Uncategorized

Renault to-go

5. november 2014

For 3 1/2 år siden fik vi en ny bil. Den første nye bil vi nogensinde havde ejet. Når vi rammer sommeren, så overvejer vi, om det er ved at være tid til, at se på ny bil….

Men, jeg hader at kigge på biler, som kvinde, der er det simpelthen bare SÅ kedeligt. Man skal studere, prøvekøre, vælge det ene og det andet. Og når man så endelig har besluttet sig for, at det er den her bil, og den skal have de her hjul og den her farve…. Så er der altid viiiiildt lang ventetid. Så går man der, og frygter der skal ske noget med ens gamle bil, den som man overhovedet ikke gider køre rundt i mere. Måske har man endda solgt den, og så er der lige et par måneder uden bil. Sådan er det bare, at købe en bil: Det er ikke et køb nu, og tag med hjem idag projet….

Eller er det….. Renault kører lige nu en kampagne, hvor man rent faktisk, kan købe sin bil, og tage den med hjem samme dag. Det er dælme smart. Tænk sig, man kan ordne det hele PÅ EN DAG.

Som kvinde, hip hurra, sådan et koncept er jeg vild med… Og budskabet er hermed sendt videre 🙂

Indlægget er sponcoreret

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar