Uncategorized

Flere lækre sager til hjemmet

22. august 2011

Har netop erhvervet mig nogle ganske fantastiske ting…. Ikke noget dyrt af slagsen, men noget ganske ganske fint af slagsen.

Med posten idag kom dette helt og aldelels smukke vattæppe, af alle dem jeg ejer, så tror jeg faktisk dette må være det smukkeste. Jeg fandt det på trendsales, gav ikke særlig meget, men hold op jeg var lykkelig da det kom. Det kan ligge ALLE steder i vores hjem, så nu blir det helt problematisk at finde netop PLADSEN…. Tror måske bare det blir Neels legetæppe, for så får jeg det brugt og kigget på det hele hele tiden.

Med posten var også disse helt vildt søde vimpler, de er købt hos Frøken Jensen –  en side jeg har fundet for nyligt inde på facebook. En rigtig dygtig pige, hun laver mange fine ting. Vimplerne er vidst på begge sider. Vi har også bestilt to navneplaketer hos hende, det blir dog først i næste måned. August har været lige rigelig til den dyre side…. Men er de ikke bare flotte???
Cirkeline har jeg en lille plan med, er jo igang med at lave hygge ved Merles seng, og om et par dage når de sidste ting er på plads, så får i lige et billede der fra. Tror bare det blir SÅ FINT…. Ku næsten tænke mig at sove der selv.

Nå, men bedst som man ikke tror dagen ku blive bedre, så på vej hjem fra handletur her i lille Hedensted, så står der en fin lille Lyngbyvase og kigger på mig i genbrugsbiksen. Egentlig er jeg mest til de helt hvide, men sys bare denne var så lille, fin og billig at den måtte med hjem. 25 kr kostede den. Helt ærlig, hvem lader den så stå??? Og jeg var hurtig, for der gik en dame rundt efter mig der inde i lang tid, ku næsten se hvor meget hun håbede at jeg stilte den igen… Men det gjorde jeg ikke, nu pynter den fint her hjemme i Villa Villa Kulla Hedensted!!!

 • Reply
  Leizys Barslerier
  22. august 2011 at 17:09

  Lækkert tæppe og god plan at bruge det som legetæppe :o) Også meget søde ophæng, det skal nok blive rigtig fint. Og det er sjovt med vasen, min mor havde en magen til med på loppemarked og solgte den og en anden Lyngby vase for 30 kr stykket – havde slet ikke set, at hun havde dem med, så jeg stod måbende og så til mens de fine sager røg lige for næsen af mig selv :o)

 • Reply
  Louise
  22. august 2011 at 19:18

  Ja ikke, jeg var simepelthen SÅ lykkelig da jeg åbnede den pakke idag.

  Ej ved du nu hvad, det var da noget værre noget med de vaser, nu må hun da lige huske dig din mor… Håber du har fundet nogle selv siden.

 • Reply
  Christina Ravn
  22. august 2011 at 20:46

  Sikke nogle lækre sager! Hvor er du heldig!

 • Reply
  Hos Frøken Jensen
  22. august 2011 at 22:24

  IIIIIH Louise – Hvor er det bare et fint indlæg du har lavet. TUSIND TAK.

  Ja, man kan købe nogle skønne ting på trendsales – virkelig flot tæppe du har anskaffet dig der, jeg ELSKER bare de farver det har.

  Ang. vasen, så er det nærmest som om man prøver at skjule sådan et godt køb hele vejen hjem….man er jo lidt "angst" for at blive overfaldet, ha ha…jeg kender det udemærket godt. Når jeg finder et kup på et loppemarked eller i en genbrugsbutik, så prøver jeg at se helt vildt normal ud, som om at det jeg har fundet nærmest bare er sådan lidt TJAAA-agtigt (men i virkeligheden er jeg vildthamrende bange for at sælgeren skal finde ud af at jeg ELSKER den genstand jeg nu har fundet….og måske så slet ikke vil af med den igen, ha ha!!!

 • Reply
  E.R.R.Y
  22. august 2011 at 22:45

  Wow, vilket läckert täcke! Och de där pappershängena var väldigt söta, tack för inspirationen! 🙂

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  23. august 2011 at 0:29

  Skøn vase! De er altså i HØJ kurs, så 25,- kr. for den var et virkeligt FUND! Kan godt forstå du blev "forfulgt"… 😉

  Jeg har samlet på de hvide Lyngby-vaser (samme facon som denne) i flere år, men ville helt sikkert også ha' snuppet den med blomsterne for en 25-krone-seddel!

  Go'nat til Blogland… ♥

 • Reply
  Louise
  23. august 2011 at 11:45

  Betina – det var da så lidt.. Fortæller meget gerne når jeg er begejstret for noget:-) 🙂

  Men fortæller først om mine kup når de er helt i hus… ha ha:-)

  Og ja, det er bare så fine ting jeg fik med posten. Skaber også masser af glæde idag, går bare rundt om det tæppe og kigger på det hele tiden:-)

 • Reply
  Marolle
  24. august 2011 at 12:46

  hvor er du bare heldig med det tæppe! så lækre farver. Jeg kigger også tit på trendsales men jeg er åbenbart ikke heldig nok 😉

 • Reply
  Louise
  24. august 2011 at 13:56

  Jeg kigger også meget meget tit, og det er utrolig sjældent at sådanne guldkorn dukker op.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar