min uforbeholdne mening mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Min første nye cykel i 24 år :-)

29. november 2016

Processed with VSCO with 4 preset

Jeg har fået min første nye cykel i 24 år…. 24 år…. det er sgu lidt vildt….. Men shit et lyn af en cykel altså, tænk at man kan blive så glad for sådan en sag…. Det havde jeg alligevel ikke forestillet mig. Faktisk har den sovet ved siden af min seng i nat.

Da jeg blev konfirmeret købte jeg en ny cykel for nogle af mine konfirmationspenge, jeg elskede den cykel, og jeg har den endnu. Den er sort og med gedebukkestyr, og jeg har brugt den indtil denne sommer. Nu er gearene stået af og den har stået pænt stille et stykke tid. Men det har været min eneste cykel i 24 år. Da vi boede i Vejle gik jeg mest, brugte den ikke så meget, og efter vi flyttede til Hedensted er det også bilen der bliver prioritetet, da afstandende alligevel ikke er helt så cykelvenlige hvis man skal andet end at handle.

Men pludselig fik man børn, og pludselig ønskede ens børn sig cykler…. og lige pludselig har man et barn der gerne selv vil cykle i skole… STOOOOOP….. må jeg lige ha lov til at følge med…..

Det lidt bizzare er bare, at nej, det må man så ikke, ens børn gror hurtigere end man sådan lige selv synes er passende, og børn idag, de frigør sig hurtigere end man selv lige synes man gjorde… Eller også har har man bare lykkeligt fortrængt det.

Anyway, sidst på sommeren besluttede vi altså, at det var på tide, at pigerne fik nye cykler. Merle var efterhånden den eneste der ikke havde cykel med i skole og mulighed for at cykle med hjem til veninderne bagefter. De havde indtil da kørt på gamle arvede cykler, og det har fungeret ganske fint, bortset fra, at de også var blevet liiiidt for små… Vi brugte efterhånden også en del penge på at fikse dem, så vi synes godt det kunne betale sig, at investere i et par nye…. Der findes mange forskellige cykler til børn og voksne og i mange forskellige priser. Men vi vendte gang på gang tilbage til dem fra Coop.dk. De er virkelig fine, god kvalitet og virkelig fin pris….. Pigerne blev himmel henrykte for deres cykler, det kan slet ikke beskrives.

Pigernes cykler er lyseblå, og det er fordi Merles ynglingsfarve er blå, og så kunne cyklen naturligvis ikke være andet. Neels yndlingsfarve er grøn, men da den ikke lige fandtes i grøn, så skulle den naturligvis være magen til storesøsters.

pigecykel-20-mustang-dagmar-blaa-populaer-hverdagscykel-med-3-gear-til-boern-6-8-aar

Da jeg viste dem frem på instagram i sommers, var der virkelig mange der spurgte ind til dem, og det forstår jeg, for de er simpelthen så fine…. Jeg fik bare aldrig blogget om dem… før nu. De er fra Coop.dk og kan købes lige HER.

Min nye smukke cykel er også fra Coop.dk – Og den er bare helt fantastisk. En rigtig Mor cykel synes jeg. Brede dæk, dejlig bred saddel og fantastik højt styr. Jeg elsker den…. Skal bare lige have købt mig en cykelkurv til den, og så er jeg helt kørende.

Processed with VSCO with 4 preset

Behovet og ønsket om en cykel er steget her i efteråret, og da jeg så den her super smukke retro cykel hos Coop var jeg ikke et sekund i tvivl…. Det skulle bare være den.

Processed with VSCO with 4 preset

Cyklen er lanceret i anledning af Coops 150 års jubilæum, og er inspireret af den gamle Nibi-cykel, der blev produceret af FDB i 1935, med detaljer som oldschool tromle, bremse, frakkeskåner og gammeldags gearskifter. Cyklen fåes både i herre og dame og er nummeret.

Cyklen kan kun købes online hos Coop.dk og der er link til den lige HER.

Så nu er jeg helt klar til at cykle rundt med pigerne, køre ud langs markerne til sommer, plukke blomster med hjem i kurven (som jeg lige mangler) Og ellers lære Merle og Neel lidt mere om at færdes ude i trafikken på 2 hjul….

Fik jeg sagt hvor højt jeg elsker den her cykel……. Det blev altså lige en før julegave til mig i år 🙂

Processed with VSCO with a9 preset

 • Reply
  mormormedstiletter
  29. november 2016 at 18:24

  H V O R er den flot!!! Tillykke!!!!

 • Reply
  Erik
  3. januar 2017 at 16:05

  Hej Louise.
  Jeg har lige givet min kone sådan en cykel i julegave, hun synes måske den er lidt tung.
  Er du stadig glad for din
  Venlig hilsen Erik

  • Reply
   Louise
   3. januar 2017 at 16:32

   Hej Erik

   Ja jeg er rigtig glad for den…. Jeg glæder mig virkelig til foråret hvor jeg rigtig skal ud og suse, jeg håber din kone bliver glad for den.

 • Reply
  Trine
  20. september 2017 at 17:57

  Hej Louise
  Jeg overvejer, at købe Nibi-cyklen, som man stadig kan få hos Coop. Da det jo er en forholdsvis billig cykel, vil jeg høre, om den holder sig ok? Og om du mon stadig er glad for den?

  • Reply
   Louise
   21. september 2017 at 8:05

   Jeg er stadig rigtig glad for den ja. Den er så fin og dejlig praktisk. Den kan varmt anbefales 🙂

 • Reply
  lone
  25. januar 2018 at 17:05

  og er det nok med de tre gear, og holder den stadig?
  DBH Lone

  • Reply
   Mortilmernee
   25. januar 2018 at 18:25

   til mig og mit behov har det været rigtig fint.

 • Reply
  Benny Nielsen
  10. oktober 2018 at 19:36

  Hvad kostede den
  , har lige fået tilbudt en. Og synes det er en fin cykel

  • Reply
   Mortilmernee
   11. oktober 2018 at 11:40

   Det kan jeg godt nok ikke huske…. Men ikke så dyr

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar