Uncategorized

Efterår i skoven….

7. oktober 2013

Fantastisk…. & meget aktiv weekend i det lille hus i Hedensted…. I dette indlæg lægges fokus dog på en skøn tur i skoven.

Vejret viser sig stadig fra den milde side, solen skinner og vinden er lun…. Der behøves endnu ikke det helt vilde overtøj når man skal ud. Søndag formiddag tog vi ud i vores lille skov her i Hedensted. Den er ikke særlig stor, og man er hurtigt igennem, men den passer fint til sådan en lille tur, og til at samle blade og kastanier til de årlige kreationer. Kastaniedyr lavede vi faktisk allerede for flere uger siden,  men edderkoppespind har vi stadig til gode… Jeg er sikker på vi nok skal nå det…. Nu har vi i hvert fald kastanierne i hus…. En hel masse blade blev også samlet, jeg ville gerne have lavet en fin lille efterårskrans i år.

Dejlige billeder fik jeg i hvert fald taget, røde kinder og frisk luft i lungerne fik vi med hjem…. Hvad mere kan man ønske sig.

 • Reply
  Anne Sofie
  7. oktober 2013 at 10:25

  Virkelig flotte farver du har fanget i skoven, og søde piger 🙂

 • Reply
  betine
  7. oktober 2013 at 11:54

  Hvor ser det bare helt vildt hyggeligt ud… Og sikke en weekend I har haft. Det er vildt fint, det billede!

  Knus

 • Reply
  A + K = ♥
  7. oktober 2013 at 12:59

  Hvor ser det skønt ud – kastanjejagt går aldrig af mode(:

  – Anne

 • Reply
  mumi
  7. oktober 2013 at 17:29

  så fine billeder Louise, nyder at se dine piger !!! og sikke mange fine farver du har fanget, det er så flot om efterår og især i år synes vejret er fantastisk !!

 • Reply
  Dolls and Darlings
  7. oktober 2013 at 20:34

  Fine billeder af fine piger 🙂

 • Reply
  Heidi
  8. oktober 2013 at 9:01

  Ja det er bare om at nyde det fantastiske efterårsferien vi har for tiden

 • Reply
  Heidi
  8. oktober 2013 at 9:01

  Ja det er bare om at nyde det fantastiske efterårsferien vi har for tiden

 • Reply
  Louise
  9. oktober 2013 at 10:49

  Det er simpelthen så smukt udenfor lige nu…. jeg kan ikke helt få nok af alle de lækre farveindtryk og dufte man får i hovedet…. Det er virkelig om at nyde det… Lige om lidt er det helt sikkert kun vådt og koldt og blæsende.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar