Uncategorized

What to do???

27. september 2011

Nå, vi/eller min kære mand, er kommet på lidt af en ide her hjemme. Jeg har som sådan selv tænkt det mange gange, men sådan lige at tage beslutningen, det kan jeg simpelthen IKKE.

Vi har det smukkeste store træ nede i haven, det står helt nede i hjørnet, det et det sidste der står tilbage. For 7 år siden var hele haven næsten fyldt med træer i den højde, de fleste dog fyrtræer, så vi har pænt mange rødder i jorden endnu….

Nå, men nu til sagen, det store smukke træ tager faktisk en hel del sol fra haven, men danner samtidig skygge om sommeren….

Men nu hvor vi jo har fået to små tøser, og de har fået deres legehus, sandkasse og gynge nede i tæets hjørne, så har jeg opdaget hvor fugtigt der rent faktisk er- på de steder hvor solen aldrig rigtig kommer. Det er som om det aldrig er helt tørt der nede, og lige nu er der mega mange myg og edderkopper der nede…. Vi synes ikke rigtigt det er de optimale rammer for pigernes legekrog.

Men åh hvor gør det ondt på mig hvis vi skal fælde det, det er SÅ SMUKT om foråret når det springer ud, og det er så fint og grønt om sommeren, og vinter med sne, det findes ikke finere…..

Jesper har tænkt sig at “jorde” det ned imorgen hvis jeg gir tilladelse til det….

HJÆLP… WHAT TO DOO????

Og ja, bare et af dagens sædvanlige hyggebilleder med Neel, jeg kan jo ik la’ vær 🙂

 • Reply
  Ælle Bælle Bu
  27. september 2011 at 20:28

  Den er svær – i sådanne situationer plejer jeg at laver lister (for/imod)
  Og hvis du vælger at fælde det kan du evt lette din samvittighed ved at sælge træet til brændsel?

 • Reply
  Anonym
  27. september 2011 at 20:30

  uha, svært… jeg synes at haver skal ha´ træer – men kan også sagtens se problemet… jeg ville jo nok i stedet flytte huset og sandkassen og lade træet stå!
  kh christina – dejligheder

 • Reply
  Mette
  27. september 2011 at 20:52

  Siger absolut nej – er tilhænger af store træer det er dem som giver liv – skygge – smukke "billeder" i alle årstider – de følger børnene og gror med dem……
  Bare min mening

 • Reply
  Mette Kathrine
  27. september 2011 at 20:53

  Kan man ikke flytte legehuset?? Åh en have uden træer, jeg kunne ikke undvære mine træer. Ellers kunne i plante nogle nye frugttræer og beskære dem, så de ikke bliver så høje.

 • Reply
  Louise
  27. september 2011 at 20:53

  Ælle bælle bu – Vi har skam selv brændeovn, så vi kan sagtens brænde det af… Jesper har dog planer om noget naturlegeplads rundt om stammen. Den blir stående så gyngen kan blive hængende…. MEN, det er kun hvis vi tager toppen af…. De der lister har jeg lavet 100 gange i mit hoved, sys ik jeg blir klogere….

  Christina – Billedet du ser, det er alt hvad vi har af have, så der er ik så pokkers mange andre steder at flytte det hen….!!! Og som i også kan se, så tager det utrolig meget sol, kl. er 5 da billedet her blir taget

 • Reply
  Ævlebævle
  27. september 2011 at 20:59

  NEJ NEJ NEJ men det havde du nok også forventet fra mig 🙂 Jeg kan godt se at det skygger, hvad tid på dagen er billedet taget, solen flytter sig jo. Jeg syntes træer er smukke og giver dejlig skygge, kan du ikke lære børnene at edderkopper er gode dyr, der spiser de dyr vi ikke kan lide fx myg og fluer. Jeg syntes en skøn have er en have hvor der er sol, skygge, tørt, vådt, vind, læ, osv.
  Åh nu tør jeg jo ikke gå ind på din blog i morgen, hvis der nu er billeder af et træ i små stykker 🙂 ej det er jo op til jer hvis i syntes det er i vejen sååå, en liste som der er foreslået er en god ide.

 • Reply
  FamilienG
  27. september 2011 at 21:40

  Jeg ville nok beskære den lidt i venstre side, så det giver mere lys den vej i haven, hvor det pt syner der er mest, i forvejen. Derefter ville jeg lave/flytte terrasse, så den er/var på det mest solrige sted eller andet i kunne ønske der hvor det er mest solrigt….

  For fælde træet helt ville jeg nok ikke..

 • Reply
  Louise
  27. september 2011 at 21:41

  Jeanette… jeg ved præcis hvordan du føler, det er også de følelser jeg selv slås med… Men billedet er taget her ved halv 5 tiden i eftermiddag, og der er al sol i haven næsten væk… Og her i efteråret også på terrassen… det er ikke et problem om sommeren, der sys jeg vi har sol nok i haven…. Men det er mest al det myg og halløj der er nede ved pigerne jeg ikke er så begejstret for…. nu må vi se, måske man ku nøjes med at beskære det på en eller anden måde….

 • Reply
  Ditte
  27. september 2011 at 23:34

  Jeg hælder bestemt også til at lade det stå og så så evt. flytte ungernes lege hjørne.

 • Reply
  Louise
  28. september 2011 at 9:44

  Vi må se… ingen beslutning er taget endnu… Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det!!!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar