Uncategorized

Virkelig cool sager til børnene…..

17. oktober 2013

Vi har modtaget nogle virkelig cool sager i huset her til efterårsferien….. Det er noget af det fineste jeg længe har set. Jeg elsker materialet, jeg elsker at det virkelig egner sig til børn og leg, og jeg elsker det smukke udtryk i sig selv.

Migogmaya er en fin webshop med virkelig fede sager. Det er Heidi som står bag shoppen, og der er mange fine sager at sige om både hende, og om shoppen.

Heidi arbejder til daglig som designer. Hun har en forkærlighed for ting til børn, og har altid haft det. I sin fritid er hun også kostume-designer for en teatergruppe i Århus, i skrivende stund er de igang med forberedelserne til næste års store musical “Fyrtøjet” i den Gamle By i Århus. Når Heidi ved siden af fuldtidsarbejde og frivillig arbejde, også lige finder tid til en lækker webshop, så er det simpelthen fordi hun ikke kan lade være. Hun vil gerne inspirere os til at udvikle vores børn gennem leg og kreativitet, og hun er på evig jagt efter de lækreste kvalitetsting – som hun selv ville give sine egne børn. Heidi har en datter på 17 og en på 4. Heidi bestræber sig på at finde ting til shoppen som du ikke lige finder i alverdens almindelig legetøjsbutikker, og med de her produkter, der kan jeg kun give hende ret.

Hvor om alt er, så er vi i hvert fald meget glade for at have fundet Migogmaya, jeg værdsætter både historien om hende og hendes historie omkring butikken, og så er jeg helt vild med de produkter hun forhandler…..

De produkter som vi har modtaget kan man finde lige HER

 • Reply
  mumi
  17. oktober 2013 at 18:40

  fantastiske ting Louise!! Har bestilt magneter til os, bliver måske en lille advents gave til mig selv 😉 (hmmm snakker jeg allerede om Jul??? ) 🙂

 • Reply
  taburetten
  17. oktober 2013 at 20:15

  Sikke nogle lækre sager, tak for tippet!!

 • Reply
  Karen Elisabeth
  17. oktober 2013 at 20:17

  Og så er hun også bare en virkeligt dejlig og kreativ kvinde ;0)

 • Reply
  Ævlebævle
  17. oktober 2013 at 22:22

  Så hyggeligt og et super fin ide med et hus børnene selv kan pynte, jeg har været inde og kigge og har allerede forelsket mig i flere ting, blandt andet de pap menneske figurer fra forskellige lande, det er genial, de kunne godt blive en advents gave her.

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2013 at 20:33

  Jaaaaa gerne masser af jul, jul er dejligt, jeg glæder mig også selv…. og dejligt at kunne give andre ideer, jeg er også selv helt tosset med det her pap univers 🙂

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2013 at 20:34

  simpelthen så lækre sager, håber du også selv finder lidt der inde 🙂

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2013 at 20:35

  Karen Elisabeth, ja det fornemmer jeg helt sikkert igennem vores korrespondance, håber jeg får lov at møde hende en gang 🙂

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2013 at 20:37

  Jeanett – Det er nemlig en super fin ide…. Jeg havde dog håbet Merle havde kastet sig ud i al det fede hun er så dygtig til… Istedet gik de bare begge all in på krims krams og masser af blå…. Men pyt, de havde en fest, og det var jo det vigtigste 🙂 🙂 Jeg håber du også finder noget fint der inde …. man kan næsten ikke andet 🙂

 • Reply
  Dolls and Darlings
  19. oktober 2013 at 20:39

  Tak for tippet – der er mange fine sager.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar