Uncategorized

Flere hvide vægge…

26. april 2013

De der hvide vægge smitter, og vi har efterhånden ikke mange tapetvægge tilbage i underetagen….

En helt anden stemning har indfundet sig i huset, mere rent og roligt…. Nogle vil mene knap så hyggeligt, andre vil tænke virkelig fint….

Jeg er under alle omstændigheder tilfreds…

Idag er en dag med dejligt besøg af venner og pigerne er startet med mini nytår og stjernekastere….

Helligdage er gode.

 • Reply
  malla
  26. april 2013 at 9:33

  Dere har det så skjønt, elsker de deilige farger;)
  Fin stol i forrige innlegg;)

  Fin fredag!

  -malla-

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  26. april 2013 at 11:00

  Selv om jeg er vild(!) med farver, og godt kan se det dekorative i tapetet, så er de hvide vægge meget mere mig. Synes dit/jeres hjem tager sig meget smukkere ud nu, og det er bestemt ikke kedeligt!
  God St. Bededag…
  *SMIL* fra Lisbet

 • Reply
  Maria
  26. april 2013 at 13:02

  Det er rigtig fint. Meget mere roligt og enkelt, og jeres fine ting kommer til sin ret synes jeg. Faktisk synes jeg det blev langt mere personligt nu, og ikke 'som alle de andre', dit/jeres særpræg ses nu. Flot !

  Men, som du også skriver, så er det smag og behag hvad man godt kan lide. Og det den ene synes er fint kan den anden måske ikke lide. Det vigtigste er at de mennesker der bor der trives og synes det er rart at være.

  Ha en dejlig weekend.
  KH Maria.

 • Reply
  Mona Honnens
  26. april 2013 at 17:50

  Flot flot….de hvide vægge er lige mig, farverne kan man dekorere med.

  Mona

 • Reply
  by.bak - interior & lifestyle blog
  27. april 2013 at 20:25

  Tjaa du ved det jo nok allerede, men jeg er tilhænger af de hvide vægge og synes det giver en dejlig ro hos jer. Tænk en gang, jeg tror du har verdens mest tålmodige mand 🙂

 • Reply
  Snullemor
  28. april 2013 at 1:38

  Men alle dine tapetvægge er foreviget her på bloggen – på den måde har du dem stadig! Det er så godt!
  Jeg er også selv rigtig meget til hvide vægge…både fordi jeg synes det er dejligt lyst, men også fordi at det bare er så meget nemmere at skifte en pude og et billede ud! Alligevel kan jeg være lige så længe om at få gjort det, som I er om at tapetsere et par vægge i huset
  ; )

 • Reply
  Maibrit
  28. april 2013 at 19:56

  Hejsa.
  Jeg syntes de hvide vægge er så flotte, giver mere ro og man ser alle dine fine nips meget mere.
  Hilsen Maibrit

 • Reply
  line bank rønne
  29. april 2013 at 20:12

  Jeg elsker hvide vægge! Det ser super fint ud Louise!

 • Reply
  Louise
  30. april 2013 at 8:59

  I har helt ret, det gir et helt helt andet look i huset…. Jeg synes pludselig jeg bor meget voksent…. Det kan jeg dog ikke rigtig forholde mig til, og små sjove dimser er allerede flyttet tilbage på andre steder…. Det helt stilrene look, det ELSKER jeg, men jeg kan simpelthen IKKE finde ud af at gennemføre det….

 • Reply
  Maria at inredningsvis
  5. maj 2013 at 20:16

  Vilken Härlig blogg du har:) och jag följer dig nu.

  Om du gillar inredning, mode och design så kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön vårvecka

  LOVE Maria på inredningsvis.se
  (sverige)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar