boligindretning Fotografi Hjem Ikke-kategoriseret Inspiration kunst Malede vægge min uforbeholdne mening Mine piger mortilmernee.dk Rabatkoder steder jeg anbefaler

Opdateret billedvæg, med eget afkom :-)

23. marts 2018

Meget af tiden igår, så min stue sådan her ud, og også her til formiddag har jeg gået og rumsteret. Jeg ved ikke helt hvor jeg lander endnu, men jeg tænkte jeg lige ville have jer lidt med på sidelinjen 🙂

Igår modtog jeg nemlig de aller skønneste foto print fra Miccom.dk. Miccom er en kreativ print virksomhed der udover større skilteløsninger og visuel markedsføring til virksomheder, også laver print og tryk til private kunder som mig. Herunder plakater, fototryk og tapet. De forsøger kort sagt, at ligge den samme kærlighed i projectet, som fotografen har gjort i billedet…. Og det er jeg så ikke 5 sekunder i tvivl om, efter jeg igår modtog mine fotos.

Først, blev jeg vanvittig glad, fordi de alle kom i “udfoldet” tilstand. Ingen var rullet ind i et rør, hvilket gjorde, at jeg bare kunne ligge dem ud på gulvet, og begynde at arbejde med dem her fra. Kender I ikke godt når man får et billede eller en plakat i et rør, det tager flere timer med tunge sager i hjørnerne, før man reelt får en fornemmelse af det man har købt….

3 af de billeder jeg har fået lavet, er printet på folie, som er monteret på en 5 mm akryl plade, så er kanten nemlig også pæn. Herefter er der lagt mat laminat på, for at få overfladen pæn. Specielt den her løsning er jeg helt vild med. Bagpå er monteret nogle små ophæng, så de bare kan hænges direkte på væggen.

De andre billeder er printet på 220 gr silkmat, også i virkelig lækker kvalitet. Pigerne ønskede sig at få et billede eller to af dem op hos dem, så det skal jeg ud og købe rammer til, så de kan få dem der op også.

Men idag, har jeg altså nogenlunde fået styr på væggen, hvor af 2 af de her nye print er blevet integreret, jeg synes det er SÅ lækkert, at have mit eget afkom på væggen, integreret med den kunst jeg for tiden holder rigtig meget af.

Jeg ville ønske vores hus havde flere meter i højden til loftet, så væggen kun udvides meget mere, men så heldige er vi desværre ikke…. Nu må jeg så se, hvor jeg finder på at placere de sidste, eller måske jeg bare skifter lidt rundt en gang imellem.

I hvert fald er jeg ekstremt glad for den her investering, og resultatet. Det er første gang jeg får noget som helst printet, større end et helt alm 10*15 foto, så det var med stor spænding at jeg ventede på dem…. Det var I særdeleshed ventetiden værd, jeg er SÅ glad, og sender Miccom mine varmeste anbefalinger.

Faktisk har Miccom, eller Trine – som I også kan finde på instagram lige HER, sagt at jeg gerne måtte give jer en rabatkode til deres shop, fordi de rigtig gerne vil vise, at de også gør det i det her med at printe til private.

Rabatkoden I skal bruge hedder mortilmernee

den giver jer 10% på første bestilling.

Bestillingen kan også gøres ved at sende Trine en mail på th@miccom.dk, så kan I stille alle de spørgsmål I ønsker, til en kommende bestilling.

Og her er så en hel masse billeder af mine billeder og forskellige ideer af væggen…..

 • Reply
  Camilla
  24. marts 2018 at 14:42

  Hej Louise.
  Det ser vildt flot ud!
  Men hvordan ligger priserne, jeg kan ikke rigtigt finde ud af, hvordan man bestiller osv.
  Mange tak.
  Mvh Camilla.

  • Reply
   Mortilmernee
   24. marts 2018 at 15:55

   Hej Camilla

   Tusind tak, prøv at send Trine en mail, så kan hun guide dig igennem det hele, jeg ved også hun har lagt en prisliste op på instagram idag 🙂

   Rigtig god dag

 • Reply
  Lisa Hvejsel
  24. marts 2018 at 15:16

  Sikke en god samling af kunst du har dig 🙂
  Hænger du dine billeder op på den gode gamle måde med søm/skruer eller har du en hul fri måde?

  Hilsen Lisa

  • Reply
   Mortilmernee
   24. marts 2018 at 15:56

   Hej Lisa

   Tusind tak for de søde ord…. Ingen hul fri metode, gode gamle søm i væggen 🙂

   KH Louise

 • Reply
  Iben
  25. marts 2018 at 9:51

  Så fede billeder!! Dine tøser er bare vildt fotogene, og elsker man kan se de leger og hygger mens det sker.

  • Reply
   Mortilmernee
   25. marts 2018 at 22:12

   Tusind tak for de søde ord, de varmede 🙂

 • Reply
  Sofie - Sukhi
  29. marts 2018 at 14:44

  Du har altså bare den flotteste billedvæg – og nu endda med ekstra personligt aftryk, skønt!

  • Reply
   Mortilmernee
   31. marts 2018 at 17:48

   tusind tak, det var fine ord 🙂

 • Reply
  Emma
  27. marts 2019 at 20:12

  Thank you for a great blog. I’m just loving the blue wall, do you know the ncs code? Best, Emma

  • Reply
   Mortilmernee
   28. marts 2019 at 17:52

   thank you so much, but no sorry, I dont have it any more, so I can’t find it for you .

   Have a great day

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar