Uncategorized

Morgendug og vattæpper !!!!

13. august 2011

Mange af os har altid en eller anden svaghed, min familie vil nok sige at jeg har mange, men i hvert fald 2 af dem ved jeg de har ret i. ‘En af dem har jeg taget billeder af idag…. Vattæpper… Jeg ved ikke hvad det er med vattæpper, men jeg ejer utroligt mange af dem, for et par år siden, hvor jeg kom hjem med endnu et, der besluttede Jesper sig for at tælle dem vi allerede havde. Han kom frem til 53… Hmm, og det er et par år siden, så jeg tør ikke lige begynde at tælle idag…. Min anden fettich er æsker, min mor har vi altid kaldt for æskoman…. Og et eller andet sted, så har jeg nok også arvet det gen… Det kommer vi ind på en anden dag:-)

Det er også ved at blive efterår, ja jeg ved godt ikke alle synes om det, men jeg tror egentlig jeg synes det er ok. Jeg synes aftenerne med stearinlys og brændeovn er ret så hyggeligt, jeg kan godt li når vi ligesom kryber sammen i hjemmet… Men inden vi går helt ind i de brunlige nuancer, så gik jeg en tur i haven til morgen. Og der er stadig nye smukke blomster der springer ud, og de er faktisk temlig smukke her med den friske morgendug på….

Som altid slutter jeg af med morgenhygge af tøserne:-) Mest for min egen skyld, det er så dejligt at kunne se tilbage her i bloggen, og huske præcis denne morgen, denne stund og denne tid.

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  13. august 2011 at 18:11

  Vi deler svagheden for vattæpper…! Man kan aldrig(!) få for mange… :-)))

  Det er i øvrigt fine eksemplarer (mønstre/farver) du har! Jeg har nogle af de samme!

  Og sikke nogle smukke blomsterfotos… og dejlige tøse-piger. 🙂

  God weekend, Louise!

  [ ♥ Lisbet ]

 • Reply
  Louise
  13. august 2011 at 19:02

  Nej vel… og jeg har hørt en fugl synge om at der kommer nogle rigtig fine i Rema i næste uge:-)

  Og go weekend til dig

 • Reply
  Leizys Barslerier
  13. august 2011 at 19:04

  Smukke blomster, søde piger og virkelig mange vattæpper, kunne ikke lade være med at grine, 53 er virkelig mange, hvordan får man i det hele taget plads til så mange!!! :o)

 • Reply
  Louise
  13. august 2011 at 19:20

  Ja jeg ved det heller ikke, men de ligger virkelig mange steder:-)

 • Reply
  Marolle
  13. august 2011 at 22:39

  wow hvor vildt!! ha ha det ville fylde hele vores stue hvis jeg havde så mange 😉 jeg har 3… men øhm jeg synes også de er virkelig lækre og man kan jo altid bruge et til ik ?

 • Reply
  Christina
  14. august 2011 at 11:43

  sikke dog en hyggelig sammel-ting 🙂 fine fine billeder – mine ærteblomster blomstrer stadigvæk ikke … hm, for lidt regn har de da ikke fået 😉

 • Reply
  KGaardsted
  14. august 2011 at 20:32

  53?? Hold da op! Det var sørme ikke så lidt..
  Jeg tror ikke engang jeg har 1…

 • Reply
  Louise
  14. august 2011 at 21:04

  yeeesss I know, nok os derfor min mand ik helt forstår jeg kan blive ved…. Skal også siges de IKKE allesammen ligger fremme, og nogen blir nu brugt i legehus, nogen i bilen… Og nogen ligger bare i kælderen… MEN, der ligger stadig også rigtig mange fremme:-9

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  14. august 2011 at 23:19

  Ja, REMA1000 har "quilts" (som de åbenbart kalder deres vattæpper) i den kommende uge… i ret mørke farver. Og så har de et sæt med 3 fine æsker. Så… gætter jeg mon helt forkert, hvis jeg siger du er på vej til Rema i morgen, Louise. 😉

  Go'nat og ♥ fra Lisbet

  PS. Tæpper og æsker er på side 12-13 i ugens brochure, som kan ses online her: http://nozebra.ipapercms.dk/Rema1000/Uge33/

 • Reply
  Anonym
  4. januar 2012 at 22:54

  hej. jeg ville spørge om du kender til net-shops som sælger vattæpper til en rimelig pris

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar