Uncategorized

Velkommen til krutterhuset…. Som nu også er online

14. marts 2014

Kender I mon Krutterhuset? Det gør i garanteret, men ikke alle ved, at Krutterhuset faktisk også nu er gået online med hele sit sortiment.

Krutterhuset ligger i det hyggelige latinerkvarter i hjertet af Århus. En af de sødeste, skøreste og fineste små butikker. I al min tid hvor jeg har haft børn, der har det været et fast besøgsmål når turen er gået mod Århus.

Men nu er Krutterhuset også gået online, og butikkens lækre udvalg er nu lettere tilgængeligt for alle. I krutterhuset forhandles mange af de fineste danske mærker fx Bangbang CphEj sikke lejGro CompanyMormor.nu og Småfolk, for at nævne nogle af dem. Og så rummer butikken selvfølgelig hele kollektionen fra både Krutter og Knast by Krutter.

Når man træder ind i det lille hus, forundres man over, at så mange mærker, og så stort et udvalg kan være på så få kvm. Men det kan sagtens lade sig gøre, og stemingen i butikken er virkelig hyggelig.

Forleden var jeg på besøg i butikken, og jeg havde mit kamera med, jeg har forsøgt på bedste vis at fange stemingen i Krutterhuset.

Og det aller heldigste for mig er, at jeg efter påske skal være i praktik i det her fine fine univers. Jeg skal være i praktik i Birgittas designvirksomhed Krutter og Knastbykrutter. Birgitta er designeren bag begge brands, og Krutterhuset har hun ved siden af sin designvirksomhed.

I min praktikperiode skal jeg være under Birgittas vinger i designvirksomheden Krutter og Knast by Krutter, og jeg glæder mig helt vildt.

Fik en lille smule baby-kuller da jeg tog det sidste billede…. Men skulle man nu have en lille pige, eller kender nogen der skal, så var jeg bare helt solgt til det her sæt.

 • Reply
  mette
  14. marts 2014 at 19:16

  en skøn butik – dejlige billeder og spændende med praktik 🙂

 • Reply
  Hjemfor6
  14. marts 2014 at 23:51

  det er en fantastisk butikk. Elsker klærne der ! Kom over den da vi rotet oss bort i Århus da vi var på ferie for 3 år siden. Nå er vi innom hver sommer.Og jeg gleder meg like mye hvert år 🙂

 • Reply
  Christina S
  15. marts 2014 at 8:22

  Ser rigtig spænende ud…Lyder godt den kommer online for er næsten aldrig i århus.

 • Reply
  AvMeg
  16. marts 2014 at 21:10

  Jeg må alltid innom den butikken når jeg er i Århus – en herlig fargeklatt med litt sjel 🙂

 • Reply
  devil jiang
  31. marts 2014 at 8:25

  I wouldn't mind seeing another replica wathces Hulk movie. IThe last one was really great and far better gucci replica than the first one. (Although, I would have rather have seen a real person play the Hulk than a CGI one. While it looks great in The Inredible Hulk chanel replica, you can still tell it's fake.)

 • Reply
  devil jiang
  31. marts 2014 at 8:28

  But I don't want to see a smart Hulk. In fact, if it was hermes outlet up to me, in the last scene of The Incredible Hulk, where you see Banner's eyes change, the screen should have fendi outlet gone to black and we hear Banner happily saying, "I've done it! I can control it!" But you hear a change in his voice and he says, "No, no I can't." And then hermes replica you hear the Hulk roar and say, "Puny Banner, Hulk is strongest of all."

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar