Uncategorized

Lilla og hmmm ederkopper i haven…

16. september 2011

Efter at ha set morgenens smukke billeder fra Rakels nye blog Bare udeliv – fik jeg lyst til selv at gå en tur i haven. Jeg har også mange smukke lilla og rosa blomster i haven, men desværre ikke lige så mange som hende, og slet ikke lige så mange som stadig står flot.

Dog lykkedes det mig at finde en lille lupin som pludselig er sprunget ud igen, og det til trods for jeg ikke har klippet dem ned (vil gerne ha de formerer sig) og så var der en anden lille sag nede i bunden af bedet, jeg kan ikke huske hvad det var, den er købt som en stor staude, men den er bare aldrig blevet særlig stor. Da jeg ville ta billede af den, sidder der en ret stor edderkop lige midt på den, den blev dog noget forskrækket af blitzen, og stak af, det lykkedes mig at fange den på bladet nedenunder.

Så istedet for at vise en smuk sommerfugl som Rakel, ja så kan jeg kun præsentere en edderkop…. Halleluja for alt hvad haven byder på:-)

  • Reply
    Marolle
    17. september 2011 at 9:31

    det ligner mere et stankel ben 😉

    jeg elsker også lupiner, i år har vi haft både en lilla og en rød 🙂 synes de er så fine. Har du set at Lisbeth (LLL&Co.;) deler gratis frø ud ? du skal bare skrive til hende 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar