boligindretning Hjem Inspiration mortilmernee.dk sponsorerede indlæg tendenser

Vil du vinde en japanske skønhed???

30. april 2018

Sponsoreret af Andlight.dk

Jeg er vild med det der japanske twist, jeg synes det er med til at skabe en skævhed, der samtidig er æstetisk og anderledes. Akari lampen er blandt mine absolutte favoritter. Jeg har haft den en go måneds tid nu, og som jeg nævnte i indlægget her, så lovede jeg, at man kunne vinde den, og det er så tid til det nu. Jeg kommer ind på det til slut i indlægget.

Akari lampen er er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie. Akari serien består af rispapirslamper i forskellige størelser og farver, det lette rispapir bidrager til et varmt blødt lys og giver en lethed til de ellers fyldige lamper.

Andlight som jeg også har omtalt i indlægget her, har et af Danmarks største udvalg i designer lamper, de er vilde til at finde nogle helt fantasiske designs, og som jeg nævnte sidst, så er de virkelig med til at sætte tidens trend. De tør investere i noget der ikke er set før, og det er ofte det jeg falder pladask for.

Nu er Japansk indretning selvfølgelig ikke noget af det helt nye, men det er stadig dybt forankret i hjertet på mig, så derfor er den her lampe virkelig en jeg er særligt lykkelig for.

I dagens indlæg kan I også se, hvordan både væg og omgivelser har skiftet farve og udtryk her i vores hus, men lampen står bare så smukt ligegyldigt hvordan det har set ud, det synes jeg siger ret meget om et design, at man simpelthen kan gøre en masse forskelligt med indretningen, og lampen matcher stadig ind.

Og nu til det der med, at den faktisk også kan blive din. Lige nu, der kører jeg nemlig en konkurrence på min instagram, hvor man kan vinde denne skønne lampe. Der er ganske få regler, dem kan I læse under billedet på profilen, og du kan deltage i konkurrencen lige HER.

Ellers håber jeg I alle har haft en go start på en ny uge 🙂 Go aften til jer alle. 🙂

 • Reply
  Becky Scarcello
  26. juni 2019 at 2:27

  Hi Louise,

  This is the post I am referencing in regards to the pink and gold hand print! Do you know the artist by chance?
  Many thanks!
  Becky Scarcello

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar