familie Fødselsdag Hjem Inspiration Mine piger Neel sponsorerede indlæg

Skal der være fest, så lad der være fest…

10. januar 2019

Sponsoreret af Feststemning.dk


Yes, feststemning går vi ALDRIG ned på her i huset, jeg ELSKER at pynte op, at fejre og gøre en masse ud af det. Det er ikke noget jeg sådan er opvokset med, men jeg kunne bare mærke, da vi sådan rigtigt startede på at holde børnefødselsdage, så synes jeg der var en helt særligt glæde i at gøre noget ud af det.

I har nok set, at jeg på instagram har kørt noget vild stemning her hen over nytåret og Neels fødselsdag, og jeg har fået oceaner af spørgsmål på, hvor det smukke pynt var fra, og det er naturligvis derfor, at dette indlæg også kommer.

Til nytåret gik vi all ind på guld og sølv, jeg havde erhvervet mig guldvæg, tassel guirlander og confetti i lange baner. Jeg synes bare stemningen er så vidunderlig, når confetti bomber har lagt det fineste lag af glitter over bord og gulv. At det er en smule besværligt at rydde op, det er noget jeg først forholde mig til når den tid kommer, for mens det står på, der ELSKER jeg det.

Da jeg for nyligt blev bekendt med feststemning.dk var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det match var made in heaven….. Feststemning har den fornemmeste opgave at gøre det så let som muligt for dig at sætte stemningen og skabe de perfekte rammer for din kommende fest. Der findes alverdens temaer til alle børnefødselsdagene. Du kan på den måde skabe præcis den stemning dit barn måtte ønske.

Nu er jeg jo ret meget bare til glitter og guld på sådan en nytårsaften, så vi gik med lametta forhæng i guld, bogstavballoner og guld/sølv confetti, hvilket var lige i skabet for os.


Til Neels fødselsdag kørte vi tæt på samme tema, bare i helt andre farver, her havde vi valgt lamettavæggen i lilla, og confetti rør med smukke hvide blomster og glimmer, desuden havde vi valgt TILLYKKE balloner i røde, Neel i sølv og 8 tallet i blå, for at skabe lidt farvekontrast på den flotte væg.

Neel er helt vild med alt hvad der glimter, og hun ønsker sig de fleste ting der er iklædt palietter. Så jeg tror ikke et bedre match kunne findes, til hendes fine fest. Hun var i hvert fald meget meget begejstret, og jeg, ja jeg elskede sådan set bare at pynte op og gøre det til en skøn dag for hende.

Men nu er det så også okay, at vi lige får en periode uden fødselsdage i eget hus, den næste er min, 40 somre bliver jeg til juli….. OMG…. det tager vi lige en anden dag….

Nu vil jeg bare slutte af med en stak glitrende billeder fra Neels dag, og så håber jeg, at jeg har fået svaret på alle jeres spørgsmål vedr. den helt fantastiske pynt, og fået videregivet de oceaner af muligheder, som feststemning tilbyder i forhold til både fester og børnefødselsdage. • Reply
  Sebrina
  11. januar 2019 at 8:28

  Hvor ser det fantastisk ud! Jeg er også blevet svært begejstret for at gøre noget ekstra ud af det, og det er efterhånden blevet så “let” at gøre det, med alle de butikker, online som fysiske, som har et fint udvalg af festgear!

  Et forsinket tillykke med Neel iøvrigt 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   11. januar 2019 at 15:16

   tusind tak, og ja er det ikke bare fantastisk med alt det festeri, jeg er FAN 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar