Inspiration mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

En Interiør perle midt i det jyske….

31. august 2016

IMG_9130

Sådan et lille boost og klap på skulderen til en af mine yndlingsbutikker her tæt på Hedensted. Jeg bliver ofte stillet spørgsmålet hvor vores sofa er fra, og hvor vores fine lounge stol er fra. De er begge købt i vores “lokale” Interiørbutik. Butikken ligger i Kragelund, som er ca 5 min i bil fra hvor jeg bor…. Naturligt er det derfor også, at jeg ofte besøger butikken. Enten fordi jeg har sparet op til noget lækkert, eller ganske enkelt blot for at blive inspireret…

Butikken er altid i forandring, og når de har større arrangementer, så sker der altid kæmpe forandringer…. Jeg nyder at komme der ude, omend besøget godt kan være en smule farligt til tider.

Idag var jeg forbi for at hente en fin lampe….. Og bedst som jeg tror jeg har styr på alle deres nyheder, så viser det sig, at Panthella lampen netop er lanceret i en helt ny størrelse – Panthella mini…. sådan en man kan finde plads til alle steder, og ydermere i mange forskellige farver…. UFF….. Jeg har her til formiddag faktisk solgt vores store Panthella gulvlampe, fordi jeg lige skulle finde penge til den jeg har hentet…. Men jeg kan da mærke, at jeg vidst alligevel ikke er helt færdig lige med designet, og da slet ikke når det nu findes i sådan en lille form. Jeg må sælge noget mere…. ha ha

Du kan se alle farverne den findes i lige HER….. personligt er jeg bare helt vild med den klassiske hvide.

Den lampe jeg endte med at købe med hjem idag….. Den får et helt indlæg for sig selv…. Snart….. den skal lige monteres 🙂

IMG_9132

IMG_9131

IMG_9133

IMG_9134

IMG_9135

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar