Uncategorized

Vores lille hjem i billeder…

11. juni 2015

Det er virkelig længde siden der har været en lille “fotoreportage” af hele hytten…. Jeg lovede for et par uger siden, at det snart ville komme. Og idag har jeg været rundt med kameraet. Solen skinner, og jeg har et par ekstra fridage i den her uge…. Den nye pc er ikke i hus endnu, men jeg havde tiden idag….

De første par billeder er vores køkkenalrum, stuen og soveværelset, nok nogle af de mest fotograferede 50 kvm på instagram…. 🙂

De sidste fotos er vores 1. sal, den lille repos og pigernes værelser.

Glæder mig til at høre hvad I har at sige til vores nuværende look….. Men husk og nyd solen først… Den er længe ventet.

 • Reply
  Anne-Sofie Lindberg
  11. juni 2015 at 20:37

  Som altid – virkelig dejlige billeder af dit dejlige hjem!

 • Reply
  Sysleren
  11. juni 2015 at 21:32

  Hvor hyggeligt og sikke mange fine ting, som jeg kan genkende fra mit eget hjem. Den grønne Steltonkande er en af mine favoritter, og jeg har haft mange kampe med manden om, hvorvidt den smukke grønne eller hans rustfri skulle på bordet.

 • Reply
  Karina Viki
  12. juni 2015 at 20:38

  Så smukt 🙂

 • Reply
  Karina Viki
  12. juni 2015 at 20:39

  Ps. Sækkestolen på det sidste billede – hvor er den fra? Den er så fin 🙂

 • Reply
  Cylia Moreau
  17. juni 2015 at 22:53

  Sikke nogle fantastiske billeder – i bor da bare mega skønt 🙂 Cylia – http://noshandchat.blogspot.dk

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar