Uncategorized

Fletværk til de kreative….

16. december 2013

Jeg har modtaget et eksemplar af denne virkelig virkelig fine flettebog. Fletværk af Anne Schepper og Lene Schepper.

Her i julen er vi faktisk mere kreative end vi nogensinde har været før, det skyldes de mange sjove ideer der findes både i boligblade og på instagram, og det skyldes i høj grad, at vi har et meget kreativt barn på 5 år, og hun ELSKER når vi laver noget sammen. Jeg tænkte derfor, at denne bog da lige måtte være noget for os….

Mor og datter, som er henholdsvis kemiingeniør og arkitekt, har sammen skrevet denne farvestrålende bog med ideer til utallige fletværks-modeller. Målet for de to dygtige papirflettere var at opdatere det klassiske julehjerte ved hjælp af ny teknologi. Undervejs oprettede de bloggen PaperMatrix, som viste sig at give både inspiration, feedback og udvikling. Bloggen besøges af folk over hele verden.

Ud over hjerter, kræmmerhuse og stjerner til juletiden rummer bogen skabeloner og anvisninger på tredimensionalt fletværkspynt til hele året såsom kugler, æg, luftballoner, en rumraket, æsker med låg og russiske løgkupler.

Mønstrene består af geometriske former, der tilsammen givet et smukt grafisk udtryk. Det anvendte papir er i glade farver i tivoli-stil. Et påfulgekræmmerhus er som taget ud af Pantomimeteatret.

Nogle modeller er enkle, men mange kræver øvelse og håndelag. Det bør dog ikke afskrække nogen, for det er netop det, der gør fletværket til en inspirerende proces – og så er det jo bare for sjov…..

Dette var bogens egne ord, og jeg synes de rammer virkelig godt…. For os her hjemme, som virkelig er på begynder stadiet, der er bogen lige en anelse for udfordrende, men det er stadig en meget smuk og inspirerende bog, og jeg nyder i den grad at bladre i den….. For dem som har mod på lidt mere end vores klassiske julehjerter, der kan jeg kun anbefale at få sig et eksemplar, og det kan gøres lige HER.

Glædelig jul og go fornøjelse

  • Reply
    By Neymes
    16. december 2013 at 15:39

    MUITO LEGAL ESSE LIVRO AMIGA,ADOREI.BOA SEMANA.BEIJO.VALÉRIA.(BRASIL).

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar