Uncategorized

De der lamper…..

12. januar 2012

Fik jeg vidst egentlig aldrig vist frem, billedet er taget på Neels fødselsdag, så fokus var egentlig ikke på lamperne, men man kan da i hvert fald se forandringen, altså at de er blevet hvide 🙂

Jeg har ikke haft så meget fokus på bloggen i denne uge, tingene er noget turbulente for tiden. Jeg har idag været til nærmere undersøgelse vedr de der celleforandringer, og de vidste sig at være svære. Det betyder jeg fik taget en vævsprøve og endnu et skrab, de svar venter man så på 14 dage for der foretages yderligere, men jeg skulle forberede mig på et keglesnit…. Så det går jeg så rundt og prøver at gøre, hvordan så end man gør det…. For hold da op, det er da i den grad noget der sætter mange tanker igang. Imorgen skal jeg også til møde på arbejde, så også her har jeg naturligvis mange tanker…

Men midt i det hele er jeg sørme blevet kontaktet omkring noget boligreportage i vores hjem igen, så en gang i foråret, hvor humøret, livet og tingene forhåbentlig ser lidt lysere ud, så får jeg igen besøg af fotograf folk 🙂 🙂 Det er da lidt af en ære her midt i det hele…..

———————————————————————–
PS: Jeg har fået et blogger problem, når jeg følger folks indlægslink i min (eller andres blogroll) så kommer der kun en blank side frem. Men følger jeg selve bloggens overskrift, så kommer jeg fint ind. MEN, hvis jeg så går ind på diverse indlæg, og vil lægge en kommentar, så kommer der igen bare en blank side frem…. Er der andre det oplever dette med blogger idag???

 • Reply
  Martina blog
  12. januar 2012 at 17:52

  Hvad smukke lamper! Jeg vil vædde på du vil også nyde denne model:) http://www.delightfull.eu/suspension/emily_suspension.html

 • Reply
  Louise
  12. januar 2012 at 18:17

  Martina – Ja jeg sys egentlig også de er blevet ganske fine… Den du linker til, den er desværre slet ikke mig:-)

 • Reply
  Karen Elisabeth
  12. januar 2012 at 18:28

  ja – mig… blogger driller også mig

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  12. januar 2012 at 19:02

  Jeg har samme udfordring med blogger, mon ikke det ordner sig snart. Flot de er blevet hvide igen – glæder mig til en reportage, det skal nok blive godt!

 • Reply
  Julie Søndergaard
  12. januar 2012 at 19:03

  Jeg har haft de samme problemer med blogger idag! ..

  Flotte er lamperne blevet, det er fedt med pinke ledninger til.

  Held og lykke med de svære ting, jeg håber du kommer godt igennem det.

  Kh Julie

 • Reply
  Belinda
  12. januar 2012 at 19:58

  Åh Louise hvor er livet bare nogen gange uretfærdigt, men du virker som en der vil kæmpe røven ud af bukserne!
  Og igen jeg har KUN hørt positivt om de venner jeg har der har fået keglesnit!

  Glæder mig til engang når overskuddet er der at se billeder fra fotograferingen 🙂

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  12. januar 2012 at 21:14

  Lamperne er blevet fine. Fedt med den pink ledning som kontrast.
  Jeg har også oplevet det samme med blogger og hvide sider idag.
  Har en god veninde, der har fået lavet keglesnit to gange, og det forløbet rimelig stille og rolig. Mener hun har været sygemeldt en uge efterfølgende, hvor hun heller ikke måtte løfte på noget.
  Har du overvejet at få vaccinen? Min veninde er ihvert fald blevet anbefalet den.
  Jeg er sikker på, at du nok skal komme styrket ud på den anden side:-) Pøj pøj med mødet imorgen!

 • Reply
  Anonym
  12. januar 2012 at 21:42

  Sikke en ære. Jeg er sikker på der kommer mange gode billeder ud af det 🙂

  Held og lykke med samtalen i morgen.

  Glade hilsner fra Lisa

 • Reply
  Hos Frøken Jensen
  12. januar 2012 at 21:46

  Flotte lamper og dejlige fødseldagsgæster – Jeg krydser fingre for alt det håre ender godt for dig <3 Sejt med boligreportage ;O) Du skal nok vinde til sidst ;O) Tanker til dig, Betina Ps. (tak for din mail)

 • Reply
  Mette Kathrine
  12. januar 2012 at 21:51

  lamperne er bare fjong, med pink ledninger 😀
  Dejligt med boligreportage, det er virkelig velfortjent!!

 • Reply
  chathoms
  12. januar 2012 at 21:53

  Lækre lamper – og hvor er det bare vildt hvad sådan en ledning kan gøre ved hele indtrykket!

  Og det med blogger – ja, jeg har samme problem, men hvis jeg bruger google chrome istedet for explorer, så er der ikke noget problem, men hvem gider bruge den!? 😉

  Charlotte

 • Reply
  Camilla Wedel Sivertsen
  13. januar 2012 at 11:15

  Du bor simpelthen så fantastisk. Har sagt det mange gange før men det kan ikke siges for ofte. Fedt med den bolig reportage!
  Jeg tænker meget på dig. Håber humøret er okay? Min svigerinde fik også foretaget et keglesnit noget tid efter hendes andet barns fødsel. Det gik rigtig godt og satte ro i hendes sjæl efterfølgende. Håber en lignende historie vil fortælles hos dig.
  Kærlig hilsen og mange tanker herfra Camilla

 • Reply
  Michelle Faber
  13. januar 2012 at 11:18

  Hvor er de blevet flotte Louise. Og fedt du har bevaret ledningerne. Ser super godt ud:-)

  Rigtig god weekend!

  Kh Michelle

 • Reply
  Louise Sloth
  13. januar 2012 at 17:39

  så fint med de pink ledninger! Min mand ville aldrig hoppe med på pink – ikke engang på ledninger 🙁

 • Reply
  Louise
  14. januar 2012 at 16:58

  Hej søde piger

  Og tak for de fine svar. ANg. blogger problemet, så har jeg netop løst det. Var nødt til at få en ny udgave af google, og nu kører det….

  Og tak for de søde ord om lamperne, sys også de de pinke ledninger kommer meget mere til sin ret nu. De var der jo også før, men man så dem simpelhten slet ikke så godt som nu….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar