Uncategorized

Mit lille udebarn…..

10. marts 2014

Neel er blevet en rigtig lille udepige…. Det er virkelig skønt at opleve….. Der har, og er stadig, altid været meget stor forskel på vores 2 piger, både af sind, af udseende og væremåde. Merle har altid været meget energisk og springfyldt af energi, hvor Neel har været mere tryghedssøgende og meget glad for indendørs hygge.

Men efter hun er startet i børnehave, der er der sket en meget stor forvandling med hende, hun vil bare være ude ude ude…. Første gang hun sådan af sig selv, bad om at komme ud, der var jeg nær besvimet, det er tidligere KUN sket på meget varme sommerdage…. ha ha…. Men nu, der vil hun også gerne ud når hun kommer hjem fra børnehave.

Det var en af mine store bekymringer for hendes start der ude, om hun nu kunne rumme al den leg udenfor. Selvfølgelig kom hun ud i dagplejen, også hver dag. Men børnehaven er en rigtig ude børnehave. De er altid ude 2 gange om dagen, de spiser flere af deres måltider ude og de laver de fleste aktiviteter udendørs. Vi elsker konceptet, og Merle har været meget glad for det, og det sås derfor helt naturligt, at Neel også skulle gå her.

Og min bekymring er nu gjort helt til skamme, det har lettet mig SÅ meget.

I weekenden har Merle været på bedsteforældre-besøg, og Neel har derfor været alene hos os, og hun har været så meget ude, vejret har naturligvis også vist sig fra sin aller bedste side, men alligevel, her i huset, der er det altså nyt at vi kan være ude SÅ meget, og vi elsker det.

Der findes ikke noget bedre, end dejlige sunde børn med røde kinder og naturlig træthed om aftenen.

 • Reply
  Siris Univers
  10. marts 2014 at 19:53

  Skønne billeder!! Dejligt når børnene vil være ude og lege. Og endnu bedre når de selv spørg efter det. Herhjemme er det ikke noget problem, det er snare modsat. Drengene er svære at få med ind. Vi spiste også både frokost og aftensmad ude i denne weekend. Og grillen blev indvidet. Sommersæsonen er startet herhjemme.

  (Sidste frist i dag, hvis du skal nå at deltage i hobby-giveaway på sirisunivers.blogspot.dk)

  Louise Siri

 • Reply
  Mig og Maya
  11. marts 2014 at 22:17

  Hvor er det fantastisk- og ja, hun er et dejligt sundt barn:-) Knus Heidi

 • Reply
  Maria Rasmussen
  24. marts 2014 at 10:21

  SÅDAN ! Sikke en blog, godt jeg fandt dig !`:) Udover det skønne væsen der sidder på skamlen, vil du så afsløre hvor du har købt den neon maling og om det er spray ? Tak:)

 • Reply
  devil jiang
  31. marts 2014 at 8:29

  But the next movie should have some more action and prada handbags I wouldn't mind seeing the Avengers. But having a smart Hulk wouldn't make him the misunderstood monster that we rolex replica all know and love. And I'm not sure replica chanel about having the Leader. I know they set it up, but it might be too silly. You don't want to kill the franchise again.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar