i mit hjem. Efter flere gange at ha set de smukke billeder inde hos Mama Lola, så var jeg solgt da jeg så dem i virkeligheden. Disse to stk. kronjyden måtte med mig hjem, og også det fine lille fad (gider ik kalde det askebægre, det lyder så ulækkert!)

Her i formiddags havde jeg så også en temlig speciel oplevelse. Jeg havde lige puttet Neel ud og sove, og ville så tage et bad. Pludselig hørtes der så en mystisk skramlen inde fra stuen, jeg blev egentlig ret bange, er for tiden igang med at læse Jussi Adler-Olsens Kvinden i buret, og den er temlig temlig uhyggelig…… Så jeg listede mig ind i stuen på bedste vis, og sørme om ikke der er kommet en lille fugl ind i brændeovnen… Der inde i vores brændeovn blafrede en lille forvirret fugl rundt….. jeg måtte ringe efter Jesper på job, han kom kørende hjem med store hansker og ville lukke det lille kræ ud, og bedst som han kommer hjem, så forsvandt den…. Aner ikke hvor hen….. Men 5 min efter han var kørt, så var den der igen… Nu ville jeg så ikke til at ringe efter ham igen, så jeg tog fat i hansken og måtte ind efter fuglen, selvfølgelig fløj den forbi mig, og ud i stuen…. Heldigvis fløj den dirkekte over mod vinduet, som jeg kunne lukke op uden at skræmme den væk… og endelig, ud i det fri fløj den lille fugl. Tænk så glad man kan blive af at ha befriet en lille bitte fugl:-)

 • Reply
  Binemor
  15. august 2011 at 14:51

  Arhmen er det ikke bare super skønt med kreative mormødre!!!!
  Det ser super sommerligt ud 🙂
  Kronjyden står også højt på min ønskeseddel, men efterhånden skal jeg også tænke på pladsmangel i mit køkken *griner* alle de fine ting man får købt som skal vises frem!

 • Reply
  Ugleunger
  15. august 2011 at 15:36

  Skønt sengetøj, hvor er det nogle dejlige farver!! Fantastisk med en mormor der lige kan sådan noget:)

  Fine loppefund! det er lidt farligt som man bliver inspireret af hinanden, syntes jeg ting nok at samle på, men de glas til krydderier er da for fine altså…måske et nyt samleopjekt!

 • Reply
  Anne Dorte
  15. august 2011 at 15:55

  Aiiiie hvor er det bare så fint noget sengetøj jeres mormor har syet – rigtig lækkert!!
  Hold da fast et billede af fuglen i brændeovnen….meget meget mystisk!! Vi har også brændeovn, men den har aldrig haft besøg af en fugl. Godt du fik den ud i det fri igen;-)

 • Reply
  Leizys Barslerier
  15. august 2011 at 20:24

  Hvor er det bare flot, skønne farver og fint mærkat – ja det er jo lige før at du kunne have fået nogle af mig, jeg fik jo lavet nogle hvor der står merles mormor :o) Og meget flot at du fik befriet fuglen, jeg ville have panikket fuldstændig hvis vi havde en fugl indenfor :o)

 • Reply
  Kreative RainbowMe
  15. august 2011 at 21:47

  Ej en vild historie med fuglen og sjov at den så forsvandt da manden din kom hjem:O)

  men godt du tog sagen i egen hånd… respekt for det.

  meget meget fint stof!! er helt besat af at finde fint stof for tiden!!

 • Reply
  Bebe
  15. august 2011 at 22:15

  Hvor er det bare fint, det sengetøj! Og skulderklap til dig for at du fik befriet fuglen! 🙂

 • Reply
  Louise
  16. august 2011 at 7:21

  Binemor – jo det er fantastisk med sådan en mormor, og oldemor, hun kan faktisk også, hun er gammel syerske….. Og ja, de der kronjyden, det er noget besværligt noget at opspore, men nok derfor der går lidt kult i dem.

  Ugleunger – ja det er rigtig fint, elsker det også. Det kommer på så snart jeg har syslet færdig med væggen over hendes seng…. Og kom du bare igang med at samle, det tager jo tid:-)

  Anne Dorte – ja det var en temlig mystisk oplevelse… var os helt rundforvirret bagefter. Godt jeg fik taget billede til bevis, for folk tror ikke på mig:-)

  Leizy… Ej det lyder da helt perfekt med sådanne mærker, det sku min mor da ha vidst… hvor fint.

  Kreative rainbow – ja det stof der, det sætter godt nok jagt igang rundt omkring, er os selv helt bidt af det.

  Bebe – ja ik, man ku da ik bare lade den sidde der inde og håbe den blev røget ud med tiden, det ku jeg ikke bære… Frygter egentlig bare lidt der måske er en rede der inde.

 • Reply
  Dankebaar
  21. august 2011 at 8:29

  Vi har prøvet det med en fugl i brændeovnen 2 gange i år. De kommer ned gennem skorstenen. Jeg hader at skulle lukke dem ud, for de er fyldt med aske og sviner hele huset til, hvis de slipper forbi en (hvilket den ene gjorde!). Det tog lige nogle timer at gøre rent efter dens flaksen rundt på vægge, borde, stole, vinduer … ØV! 😉

  Din mor skal da have hendes egne mærker! Prøv scannex.dk – det er ikke så dyrt. 😉

  Kh Maria

 • Reply
  Louise
  21. august 2011 at 8:42

  Hej Maria

  De mærker er skam særbestilt, min mor ville gerne hun bare blev kaldt dette og ikke noget med navne, for der er jo tog piger med forskellige navne 🙂 🙂 Så hun sys disse passede til hende….

  Man ja, det er noget mystisk noget med de fugle, håber ski ik vi oplever det igen. Nu tør vi dog ikke tænde brændeovnen før der har været skorstensfejer, tænk hvis de har bygget rede der oppe…

 • Reply
  Marolle
  23. august 2011 at 11:22

  hvor er det bare fint det sengetøj, det har hun gjort godt 🙂 er vild med de farver sammen.
  Og sjovt med den fugl, godt den kom ud igen 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar