Uncategorized

Sikke et lys…..

7. september 2014

Ja sikke et lys….. det er helt vildt ….. Efter 10 ugers venten, kan jeg endelig vise Jer vores smukke nye terrassedør. Den landede her på adressen i torsdags, og allerede lørdag morgen var den monteret. Vi havde glædet os rigtig meget, de lovede dejligt vejr (hvem ved om det er var den sidste sommerweekend) Så i skulle den dør. Finish i køkkenet, det tager vi over de næste uger.

Allerede fredag hvor Jesper fjernede væggen under vinduet, der fornemmede vi det skønne lys som bare vælter ind nu. Vi har faktisk et meget meget lyst hus i forvejen, også derfor væggene, til trods for her er småt, sagtens kan bære alle de farver jeg prøver af….

Men nu er det simpelthen helt og aldeles sommerhusstemning for alle pengene….. Jeg kan huske den første boligreportage vi fik lavet, det er 5 ½ år siden. Reportagen blev lavet i december måned, som faktisk er meget mørk og våd, og jeg kan huske deres udtryk da de kom her “GUD HVOR ER HER LYST”…. Og det til trods for alle de ekstra lysindfald vi har fået siden. Jeg er vild med lys, det skaber luft i mit sind og kreativitet i mit hoved.

Vi elsker det, vi har gået ind og ud af døren i ét væk her i weekend, og pigerne her løbet ind og ud af begge døre, så skønt og så lækkert…..

Det skaber nu mulighed for, at vi i løbet af efteråret kan rykke soveværelset ned i vinterhaven, og pigerne kan langt om længe få deres eget værelse…. Mere om det til den tid….

Danmark var skøn igår, varm og lun og fyldt med sol, men efteråret er alligevel stærkt påtrængende, man fornemmer det i luften, på vinden der kommer forbi, på bladenes udtryk og på solens svage styrke…. En ny årstid presser sig på, og selvom jeg ELSKER sommer, så har jeg det faktisk helt ok, også med den næste del af året.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar