Uncategorized

Julekasse fra Betine…..

10. december 2012

I fredags modtog jeg den fineste fineste julekasse fra Betine . Selveste kassen var en hel oplevelse i sig selv. En super flot julekasse i blå med det sødeste juleprint udenpå…. Jeg kunne næsten ikke nænne at åbne.

Men hold da op, da jeg så fik åbnet…. wauw….. de fineste små pakker lå nede i kassen.

Jeg havde bestilt kjoler til pigerne, kjoler til juleaften…. Og havde glædet mig meget til at modtage dem, imellemtiden havde vi også skrevet lidt om nogle kræmmerhuse og en guirlande i retrostoffer. Jeg havde selv fundet stoffet på trendsales, og så ellers bare sendt til Betine uden at have set det selv, herefter havde hun frie tøjler ( noget jeg ikke er ret go til )…… Og jeg må sige, det var virkelig et glædeligt syn der mødte mig.

Udover guirlanden og kræmmerhusene, så havde Betine også lavet små stjerner og et kitchet ophæng til mig…. Jeg er glad er jeg, og så glæder jeg mig til at se pigerne i kjolerne til jul…

Imorgen når juletræet kommer ind, så kommer de fine kræmmerhuse og stjerner på plads, men guirlanden, den har allerede indtaget sin position.

 • Reply
  TrompetTrut
  10. december 2012 at 11:13

  Hvor er du heldig. Sikke nogle fine ting til dit smukke hus 🙂

 • Reply
  Maj
  10. december 2012 at 11:14

  Wow, hvor en SKØN pakke at modtage!

  Lækre, lækre sager.
  Jeg er ret vild med det der kitchede juleophæng :). Er ringe forneden lavet i papirler?

 • Reply
  Anne/FruFlittig
  10. december 2012 at 12:54

  Så super lækre nogle ting…kan godt forstå du er lykkelig over de fine ting 🙂

 • Reply
  det ALLERBEDSTE...
  10. december 2012 at 13:41

  Sikke en lækker julekasse fyldt med lækkerier! Og jeg elsker også bare de kjoler, kan næsten ikke vente til at Josefine bliver lidt større, så hun kan komme i sådan en sag:0) Glæder mig meget til at se de billeder, der kommer ud af dit kommende besøg. De kan kun blive gode, med sådan et fantastisk smukt og hyggeligt hjem du har:0)
  Kh. Louise

 • Reply
  Kristin
  10. december 2012 at 15:28

  Sikke en lækker kasse du har modtaget. Fine, fine sager Betine har lavet til dig.
  Min My har kjole og bluse i det lilla

 • Reply
  Helena
  10. december 2012 at 18:06

  Hold da fast en lækker kasse du har fået, gid jeg var så juleheldig:-)

 • Reply
  wannabe husmor
  10. december 2012 at 20:59

  Hvor var det en fin julekasse <3 kjolerne

 • Reply
  betine
  10. december 2012 at 21:12

  Dejligt du blev glad 🙂 Rigtig god fornøjelse i morgen!

  Kram.

 • Reply
  Millelouise
  10. december 2012 at 21:49

  Altså så fede ting, hygge hygge

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  11. december 2012 at 12:30

  Hun er da dygtig, hende betine 🙂

 • Reply
  iHanna
  11. december 2012 at 13:51

  Men åh vilka härliga färger och fotografier! Så fint!

 • Reply
  Louise
  12. december 2012 at 20:21

  Det var bare SÅ fine ting, og alle ting har fået meget fine pladser her i hjemme….. Det meste er også meget julet, så jeg stor nyder det de næste 2 uger, inden det hele jo desværre skal pakkes ned igen…. Men mon ikke der så kommer noget smukt nyt fra Betines hånd der kan pynte i mit hjem.

  Maj, jeg må være dig svar skyldig hvad det er lavet i, det er nok nemmere at spørge Betine… Det vejer ingenting, og føles ret sjovt, men jeg ved desværre ikke hvad det er .

 • Reply
  Sanne
  12. december 2012 at 21:34

  Gud hvor er den kløver kjole fantastisk! Lækre farver!

 • Reply
  Mama Lola
  17. december 2012 at 22:32

  Betine laver bare de smukkeste ting:) og skønne billeder Louise:)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar