boligindretning ferie forandringer Inspiration MIG mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

En lille feriestatus samt helt “ny” stue……

20. juli 2016

IMG_7869

En lille feriestatus her fra mig…… Den bliver ikke lang, det lover jeg…. Min erfaring siger mig, at der ikke er mange der gider læse noget som helst her i ferien, så det skal jeg forskåne jer for.

Den første uge brugte jeg desværre på at ligge fuldstændig på langs med høj feber, snot og hoste. Hosten har stadig ikke helt forladt mig, så det har naturligvis generet mig en del her i ferien, men den sidste halvanden uge har jeg været oppe fra sengen og har oplevet en masse. Vi har været i Skagen, vi har været på en impulsiv tur til Paris, der skal jeg nok vise mere fra senere…. Og nu er vi landet hjemme igen. Jesper har resten af ugen med, jeg har fødselsdag på søndag og næste uge er den sidste ferie uge i denne omgang for pigerne og mig. Lige pt er sommeren også endelig tilbage over den danske grund, badebassinet er oppe og jeg sveder om natten. Vi har gearet helt ned og nyder…..

MEN…. inden alt det ovenstående, så jeg fik jeg lige et lille omrokeringsflip. Jeg havde brug for lidt mere luft i stuen, så en regnfuld eftermiddag rev jeg pludselig den store reol ned og malede væggen hvid igen…. Jeg gik nogle dage og summede over hvad jeg så skulle bruge en helt hvid væg til…. Faktisk var jeg glad for helt hvid væg, men  i forhold til resten af vores indretning, så virkede den bare ret tom.

Jeg kom derfor på, at jeg ville have bogkasser op….. Og det er så dem i ser her på billedet. Bogkasserne er en ny variant fra Trævarefabrikens Udsalg. De er nemlig i eg, som er en helt ny træsort de er begyndt at lave dem i. Jeg er vild med egetræ, så det var næsten selvskreven at jeg ville vælge den variant. Faktisk havde jeg fyrretræ i hovedet da jeg gik på jagt, men da jeg så dem i egetræ var der ikke så meget at gøre, jeg var solgt. Du kan finde dem lige HER hvis du er lige så forelsket som mig.

Her på væggen hænger 2 af dem 2 sektioner og en enkelt med et rum, jeg havde egentlig først tænkt der skulle hænge 3 af dem med 2 rum, men det var væggen så ikke lige lang nok til 🙂

Under vores sofabord har jeg også igen fået erhvervet mig et marokkansk kludetæppe, jeg elsker den hygge det giver i stuen med et tæppe, og nu hvor væggen er “næsten” tom igen, så synes jeg godt gulvet kunne rumme et tæppe. Tæppet har jeg købt hos Studiorov.dk som har et virkelig lækkert udvalg af både keramik og marokkanske skønheder…..

Anyway, det var alt hvad jeg havde på hjerte lige nu….. Nu vil jeg smide mig på et tæppe i solen og nyde den dejlige sommerdag som endelig er her…..

Fortsat rigtig dejlig sommer til Jer….. Jeg er snart tilbage igen…..

IMG_7870

IMG_7871

IMG_7872

 • Reply
  Amanda A
  21. juli 2016 at 9:45

  Hvor er den fine poster fra?

 • Reply
  Stine
  28. august 2016 at 18:47

  Hvor er sofaen fra?

 • Reply
  Stine
  28. august 2016 at 18:58

  Hej! Hvor er stolen og sofaen fra? Mvh. Stine

 • Reply
  Stine
  28. august 2016 at 18:58

  Og hvor er stolen fra?

  • Reply
   Louise
   29. august 2016 at 7:00

   er det lounge stolen i min stue, så er det en venus af wegner, og sofaen er en Søren Lund

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar