ananas i egen juice fotoshoot Hjem Inspiration Julen Kreativt Mine piger sponsorerede indlæg Uncategorized

Julekager i børnehøjde……… Dr. Oetker gør det bare sjovere …… og nemmere

24. november 2016

Sponsoreret

Processed with VSCO with a9 preset

Sidste weekend havde vi noget jeg er tæt på at kalde verdens hyggeligste dag. Julen valgte vi at tage lidt på forskud, for når der skulle bages julekager i lange baner, så krævede det ærlig talt også en rigtig julestemning. Formiddagen startede pigerne og jeg med at hente et lille juletræ, pynte vinduer med gran og finde lidt at vores yndlingspynt frem fra gemmerne. Vi skruede højt op for julemusikken, og så fik vi ellers startet julen 2016.

img_0361

Hele dagen havde vi afsat til at julebage, så da Jesper kom fra arbejde sidst på formiddagen, skal jeg ellers lige love for vi fik gang i hyggen.

Et par dage forinden havde vi modtaget en stor kasse med alt hvad hjertet begærer fra Dr. Oetker, det være sig alverdens udstikkere, frugtfarve, glassurfarver og alverdens former for ingredienser til at lave julekager. I kassen fandtes også sprøjtesne til vinduerne, guld og sølv karton, julestjerner, lim, snor, smukke kageposer og en masse andet spændende…. Pigerne havde store stjerner i øjnene da vi åbnede kassen, og vi sad længe og studerede og snakkede om hvad vi mon skulle finde på på dagen…. Og kunne dagen måske endda ende med et lille tema 🙂

www.oetker.dk eller deres facebook Kagerullen findes et utal af spændende og hyggelige opskrifter, med i kreakassen fandtes også det fineste lille julehæfte med opskrifter, som du lige nu kan finde i alle supermarkeder sammen med Dr. Oetkers produkter.

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

I det lille hæfte besluttede vi os for at lave Julesmåkager (opskrift er aller nederst i indlægget) og Maxi småkager (opskrift er aller nederst i indlægget) , de passede ret godt både for vores bageniveau i familien, og samtidig var det to processer hvor pigerne kunne være med hele vejen. Så frem med to skamler til køkkenbordet, og så var det ellers bare med at få fingrene i dejen. Maxi småkagernes dej skulle hæve en time i køleskabet, og julesmåkagerne en halv time, så vi startede med Maxi kagerne.

Processed with VSCO with 4 preset

Mens begge kagedeje var på køl, sad pigerne og satte nelliker i mandariner og sprayede sne på vinduerne….

Duften af nelliker, mandariner og brunkagekrydderi sneg sig efterhånden rundt i hele huset, vi dansede rundt til musikken og hyggede os helt vildt….. Utroligt som man altid finder julestemningen alligevel. Regn og blæst udenfor opdagede vi slet ikke, for den stemning vi havde indendørs, den var simpelthen magisk.

Nu var vi nået til det tidspunkt hvor der skulle udstikkes kager, det synes pigerne var helt vildt sjovt… Vores lille juletema skulle også udstikkes, så alt imens vi fyldte 3 store bageplader med udstikkede kager, tog jeg mig selv i at stå og nyde en lille stund. Klokkespillet i vinduet, juleduften i næsen, vores pigers ivrige snak og det fine julepynt…. En af de der stunder man bare gerne vil huske…..

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a1 preset

Når først du er nået her til, så er ventetiden på kagerne ret lille, hvilket også er lidt heldigt, for børn glæder sig bare helt vildt til at pynte…. Det havde de snakket om i flere dage forinden…. “mor hvornår er det vi skal bage og pynte kager”…. “mor hvor mange dage er der tilbage til vi skal bage og pynte kager”….. 8-10 min var der nu pludselig kun til kagerne kom ud af ovnen, og de køler heldigvis ret hurtigt….. “NU PIGER, NU SKAL VI PYNTE KAGER”……

Og så skal jeg ellers love for der blev pyntet kager, vi sad i 2-3 timer og pyntede…. Vi hørte julemusik hele dagen, snakkede rigtig meget og danskede lidt undervej….. På et tidspunkt hørte jeg Merle sige “det her, det er bare verdens bedste dag”…. Der kiggede Jesper og jeg på hinanden og blev en smule rørt…. Hvor var det bare fantastisk med den her bagedag, og hvor skal vi virkelig have mange flere af dem. Godt vi stadig har hele julemåneden foran os….

img_0362

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Og hey…. Det der juletema vi valgte, det skal jeg da også have afsløret, og det gør jeg også…. I den lille video der ligger nederst i indlægget her…. Og hvis du har lyst til at se lidt mere fra vores dag, så kan det gøres på Dr. Oetkers Youtube kanal Kagerullen, hvor du også kan finde en hel masse andre skønne opskrifter hele året rundt. Der er gode og udførlige forklaringer på hvordan du laver mange sjove ting. Fx lærte jeg lige idag, hvordan man laver frosting pynt med 3 forskellige farver på ‘en gang…. wauw….

OG NU TIL NOGET RIGTIG FEDT

Du kan nemlig vinde hele den fantastiske kasse vi modtog, med alt hvad hjertet begærer fra Dr. Oetker, samt en masse fine kreasager.

Det er nemt at deltage, du skal bare skrive en kommentar til mit indlæg, og fortælle mig hvilken opskrift du vil bare når du modtager kassen, og hvorfor dit valg lige er faldet på den opskrift….. Det er da nemt ik…..

Vinderen annonceres på min instagram profil d. 28 november

Kassen sendes afsted med lynets hast, så du også kan bage en masse skønne julesager med dine unger

Rigtig Glædelig jul og rigtig go bagelyst

 

[vidcore vid=”eDaBe3Gx”]

 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Maxi småkager

Dej:

200 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
125 g sukker
1 brev Dr. Oetker Revet Citronskal
125 g koldt smør i tern
1 æggehvide str. M/L

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur, hvid
Dr. Oetker Dekorationsglasur
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

1

Dej

Bland hvedemel, mandler, bagepulver, sukker og revet citronskal sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp og saml dejen hurtigt med æggehvide. Pak dejen ind i husholdningsfilm eller en frysepose. Tryk dejen flad og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

2

Tænd ovnen på 200° C varmluft.

3

Del dejen i 8 stykker. Tril stykkerne til kugler og tryk dem flade til de får en diameter på ca. 10 cm. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i 8-10 minutter. Afkøl dem på en bagerist.

Julesmåkager

Dejen :

200 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
Revet skal fra 1 ubehandlet citron
75 g sukker
125 g smør
1 æg str. M/L

Pynt :

100 g flormelis
1 tsk. varmt vand
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve

Tilberedning

1

Dejen

Bland sigtet hvedemel, mandelmel, hjortetaksalt, citronskal og sukker sammen i en skål. Smuldr smør i melblandingen til konsistensen er som rasp og saml dejen hurtigt med ægget. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 200˚ C traditionel varme.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 4 mm. Udstik dejen med en udstiksform (Ø ca. 5 cm) og læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag småkagerne midt i ovnen i 6-8 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Pynt

Lav en tyk glasur af flormelis og vand. Del glasuren i to portioner og farv hver portion med hhv. blå og rød konditorfarve. Fyld glasuren i hver sin lille plasticpose og klip et lille hul i hjørnet af posen – på den måde kan du nemt lave gevir, næse og øjne. Opbevar småkagerne i en kagedåse.

Tips og tricks

Glasuren skal være helt størknet, inden kagerne lægges ned i kagedåsen. Læg eventuelt bagepapir mellem hvert lag kager for at undgå, at de klistrer sammen.

Du kan også bruge chokoladeknapper til næser og blande glasur med kakao til gevir.

 

 • Reply
  Anne Mette Kristensen
  24. november 2016 at 8:52

  Tak for dejlig julestemning..
  Vi pre- juler også i november med vores 3 skole drenge da vi rejser sydpå inden jul..
  De der julesmåkager lyder gode og nemme …vi elsker at stikke kager ud…og pynte…
  God jul 🎅

 • Reply
  Bitten Baagøe Søndergaard
  24. november 2016 at 8:55

  Uhhh det må blive konfektkugler, så er der nemlig noget for enhver smag 🙂 <3

 • Reply
  Charlotte
  24. november 2016 at 8:58

  Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg vil gerne prøve maxikagerne med børnene. Dem har vi aldrig prøvet – og de ser fine, sjve og børnevenlige ud😊

 • Reply
  Stine Fisker
  24. november 2016 at 9:29

  Jeg vil helt sikkert bage “Julesmåkager” – de lyder helt fanstiske 🙂 🙂 Rigtig god jul <3

 • Reply
  Stephanie
  24. november 2016 at 9:33

  Julesmåkagerne lyder dejlige. Hvis jeg vandt ville jeg låne min skønne niece en dag og have bagedag med hende ❤️

 • Reply
  Vibeke Skaarup
  24. november 2016 at 10:25

  Jeg er fan af alt med mandel, så julesmåkagerne ville jeg kaste mig over 🙂 Ser så hyggeligt ud!

 • Reply
  Helle Johanne Mols
  24. november 2016 at 10:41

  Wauw! Jeg er SÅ imponeret over jeres pynte-egenskaber 🙂 Og sikke en hyggelig (og anti-julestressende) video – jeg var især vild med jeres kageversion af ‘På loftet sidder nissen’ 🙂

  Vi har en lille 3-årig, som i år glæder sig helt vild til julemåneden. Vi har allerede tyvstartet lidt og bagt nogle småkager, men de er allerede spist, så vi skal have bagt nogle flere. Og hvor ville det glæde hende (og mig) at vinde sådan en Dr Oetker kasse, så vi rigtig kan være kreative. Sidste gang bagte vi almindelige vaniljesmåkager, men denne her gang vil vi bage julesmåkagerne – både fordi far/kæresten knuselsker julesmåkager, men også fordi vi kan lave en masse figurer, som vi kan pynte 🙂

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie <3

 • Reply
  Mai
  24. november 2016 at 10:47

  Det lyder VIRKELIG som verdens bedste dag, I har haft. Åh, hvor jeg elsker, når roen kan sænke sig, og hele familien tøffer rundt og hygger sig med hinanden herhjemme. Det er præcis RIGTIG fint, når man kan samle sig om noget at gøre sammen. Mine børn er lidt mindre end dine, men jeg tror, at vi godt ku’ greje de der maxi småkager sammen. De knuselsker at være med til at bage boller og rugbrød, så de vil ELSKE at få fedtet deres små naller til i kagedej. Og jeg tror, de ville være nemme nok at pynte for især den mindste! 🙂

  Ha’ en dejlig torsdag og tak for reminderen: På lørdag skal vi lave absolut INGENTING. Kun mærke hinanden, lave noget sammen indenfor, tøffe til og fra små sysler, boglæsning, måske lidt oppyntning, men altsammen hjemme. Ahh!

 • Reply
  Marie-Louise Seerup
  24. november 2016 at 10:54

  Skønt med inspiration til julebag og -hygge. Med 4 unger og et travlt arbejdsliv – også i december, så er tanken om en Oetker-krea-bage-kasse tillokkende. Jeg er sikker på, at vi vil kaste os over julesmåkagerne med det samme, hvis vi bliver de heldige. God jul 🎄❤️

 • Reply
  Justine
  24. november 2016 at 11:35

  Ummmm, jeg ville vælge Maxi småkagerne udelukkende pga størrelsen, for så kan mine ungers små fingre bedre være med på pynteriet. Man bliver jo helt i julehumør af dit indlæg, så nu håber jeg ekstra meget på at vinde. Mine små ville blev overlykkelige med alt det pynt til rådighed. Ja, og det ville jeg da også 🙂

 • Reply
  Marie
  24. november 2016 at 13:06

  Jeg ville nok vælge maxi-kagerne, for så kunne mine drenge på 1,5 og 3 år være med hele vejen. Jeg glæder mig ekstra meget til jul i år, for det er første gang vi skal holde vores egen jul, i eget hus og ikke køre land og rige rundt. Så det bliver stile, roligt og med masser af tid til hygge. Og den julekasse ville jo bare være med til at gøre det ekstra godt 🙂

 • Reply
  Janne Hansen
  24. november 2016 at 13:50

  Sikke en skæg og hyggelig video I har lavet. Det lyder som en vildt dejlig dag 🙂
  Vi elsker også at bage småkager og vil virkelig være glade for at modtage en stor kasse med alskens godter. Julesmåkagerne lyder lækre og skal helt sikkert prøves i år.
  God jul og hyggelig december til jer alle!!

 • Reply
  Charlotte Hübschmann
  24. november 2016 at 14:33

  Eij sad og blev helt rørt over at dine piger synes det bare var den bedste dag 😊 Sådan en gid bage dag skal vi bare også have herhjemme. Jeg har selv 2 lækre unger, en dreng på 5 år og en pige på 8 år og hvis vi skulle være så heldig at vinde skal vi bare maxi kagerne og måske julesmåkagerne hvis det går vildt for sig. Her kan begge børn være med og de vil elske at pynte og farve hver sin portion.
  Tak for en skøn blog med glimt af jeres hverdag, det giver meget inspiration her hos os 😁
  Glædelig jul til jer 🎄🎅
  Hilsen Charlotte

 • Reply
  Charlotte Hübschmann
  24. november 2016 at 14:37

  Eij sad og blev helt rørt over at dine piger synes det var den bedste dag, det går lige i hjertet 😊
  Mine børn på 5 & 8 år ville elske at bage maxi kagerne og hvis vi gir den gas så også julesmåkagerne. Det er jo svært at vælge 😆
  Så kan vi bage og de kan pynte på hver deres niveau og få deres helt personlige kager ud af det.
  Tak for en god blog med glimt af jeres hverdag , det giver mig så meget inspiration
  Glædelig jul til jer 🎁🎄🎅

 • Reply
  Maiken
  24. november 2016 at 16:01

  Åh hvor lyder da hyggeligt, og bestemt noget mine piger også ville nyde rigtig meget. Og de voksne ligeså.
  De må blive julesmåkagerne – de må da være lækre.

 • Reply
  Julie
  24. november 2016 at 16:21

  Julesmåkager.. uhm! Det bedste ved at bage alle julens småkager, er den duft der spredes i hele huset. Mmmm.. bliver helt nostalgisk ved tanken. Peberkager, jødekager, vaniljekranse.. vi skal vist have gang i den helt store produktion i år!

 • Reply
  Mette Juncker
  24. november 2016 at 17:12

  Åh, det lyder som en hyggelig dag I har haft 🎅🏼🎄❤️ Tror også jeg ville forsøge mig med julesmåkagerne sammen med Frederik ❤️

 • Reply
  Sandra Holm
  24. november 2016 at 20:44

  Hvor ser det hyggeligt ud. Min ældste på fire går meget op i bogstaver for tiden, så tror det må blive nogle vaniljekrans-bogstaver vi laver hvis vi skulle være så heldige at vinde en kasse 🙂

 • Reply
  SigurdsMor
  24. november 2016 at 22:54

  Jeg er mor til 3 drenge. Vores yngste har kompleks autisme og kan på grund af sit handicap ikke bo som almindelige familier gør. Derfor måtte vi tage det svære valg, at lade Sigurd flyve fra reden i en alder af bare 9 år. Beslutningen rev i hjerter og sind, men i dag 1/2 år efter han flyttede, kan vi se på ham og os, at beslutningen var rigtig. Sigurd bor nu på bosted sammen med 6 andre børn med autisme. Han besøger os hver 2. weekend og da Sigurds absolutte yndlingsspise er sprøde kager og glasur, ville vi som familie ELSKE at bage maxikagerne sammen med ham, når han kommer på besøg igen om 14 dage. Så vi hopper i hatten med et lod (selvom man i Sigurds verden slet ikke kan hoppe i en hat) 😊 Kærlig hilsen Ulla, Steffen, Oscar, Victor og søde Sigurd med den dejligste og skøreste lille krøllede hjerne

 • Reply
  Marianne Andersen
  25. november 2016 at 22:38

  Sikke nogle fine kager I fik lavet:) Vi ( Far,mor og 5 børn) ville vælge at bage jule småkagerne. Det er altid sjovt at stikke kagerne ud i forskellige former😜 Så det kunne være så dejligt, hvis vi var heldige at modtage den skønne kasse. God jul til jer alle. Fra Marianne

 • Reply
  Louise Olsen
  26. november 2016 at 0:23

  Vil elske at kunne invitere på julehygge og julesmåkager – de lyder bare gode!

 • Reply
  Anne Mette
  26. november 2016 at 7:20

  Emmer af skøn og ægte julestemning og kager der ser virkelig lækre ud. Her ville det være julekagerne der skulle afprøves 🎄

 • Reply
  Line
  26. november 2016 at 8:02

  Mine børn vil blive ovenud begejstrede for at vinde sådan en kasse med lækkerier. Vi vil bage julesmåkagerne, og er sikker på, der vil blive givet max gas med pyntning 🙂

 • Reply
  Dorte
  26. november 2016 at 10:25

  Jeg tror vi skal bage både julesmåkager og maxikager hvis vi får pakken. Det vil de to små helt sikkert elske

 • Reply
  Trine Falbe
  26. november 2016 at 10:32

  Det lyder som en hyggelig bage-dag til at komme i julestemning 🎅
  Vi skal helt sikkert afprøve maxi-kagerne til mine unger på 5 og 3. De elsker at være med i køkkenet og bage, og ikke mindst at spise kagerne bagefter 🙂

 • Reply
  Jonna Skov
  26. november 2016 at 10:35

  Maxi småkagerne vil klart vække lykke blandt mine efterhånden voksne børn 😋

 • Reply
  Trine
  26. november 2016 at 12:08

  Tak for det skønne livsglade indlæg. Jeg vil også i køkkenet med mine drenge i dag, og lad julehygge sprede sig i vores lejlighed.
  Maxi-kagerne passer lige ind til os ♡

 • Reply
  Vita nielsen
  26. november 2016 at 12:12

  Det ville bringe lykke at kunne få børnebørnene hjem til engang julehygge med kager og sjov. Vi laver altid Juleslik sammen og så kunne vi jo bage småkage samme dag 😊

 • Reply
  Charlotte
  26. november 2016 at 14:29

  Her ville valget falde på julesmåkagerne:-) Min store pige på 3,5 år elsker at bage, så når vi rigtig skal hygge os så er vi i køkkenet:-) Er sikker på at hun vil gå helt amok med pyntningen:-)

 • Reply
  Anja Nissen
  26. november 2016 at 19:03

  Super dejlig beskrivelse af en dejlig julebagedag 🎅🏻. Jeg vil selv bage julekagerne sammen med min familie, vi har hvert år en julebagedag og det er en af de bedste juletraditioner vi har, selv om at drengene er ved at være stort så nyder de stadig at hjælpe og deltage i bagningen 😉. Glædelig forjul til jer alle.

 • Reply
  Dea Mourier
  26. november 2016 at 20:19

  Jeg tror vi skal bage begge opskrifter ❤️ Jeg elsker at bage og min datter på 3 år er endelig ved at forstå hyggen ved det også, og især elsker hun at pynte 😍

 • Reply
  Louise christensen
  26. november 2016 at 21:00

  Hvert år bager vi de samme to småkager. De er allerede bagt som første omgang til julefrokost I ældste barnets klasse. Tænk hvis vi kunne lære nye kager ind i vores bage viden 😊

 • Reply
  Ann-Kathrine
  26. november 2016 at 21:36

  Mine børn er ikke meget for hakkede mandler så jeg vil nok bage julesmåkagerne. De lyder lækre

 • Reply
  Susanne
  26. november 2016 at 22:20

  Jeg ville bage Specier som er min yndlings opskrift. Kagerullen-appen har en opskrift som hedder “tre småkager af en slags dej”, som er mit udgangspunkt hver gang, hvor jeg gerne vil afprøve en ny ide hvert år. Hvis jeg kunne få lov til at eksperimenter med min far ville jeg blive ekstra glad, vi er begge fan af forskellige farve og smage der gerne må trylles ind i småkagerne 🙂

 • Reply
  Mette
  27. november 2016 at 11:39

  Jule småkagerne, helt klart. Traditioner er godt i julen og vi plejer at lave diverse jule små kage figurer hvert år som mine drenge på nu 4 og 7 elsker at være med til at lave og spise:)

 • Reply
  Søs
  27. november 2016 at 11:40

  Åh manner manner den kasse med julehygge lyder fantastisk og jeg ville elske at hygge med mine egne børn og mine niecer til en ordentlig omgang julebagning. Jeg ved fra sidste år at pyntningen var et kæmpe hit – så vi skal vist prøve begge de opskrifter og gå helt amok med krymmel og glasur😍 Glædelig første søndag i advent❤️🌈

 • Reply
  Mette Møller
  27. november 2016 at 13:06

  Jeg ville helt klart vælge maxi småkagerne – det lyder vildt lækre 😊

 • Reply
  Lena Jacobsen
  27. november 2016 at 17:11

  Hvor ser det hyggeligt og dejligt ud. Julestemningen har desværre endnu ikke helt ramt her selvom det er 1. søndag i advent. Men vi har da heldigvis en måneds tid endnu til julestemning og julebag ☺️🎄 Hvis jeg skulle vælge, bliver det julesmåkagerne vi skal bage, da det er mere mundrette stykker til børnene – så er der plads til flere stykker og det kan jo være svært at vælge 😉 I øvrigt ser det rigtig lækkert ud med citron i. Det har jeg vist aldrig prøvet i mine julekager.

 • Reply
  Therese Breinholt
  27. november 2016 at 18:12

  Hvis jeg vinder, kunne jeg rigtig godt tænke mig at bage krydder-cookies sammen med madklub-pigerne, når vi snart skal have julehygge-dag. 🌲 Og så skal vi selvfølgelig være rigtig kreative og pynte med en masse fin glasur.

 • Reply
  Anne Sand Christensen
  27. november 2016 at 18:26

  Hvor er det bare hyggelige billeder og video…<3 Man kan virkelig mærke stemningen..
  jeg ville elske at vinde den lækre præmie – det ville være helt perfekt til en hyggedag med pigerne herhjemme.. vi krydser fingre for at være de heldige.. Og så ville det nok være maxi småkagerne, vi først ville kaste os over..
  Kh. Anne

 • Reply
  Dorte
  27. november 2016 at 20:16

  Jeg har lyst til at smage din opskrift på julesmåkager med citronskal, de lyder lækre! Det er jeg sikker på at mine 2 små hjælpenissser er med på. ❤️🎄⭐️

 • Reply
  Lea Andersen
  27. november 2016 at 20:17

  Har idag bagt småkager for første gang med mine piger på 3 og 7 år. Dejen var måske ikke helt vellykket men smagte nu meget godt. Kunne virkelig godt tænke mig at vinde kassen med alle de gode sager så pigerne kan pynte kager næste gang. Glæde 1. Avent😊

 • Reply
  Trine Sander
  27. november 2016 at 23:09

  Tak for hyggelig læsning 🎅🎄 Kommer altid i total julestemming når du går i jule-mode 😃 Min datter på 5 og jeg skal da bage alt det hele… Camille og jeg har ikke bagt julegaver før, så det kunne da være så fantastisk at prøve det med den kasse 😍 Det er mest hos mormor hun gør det, men i år skal det altså gøres herhjemme. Uanset om vi vinder denne lækre kasse eller ej 😍😃
  Rigtig dejlig 1. søndag i advent 🎄🎅❤️

 • Reply
  Truc//petittruc1981
  28. november 2016 at 7:08

  Vi ville kaste os over MAXI kagerne! Vi har aldrig bagt julekager og lavet julekonfekt herhjemme- desværre! Hver eneste år når det vælter ind over IG med juleting så tænker jeg nu må jeg prøve, ‘en så bliver det pludselig uoverskueligt og uoverkommeligt at jeg aldrig får det gennemført 😩😳 men måske kan vi være så heldige at få et lille startkit så vi kan få starte tradtionen herhjemme! Og det skal selvfølgelig være maxi kagerne som passer til de små fingre og de kan få lov til at slippe kreativiteten løs ❤️

 • Reply
  Maria Nørgaard
  28. november 2016 at 9:31

  Hvor er det hyggeligt læsning. Kommer da helt i julestemning 🙂 Jeg ville bage din opskrift på julesmåkager sammen med min søn, Elton 🙂 Elsker simpelthen denne årstid <3

 • Reply
  Julia Munk
  29. november 2016 at 19:38

  Maxikagerne skal helt sikkert prøves med min tre-årige datter. Hun vil elske at pynte snemænd, julekugler, juletræer osv. 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar